Blog

een baan zoeken

26 Geweldige Bedrijven Die Werk Vanuit Huis Aanbieden Met Voordelen

Meer en meer werkzoekenden zijn op zoek naar een loopbaan die het mogelijk maakt om op afstand te werken. Veel werkgevers proberen aan deze verwachtingen en wensen te voldoen door mogelijkheden te bieden om vanuit huis te werken. Als uw persoonlijke of gezinssituatie vereist dat u op afstand werkt, of als u gewoon de flexibiliteit van een thuiswerkfunctie wilt, zou het u goed doen om erachter te komen welke bedrijven dit unieke werknemersvoordeel bieden. In dit artikel bespreken we 26 geweldige bedrijven in vijf verschillende industrieën die thuiswerkbanen bieden met aanzienlijke personeelsvoordelen.

Gerelateerd: Voordelen voor werknemers: voorbeelden van de meest voorkomende voordelen voor werknemers

26 geweldige bedrijven die thuiswerkbanen met voordelen aanbieden

Hier is een lijst van 24 geweldige bedrijven in vijf verschillende industrieën die thuiswerk hebben, inclusief personeelsvoordelen:

Zorg- en zorgverzekeraars

Hier zijn vijf bedrijven in de gezondheidszorg, de farmaceutische industrie en de ziektekostenverzekering die thuiswerk met voordelen aanbieden:

Aetna

Aetna is een zorgverzekeraar die gemeenschappen helpt gezonder te worden. Hun werk transformeert de gezondheidszorg door hulpmiddelen en middelen aan te bieden aan zorgverleners en patiënten. Aetna biedt remote jobs in projectmanagement, app-ontwikkeling, casemanagement en consulting. Ze hebben ook functies voor verpleegkundigen voor gebruiksbeoordeling, verpleegkundigen van arbeiders en verpleegkundigen voor kwaliteitsbeheer. Banen bij Aetna omvatten regelmatig betaalde vrije tijd en ziektekostenverzekeringen.

Verander gezondheidszorg

Change Healthcare is een technologiebedrijf in de gezondheidszorg. Ze bieden software- en netwerkoplossingen aan klanten en belanghebbenden in de hele zorgsector. Change Healthcare heeft werk op afstand beschikbaar voor auditors, klinische lezers, kwaliteitsborgingsanalisten en codeurs. Hun bedrijfsvoordelen omvatten een ziektekostenverzekering en een tandartsverzekering.

menselijk

Humana is een verzekeringsmaatschappij in de gezondheids- en welzijnssector. Ze bieden banen op afstand voor verpleegkundig reviewers, persoonlijke verpleegkundige navigators en geregistreerde coördinatoren voor ontslag van verpleegkundigen. Ze hebben ook externe posities beschikbaar voor specialisten op het gebied van recordretrieval, marketingadviseurs en managers in de buitendienst. Humana biedt regelmatig voordelen zoals ziektekostenverzekeringen, levensverzekeringen, tandarts- en gezichtsverzekeringen en pensioenregelingen voor hun werknemers.

Parexcel

Parexel is een biofarmaceutisch bedrijf en een bedrijf in medische hulpmiddelen met bijna 20.000 werknemers wereldwijd. Ze doen klinisch onderzoek en maken vorderingen op het gebied van medicijnen en medische hulpmiddelen. Parexel huurt externe medewerkers in voor klinisch onderzoek en gegevensbeoordeling. Zij bieden banen voor projectleiders, business developers en consultants. Hun arbeidsvoorwaarden omvatten regelmatig een ziektekostenverzekering, een geneesmiddelenverzekering op recept en bonusbetalingen.

UnitedHealth Group

United Health Group is een gediversifieerde Healthcare Company die klanten en consumenten in de hele sector bedient. Ze werken om state-of-the-art producten en diensten te leveren om gezondere gemeenschappen te promoten. Er zijn veel externe banen beschikbaar bij UnitedHealth Group, waaronder geregistreerde verpleegkundigen van klinische kwaliteit, geregistreerde verpleegkundigen van klinische praktijkconsulenten en geregistreerde verpleegkundigen met beoordeling. Ze huren ook externe codeurs, pleitbezorgers van statistici, vertegenwoordigers van het onderwijs voor begunstigden en directeuren van medewerkers voor betalingsintegriteit in. Banen bij dit bedrijf omvatten regelmatig ziektekostenverzekeringen, tandarts- en gezichtsverzekeringen, pensioenplannen en tekenbonussen.

