Blog

Een internationale baan geeft je de unieke kans om te reizen en de wereld te verkennen. Het is nu ook gemakkelijker om een ​​externe positie te vinden voor internationale bedrijven. Of je nu op zoek bent naar mogelijkheden voor werken op afstand of je wilt aansluiten bij een bedrijf met een kantoor in het buitenland, internationale banen kunnen je helpen om in de toekomst extra professionele kansen te vinden. In dit artikel zetten we de beste internationale banen op een rij om in het buitenland te zoeken en wat hun belangrijkste taken inhouden.

26 internationale vacatures

Als het gaat om het vinden van een carrière in het buitenland, zijn er veel mogelijkheden voor elk ervaringsniveau. Internationale banen kunnen kortdurend werk, vrijwilligerswerk, onderwijskansen en soms zelfs betaalde stages opleveren. Van banen waarvoor geen diploma vereist is tot een aantal kansen op directieniveau, hier zijn 26 internationale banen om te overwegen:

1. Barista ** **

Nationaal gemiddeld salaris: $ 11,48 per uur

Primaire taken: Barista's werken voornamelijk in coffeeshops en bereiden op verzoek van klanten koffiedranken en andere dranken. Ze kunnen ook de kassa bijwonen, klanten begroeten en de inventaris bijhouden.

Lees meer: ​​Leer hoe je een barista bent

2. Barman

Nationaal gemiddeld salaris: $ 11,65 per uur

Primaire taken: Barmannen bereiden alcoholische en niet-alcoholische dranken voor klanten in een bar. Ze mixen alcoholische dranken, bedienen klanten en zorgen ervoor dat de bar schoon, georganiseerd en gevuld is. Barmannen kunnen werken in bars, restaurants, clubs en hotels.

Lees meer: ​​Leer hoe je een barman bent

3. Hotelreceptionist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 12,41 per uur

Primaire taken: Een hotelreceptionist is verantwoordelijk voor het begroeten en verwelkomen van gasten in het hotel. Ze hebben verantwoordelijkheden bij de receptie, waaronder het beantwoorden van telefoons en het inchecken van gasten in hun kamers bij aankomst.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een hotelreceptiemedewerker

4. Ranch-hand

Nationaal gemiddeld salaris: $ 13,61 per uur

Primaire taken: Een ranchhand is verantwoordelijk voor het hoeden van het vee en het verzorgen van dieren. Ze werken nauw samen met de voorman van de ranch en soms met de eigenaar van de ranch. Ranch-handen werken buitenshuis en voeren alle fysieke taken uit die nodig zijn om een ​​ranch of een boerderij te onderhouden.

5. Skileraar

Nationaal gemiddeld salaris: $ 13,61 per uur

Primaire taken: Een skileraar is verantwoordelijk voor het creëren van een veilige en positieve omgeving voor degenen die skilessen volgen. Ze kunnen zowel groeps- als privélessen geven, en de lessen kunnen bestaan ​​uit skiërs van verschillende vaardigheidsniveaus.

6. Stewardess

Nationaal gemiddeld salaris: $2.539 per maand

Primaire taken: Een stewardess is verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat passagiers zich comfortabel en veilig voelen en dat aan hun behoeften wordt voldaan tijdens hun vlucht. Ze zorgen er ook voor dat eten en drinken voorradig zijn, nooduitrusting werkt en elke passagier correct zit voor vertrek.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een stewardess

7. Journalist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 35.495 per jaar

Primaire taken: Journalisten onderzoeken, onderzoeken en schrijven voor kranten, tijdschriften, televisie en andere media. Ze werken nauw samen met redacteuren, bronnen en andere journalisten om informatie voor hun verhalen te verzamelen.

Lees meer: ​​Leer meer over journalist zijn

8. Fotograaf

Nationaal gemiddeld salaris: $ 17,24 per uur

Primaire taken: Fotografen maken foto's van mensen, voedsel, plaatsen en landschappen voor commerciële of recreatieve doeleinden. Ze kunnen werken als onafhankelijke contractanten voor kranten of tijdschriften, professionele verslaggevers van evenementen, beeldend kunstenaars of freelancers, en foto's maken voor belangrijke evenementen.

