Blog

Werken tijdens de universiteit kan je helpen je beter voor te bereiden op je toekomstige carrière. Gelukkig kun je online veel universiteitsbanen voor studenten vinden. Als u weet welke banen het beste passen bij een studentenrooster, kunt u een beter geïnformeerde beslissing nemen. In dit artikel leggen we de voordelen uit van het krijgen van een online baan als student en vermelden we 27 banen die je als student kunt nastreven die meer dan $ 15 per uur verdienen.

Gerelateerd: 14 tips voor loopbaanadvies voor studenten

Waarom zou je als student een online baan moeten zoeken?

Het krijgen van een online baan tijdens je hbo-studie biedt je veel voordelen. Overweeg, voordat u in deze periode van uw tijd gaat werken, de voordelen om een ​​waardevolle baan te garanderen. Dit zijn de voordelen van het krijgen van een online baan als student:

 • Betaal onkosten: Werken tijdens de universiteit kan u helpen uw persoonlijke uitgaven te betalen, zoals uw huur, boodschappen of rekeningen. Het kan ook helpen uw financiële hulp aan te vullen en u in het algemeen meer financiële vrijheid te geven.
 • Meer flexibiliteit hebben: online banen bieden meestal flexibele schema's. Met een flexibel rooster is het makkelijker om je werkrooster in balans te brengen met je academische carrière. Zo voorkom je een burn-out en zorg je voor meer voldoening in het leven, je werk en je opleiding.
 • Ervaring opdoen: Een baan hebben tijdens de universiteit geeft je de mogelijkheid om professionele ervaring toe te voegen aan je cv. U kunt niet alleen uw ervaring op uw cv benadrukken, maar u kunt ook alle relevante werkvaardigheden benadrukken die wervingsmanagers waardevol vinden. Daarom heeft het hebben van een baan in het veld dat je nastreeft het potentieel om je kansen op een baan na je afstuderen te vergroten.
 • Verdien een hoger salaris: Hoe meer ervaring u heeft, hoe hoger uw salaris. Aangezien het vinden van een baan tijdens de universiteit je kan helpen waardevolle ervaring op te doen en je belangrijke werkvaardigheden te ontwikkelen, kan dit je in de toekomst tot een hoger salaris leiden.
 • Maak connecties: Een baan geeft je een andere manier om nieuwe mensen in je branche te ontmoeten. Zelfs als het een online baan is, communiceer je ongetwijfeld met je manager en collega's via technologie. Het leggen van deze connecties kan je later in je carrière helpen als je een referentie, loopbaanadvies nodig hebt of als je op zoek bent naar een nieuwe baan.
 • Bereid je voor op het leven na de universiteit: hoewel je tijdens je studie een baan hebt, kun je werkervaring opdoen, maar het helpt je ook om waardevolle levensvaardigheden op te doen. Het kan u niet alleen een verantwoordelijkheidsgevoel geven, maar het kan u ook helpen tijdmanagement- en organisatorische vaardigheden te verwerven, die beide uw persoonlijke en professionele leven ten goede kunnen komen.

Gerelateerd: 19 populaire online banen voor studenten

Bestbetaalde online universiteitsbanen voor studenten

Zelfs als je nog steeds een diploma nastreeft, biedt het personeel veel universiteitsbanen voor studenten om na te streven. Overweeg uw unieke kwalificaties en vaardigheden voordat u met uw zoektocht naar een baan begint. Overweeg bovendien het veld dat u na de universiteit wilt volgen om uw werkervaring de moeite waard te maken. Hier zijn enkele online universiteitsbanen voor studenten die meer dan $ 15 per uur betalen:

1. Transcriptiemedewerker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 15,62 per uur

Primaire taken: Transcriptionists luisteren naar audiobestanden en zetten deze om in een geschreven formaat. Ze gebruiken hun luisterstills om ervoor te zorgen dat ze de juiste boodschap in een tekstformaat krijgen. Transcriptionisten bewerken hun werk ook voordat ze het archiveren en houden ze georganiseerd om later te gebruiken.