Gerelateerd: Waarom werken in de gezondheidszorg? 8 redenen om een ​​carrière in de gezondheidszorg te overwegen

Technologiebedrijven

Hier zijn zes innovatieve technologie- en informatietechnologiebedrijven die thuiswerk met voordelen aanbieden:

Appel

Apple is een productie- en innovatief technologiebedrijf. Ze huren regelmatig chatspecialisten op afstand, medewerkers op het gebied van klantrelaties, teammanagers en adviseurs in. Banen bij Apple omvatten betaald verlof, tandartsverzekeringen, levensverzekeringen, ziektekostenverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Autodesk

Autodesk is een informatietechnologiebedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van software voor bedrijven in een breed scala van industrieën. Ze huren regelmatig externe klantensuccesmanagers, verkoopvertegenwoordigers, technische accountmanagers en federale accountmanagers in. Autodesk biedt haar medewerkers regelmatig voordelen zoals een ziektekostenverzekering, tandartsverzekering, 401(k) matching en vrije tijd.

Dell Technologies

Dell Technologies is een informatietechnologiebedrijf dat zich toelegt op het maken van sociale verandering. Taken op afstand bij Dell zijn onder meer technische ondersteuningsanalisten, externe verkoopspecialisten, klinische ondersteuningsanalisten, gegevensarchitecten, verkoopaccountmanagers en app-consultants. Hun personeelsbeloningen omvatten een competitief loon, een ziektekostenverzekering en een tandartsverzekering.

intuïtief

Intuit is een informatietechnologiebedrijf met een focus op het versterken van kleine bedrijven en individuen. Ze leveren diensten en producten aan meer dan 50 miljoen consumenten en bedienen hun klanten met behulp van technologie en financiële expertise. Mogelijkheden op afstand zijn onder meer functies voor accountants, boekhouders, marketingmanagers, belastingmedewerkers, klantenservicespecialisten en communicatieservicetechnici. Intuit biedt hun medewerkers een marktconform salaris, ziektekostenverzekering en betaald verlof.

LexiCode

LexiCode is een marktleider op het gebied van softwareoplossingen op het gebied van technologie, codering en naleving. En ze richten zich op het leveren van adviesdiensten in verschillende sectoren. Ze huren externe auditors, software-engineers en codeerspecialisten in. LexiCode biedt hun werknemers regelmatig een ziektekostenverzekering, tandarts- en gezichtsverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering en 401 (k) -plannen aan.

Xerox

Xerox is een informatietechnologiebedrijf dat zich richt op de opslag en het beheer van documenten en gegevens. Externe functies bij Xerox zijn onder meer gegevensinvoermedewerkers, kwaliteitscontrolepersoneel, systeemontwikkelaars, softwareprogrammeurs en vertegenwoordigers van de klantenservice. Xerox biedt hun werknemers regelmatig pensioenregelingen, ziektekostenverzekeringen, tandarts- en gezichtsverzekeringen en betaald verlof aan.

Gerelateerd: Vaardigheden op het gebied van informatietechnologie waar tegenwoordig veel vraag naar is

Marketing- en verkoopbedrijven

Hier zijn vier bedrijven in marketing, klantenservice en verkoop die thuiswerkbanen hebben met indrukwekkende voordelen en voordelen:

PartnerCentric

PartnerCentric is 's werelds grootste, volledig door vrouwen gerunde marketingbureau op afstand. Ze richten zich op het creëren van strategieën en oplossingen voor hun klanten, en ze hebben een breed scala aan functies beschikbaar. Omdat hun structuur ervoor zorgt dat werknemers overal kunnen werken, kunt u solliciteren op banen zoals marktanalyse, accountbeheer, strategieontwikkeling, bedrijfsontwikkeling en verkoop. PartnerCentric biedt zijn werknemers voordelen zoals een ziektekostenverzekering, tandartsverzekering, levensverzekering, 401(k)-plannen en vrije tijd.