9. Landbouwtechnicus

Nationaal gemiddeld salaris: $ 17,64 per uur

Primaire taken: Landbouwtechnici werken met voedsel, vezels, dieronderzoek, productie en verwerking. Ze bestuderen manieren om de productiviteit van gewassen en dieren te verhogen. Sommige landbouwtechnici voeren ook tests en studies uit om de weerstand van planten en dieren tegen insecten, ziekten en andere gevaren te verbeteren.

10. Gids

Nationaal gemiddeld salaris: $ 18,42 per uur

Primaire taken: Een gids is verantwoordelijk voor het begeleiden van bezoekers naar populaire toeristische attracties. Ze organiseren dagtochten of meer uitgebreide bezoeken en delen informatie en inzichten met bezoekers om hen te helpen het meeste uit hun ervaring te halen.

11. Virtuele assistent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 19,08 per uur

Primaire taken: Virtuele assistenten bieden een scala aan administratieve diensten aan bedrijven of individuele professionals vanaf een externe locatie. Hun verantwoordelijkheden omvatten het beantwoorden van telefoons, het organiseren van evenementen, het beheren van agenda's en het bieden van digitale ondersteuning voor websites of sociale media.

12. Leraar Engels

Nationaal gemiddeld salaris: $ 19,40 per uur

Voornaamste taken: Docenten Engels leiden studenten op in schrijven, lezen en spreken in de Engelse taal. Ze ontwikkelen lessen rond schrijven, grammatica en woordenschat om studenten te helpen vertrouwd en vloeiend te raken met de Engelse taal.

13. Kampadviseur

Nationaal gemiddeld salaris: $8,97 per uur

Primaire taken: Kampbegeleiders leiden, coördineren en houden toezicht op alle kampactiviteiten. Zij zijn verantwoordelijk voor het creëren van een veilige omgeving tijdens het kampeerprogramma, het onderwijzen en leiden van kampactiviteiten.

14. Natuurspecialist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 41.803 per jaar

Primaire taken: Natuurspecialisten bestuderen de biologie, het gedrag en de habitats van verschillende dierpopulaties in het wild. Ze voeren onderzoeksstudies uit en analyseren gegevens om aanbevelingen te doen aan organisaties. Natuurspecialisten helpen ook bij het vangen, labelen en verplaatsen van dieren voor instandhoudingsdoeleinden.

15. Piloot

Nationaal gemiddeld salaris: $ 43.863 per jaar

Primaire taken: Piloten vliegen met vliegtuigen om mensen en goederen te vervoeren. Ze werken samen met een copiloot en delen de verantwoordelijkheden voor het besturen van het vliegtuig, navigeren en communiceren met de luchtverkeersleiding tijdens de vlucht.

Gerelateerd: Leer meer over het zijn van een luchtvaartpiloot

* *16. Resortmanager **

Nationaal gemiddeld salaris: $ 52.738 per jaar

Primaire taken: Een resortmanager is verantwoordelijk voor alle activiteiten in een resort. Ze onderhouden logies, bestellen voorraden, zorgen voor hoogwaardige klantenservice, organiseren evenementen en zorgen ervoor dat aan alle behoeften van de gasten wordt voldaan. Resortmanagers zijn ook verantwoordelijk voor het leiden van ofwel het back-of-house of front-of-house resortpersoneel.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een hotelmanager

17. Schrijver

Nationaal gemiddeld salaris: $ 60.592 per jaar

Primaire taken: Schrijvers kunnen werken voor kranten, redacties, tijdschriften, televisie en andere media. Ze schrijven fictie of non-fictie verhalen die op verschillende media zullen worden gepubliceerd. Veel schrijvers werken als freelancer.

18. Marketingmanager

Nationaal gemiddeld salaris: $ 69.332 per jaar

Primaire taken: Marketingmanagers ontwikkelen en beveiligen klanten als klantenbestand aan wie ze producten en diensten kunnen verkopen. Ze werken vaak samen met andere marketing- en productontwikkelingsteams om marketingstrategieën te creëren. Marketingmanagers houden toezicht op ieders werk op de afdeling om ervoor te zorgen dat ze de verkoopdoelen en -doelstellingen halen.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een marketingmanager