katapult

Slingshot is een bedrijf in de advies- en zakelijke dienstverlening. Ze richten zich op het helpen van merken om hun klantenbestand uit te breiden en betrokkenheid op te bouwen. Slingshot biedt verschillende functies op afstand in verkoop, klantenservice en productontwikkeling. Hun personeelsbeloningen omvatten flexibele uren, competitieve salarissen, betaalde vrije tijd, gratis lidmaatschappen van een sportschool en 401 (k) -plannen.

Sykes Enterprises Incorporated

Sykes Enterprises Incorporated Is een telecommunicatiebedrijf met meer dan 55.000 medewerkers. Ze bieden producten voor digitale marketing en technische ondersteuning aan hun klanten en klanten. Ze bieden externe posities in klantenservice en klantrelaties. Sykes biedt hun werknemers regelmatig voordelen zoals ziektekostenverzekeringen, tandarts- en gezichtsverzekeringen, levensverzekeringen, pensioenregelingen en betaald verlof.

Concentrix

Concentrix is ​​een telecommunicatiebedrijf dat zich richt op customer engagement services. Hun externe functies omvatten vertegenwoordigers van de klantenservice en technische ondersteuningsspecialisten. Concentrix biedt hun werknemers ziektekostenverzekeringen, tandarts- en gezichtsverzekeringen, 401 (k) pensioenplannen, betaald verlof en een betaald verwijzingsprogramma.

Gerelateerd: Hoe u uw marketingcarrière kunt beginnen

Bedrijven voor consumptiegoederen en diensten

Hier is een lijst van zeven bedrijven in de consumentengoederen- en dienstensector, die veel thuiswerkbanen hebben met personeelsvoordelen:

Amazone

Amazon is een klantgericht informatietechnologiebedrijf. Ze bieden diensten en ondersteuning aan consumenten, verkopers en makers van inhoud over de hele wereld. Hun externe functies omvatten virtuele klantenservicemedewerkers, recruiters, technische redacteuren, contentschrijvers, executive operations leader, marketingstrategen en global relations managers. Amazon is trots op het aanbieden van hun werknemers een flexibel schema en voordelen zoals een ziektekostenverzekering, bijstandsprogramma's, werknemerskortingen, pensioenplannen en betaald verlof.

American Express

American Express is een financiële dienstverlener die consumenten toegang geeft tot producten en ervaringen voor hun leven en bedrijf. Ze richten zich op het creëren van een uitzonderlijke klantervaring en het bieden van unieke voordelen en voordelen aan hun klanten. American Express neemt regelmatig externe medewerkers aan voor functies in bedrijfsontwikkeling, verkoop en klantenservice. Personeelsbeloningen zijn onder meer Visa-sponsoring, tandartsverzekering en ziektekostenverzekering.

Enterprise Rent-A-Car

Enterprise Rent-A-Car is een reisaccommodatiebedrijf dat diensten levert aan consumenten en reizigers in het hele land. Enterprise Rent-A-Car heeft meer dan 100.000 mensen in dienst en hun personeelsbeloningen omvatten ziektekostenverzekeringen en 401(k)-plannen. Hun werkopties op afstand omvatten reisadviseurs en klantenserviceprofessionals.

Neiman Marcus

Neiman Marcus is een retail- en groothandelsbedrijf dat luxegoederen levert aan consumenten. Externe posities omvatten interne en externe communicatie en vertegenwoordigers van de klantenservice. Veel banen bij Neiman Marcus bieden voordelen zoals een ziektekostenverzekering, tandarts- en visieverzekering, werknemerskortingen, betaald verlof en pensioenregelingen.

Thomson Reuters

Thomson Reuters is een informatietechnologiebedrijf en ze zijn een vertrouwde nieuwsbron en gemeenschapsbron. Carrières op afstand bij Thomson Reuters omvatten sales executives, journalisten, juridische redacteuren, pre-sales engineers, accounting en auditing CPA's, software engineers en customer success managers. Ze bieden hun werknemers voordelen zoals competitieve salarissen, collegegeldvergoeding, ziektekostenverzekering, tandarts- en visieverzekering en pensioenplannen.