19. Personeelsmanager

Nationaal gemiddeld salaris: $ 71.443 per jaar

Primaire taken: Een personeelsmanager, ook wel HR-manager genoemd, is verantwoordelijk voor het toezicht op alle aspecten van het wervingsproces van een werkgever. Zij zijn de tussenpersoon tussen het personeelsbestand en de verschillende managementniveaus. HR-managers zorgen ervoor dat bedrijven alle bedrijfs- en staatsbeleid naleven. Ze houden ook toezicht op de vergoedingen en voordelen van werknemers, helpen bij het opleiden van nieuwe werknemers en werken aan het opbouwen van werknemersrelaties.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een HR-manager

20. Financieel analist

Nationaal gemiddeld salaris: $71.560 per jaar

Primaire taken: Financiële analisten helpen bedrijven investeringen te doen na analyse van hun financiële gegevens. Ze analyseren financiële factoren voor bedrijven en individuen om te bepalen of ze financieel stabiel zijn. Financiële analisten volgen ook de resultaten van hun investeringen en aanbevelingen om ervoor te zorgen dat ze werken.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een financieel analist

21. Beleidsanalist

Nationaal gemiddeld salaris: $87.290 per jaar

Primaire taken: Een beleidsanalist is verantwoordelijk voor het analyseren van wetten, overheidsbeleid en regelgeving om aanbevelingen te doen. Ze verzamelen gegevens om bestaande beleidsresultaten te evalueren en bieden een grondige analyse van nieuwe beleidsinitiatieven op basis van het onderzoek.

22. Managementanalist

Nationaal gemiddeld salaris: $88,483 per jaar

Primaire taken: een managementanalist werkt samen met andere managers om adviesdiensten te verlenen. Ze helpen managers op te leiden om de doelstellingen van het bedrijf en de organisatie te bereiken. Managementanalisten kijken naar de huidige procedures en regelgeving om aanbevelingen te doen die de efficiëntie van de organisatie verbeteren, de kosten verlagen en de inkomsten verhogen.

23. Reisverpleegkundige

Nationaal gemiddeld salaris: $ 1.902 per week

Primaire taken: Reisverpleegkundigen bezoeken ziekenhuizen, huizen en andere zorginstellingen om patiënten te behandelen die medische zorg nodig hebben. Ze werken samen met artsen en ander medisch personeel om door landen te reizen en bieden ondersteuning wanneer dat nodig is.

24. Econoom

Nationaal gemiddeld salaris: $ 109.900 per jaar

Primaire taken: Een econoom analyseert de productie van goederen, diensten en hulpbronnen in een samenleving. Met gedetailleerde data onderzoeken ze hoe vraag en aanbod veranderen en hoe de invloed van wet- of regelgeving de economie beïnvloedt. Ze combineren deze gegevens om voorspellingen te doen over trends die anderen helpen de gezondheid van een economie beter te begrijpen.

25. Chief executive officer

Nationaal gemiddeld salaris: $ 115.258 per jaar

Primaire taken: Een chief executive officer (CEO) is de hoogste leidinggevende in een bedrijf. Ze nemen belangrijke zakelijke beslissingen, beheren de algemene activiteiten en middelen van een bedrijf en fungeren als contactpersoon tussen de raad van bestuur en de werknemers van het bedrijf. CEO's geven leiding aan het hele bedrijf en nemen beslissingen op hoog niveau over beleid, strategie en doelen.

Gerelateerd: [ Meer informatie over het zijn van een CEO (Chief Executive Officer) ](https://www.Carrieree.com/career-advice/careers/what-does-a-ceo-do)

26. Internationale belastingmanager

Nationaal gemiddeld salaris: $ 121.745 per jaar

Primaire taken: Internationale belastingmanagers werken samen met multinationale bedrijven en openbare accountantskantoren om wereldwijd toezicht te houden op alle belastinginformatie en deze te verifiëren. Ze zorgen ervoor dat bedrijven voldoen aan internationale belastingregels en -codes.


About author

Noortje Fiedeldeij

Een internationale baan geeft je de unieke kans om te reizen en de wereld te verkennen. Het is nu ook gemakkelijker om een externe positie te vinden voor internationale bedrijven. Of je nu op zoek bent naar mogelijkheden voor werken op afstand of je wilt aansluiten bij een bedrijf met een kantoor in het buitenland, internationale banen kunnen je helpen om in de toekomst extra professionele kansen te vinden. In dit artikel zetten we de beste internationale banen op een rij om in het buitenland te zoeken en wat hun belangrijkste taken inhouden.


Scroll to Top