U trekt

U-Haul is een transport- en logistiek bedrijf. Hun diensten hebben betrekking op verhuizing en opslag. Hun kansen op werk op afstand omvatten contactcentermedewerkers, terugbelmedewerkers, softwareontwikkelaars, verkoopagenten en full-stack ontwikkelaars. Ze bieden personeelsbeloningen zoals flexibele schema's, ziektekostenverzekeringen, gezichts- en tandartsverzekeringen, betaald verlof en pensioenregelingen.

Western Governors University

Western Governors University is een online postsecundaire school. Ze bieden opleidingen, certificaten en individuele cursussen om technische vaardigheden voor de werkplek te verbeteren. Externe posities bij Western Governors University omvatten academische mentoren, inschrijvingsadviseurs, docenten en programmamentoren. Ze hebben ook banen beschikbaar in computerwetenschappen, gemeenschapsrelaties, cyberbeveiliging en softwareontwikkeling. Personeelsbeloningen omvatten ziektekostenverzekering, flexibele schema's, visie- en tandartsverzekeringen, betaald verlof en pensioenregelingen.

Lees meer: ​​Hoe word je een online leraar ?

uitzendbureaus

Hier zijn vier uitzendbureaus die werken op afstand aanbieden met voordelen:

Adecco

Adecco is een uitzend- en onderaannemingsbedrijf. Ze bieden personeelsoplossingen voor klanten en bedrijven, en bieden vacatures of werkzoekenden. Externe functies bij Adecco zijn onder meer projectmanagers, specialisten voor het ophalen van records, specialisten op het gebied van talent en onboarding, recruiters, business- en financiële managers en specialisten op het gebied van verkoopondersteuning. Hun bedrijf biedt personeelsbeloningen zoals ziektekostenverzekeringen, tandarts- en visieverzekeringen, pensioenregelingen en betaald verlof.

ADP

ADP is een personeels- en personeelsbedrijf. Ze bieden producten en diensten aan hun klanten om getalenteerde professionals te vinden wiens werkervaring aansluit bij hun behoeften. Vacatures op afstand bij ADP zijn onder meer externe verkopers, klantrelatiemanagers, app-ontwikkelaars, projectmanagers en salarisspecialisten. Ze bieden hun werknemers betaald verlof en vrije tijd voor vrijwilligers, en voordelen zoals een ziektekostenverzekering, tandarts- en visieverzekering en pensioenplannen.

Aon

Aon is een wervings- en talentacquisitiebedrijf. Ze hebben meer dan 50.000 werknemers in 120 landen. Vacatures op afstand bij Aon zijn onder meer associate directors, sales operations analisten, data-analisten, benefits counselors, risk management directors en recruitment consultants. Hun personeelsbeloningen omvatten een ziektekostenverzekering en een competitief loon.

Robert Half

Robert Half is een toonaangevend personeels- en personeelsbedrijf met meer dan 10.000 medewerkers. Mogelijkheden voor werk op afstand zijn onder meer documentbeoordelingsspecialisten, gegevensinvoermedewerkers, vertegenwoordigers van de klantenservice en recruiters. Robert Half biedt personeelsvoordelen zoals ziektekostenverzekeringen en pensioenregelingen.


About author

Lennaert Spenkelink

Meer en meer werkzoekenden zijn op zoek naar een loopbaan die het mogelijk maakt om op afstand te werken. Veel werkgevers proberen aan deze verwachtingen en wensen te voldoen door mogelijkheden te bieden om vanuit huis te werken. Als uw persoonlijke of gezinssituatie vereist dat u op afstand werkt, of als u gewoon de flexibiliteit van een thuiswerkfunctie wilt, zou het u goed doen om erachter te komen welke bedrijven dit unieke werknemersvoordeel bieden. In dit artikel bespreken we 26 geweldige bedrijven in vijf verschillende industrieën die thuiswerkbanen bieden met aanzienlijke personeelsvoordelen.


Scroll to Top