2. Coördinator sociale media

Nationaal gemiddeld salaris: $ 16,11 per uur

Primaire taken: coördinatoren van sociale media gebruiken online marketingstrategieën voor de socialemedia-accounts van een bedrijf. Ze onderzoeken de huidige trends, creëren boeiende inhoud voor sociale media, wonen evenementen bij, volgen de sociale media-accounts van een bedrijf en hebben uiteindelijk tot doel de naamsbekendheid te vergroten.

3. Merkambassadeur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 16,82 per uur

Primaire taken: Merkambassadeurs vergroten de naamsbekendheid van een bedrijf door middel van verschillende taken. Ze promoten de producten en diensten van een bedrijf, helpen bij het maken van inhoud en marketing voor evenementen, geven feedback aan het bedrijf en informeren het publiek over de nieuwe producten en diensten van het bedrijf.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een merkambassadeur

4. Fotograaf

Nationaal gemiddeld salaris: $ 17,17 per uur

Primaire taken: Fotografen gebruiken verlichting en camera-apparatuur om beelden van een bepaald onderwerp vast te leggen. Ze promoten hun diensten om klanten te werven, afbeeldingen te bewerken en te retoucheren met fotoverbeterende software, locaties in te richten voor een fotoshoot en foto's te reproduceren of in te lijsten.

5. Inhoudsschrijver

Nationaal gemiddeld salaris: $ 17,32 per uur

Primaire taken: Contentschrijvers plannen en schrijven voor verschillende mediaplatforms. Ze onderzoeken brancheonderwerpen, schrijven duidelijke teksten waarin de producten of diensten van een bedrijf worden belicht, onderzoeken materiaal voor de inhoud die ze schrijven, herzien inhoud om aan de behoeften van de klant of klant te voldoen en helpen bij het bijwerken van stijlgidsen.

6. Vertaler

Nationaal gemiddeld salaris: $ 17,93 per uur

Primaire taken: Vertalers lezen of luisteren naar materiaal in de ene taal en zetten het om in een andere taal. Ze houden de betekenis van het eerste bericht intact. Vertalers zorgen in wezen voor een effectieve communicatie tussen twee mensen of partijen die verschillende talen spreken.

7. Video-editor

Nationaal gemiddeld salaris: $ 18,51 per uur

Primaire taken: Video-editors wijzigen en rangschikken videobeelden tot een afgewerkt product dat voldoet aan de eisen van hun klant. Ze ontmoeten klanten om te bepalen welk type video ze willen en nemen de videobeelden en uploaden deze naar een computer. Vervolgens gebruiken ze hun videobewerkingsvaardigheden om video's aan te passen met behulp van videobewerkingssoftware.

8. Leraar Engels

Nationaal gemiddeld salaris: $ 19,04 per uur

Primaire taken: Engelse docenten instrueren studenten over het juiste gebruik van de Engelse taal. Vooral online leraren Engels gebruiken webgebaseerde technologie om lesplannen te leveren. Ze bereiden ook hun lesmateriaal voor, helpen studenten hun vaardigheden te verbeteren, maken tests, evalueren het werk van hun studenten door tests en essays te beoordelen en schrijven voortgangsrapporten voor elke student.

9. App-tester

Nationaal gemiddeld salaris: $ 19,45 per uur

Primaire taken: App-testers evalueren nieuwe applicaties, programma's en software om hun functionaliteit te bepalen. Ze voeren het testen van softwareapplicaties uit, documenteren testresultaten en voeren beveiligingsaudits uit.

10. Codeerspecialist

Nationaal gemiddeld salaris: $20,90 per uur

Primaire taken: Codeerspecialisten documenteren patiëntgegevens met behulp van een bepaald coderingsformaat. Ze vertalen zinnen van zorgverleners in alfanumerieke codes, innen en beheren betalingen van patiëntenrekeningen en dienen declaraties in.

11. Freelancer

Nationaal gemiddeld salaris: $ 21,36 per uur

Primaire taken: Freelancers werken meestal op contractvrije basis voor een bedrijf. Ze hebben verschillende taken, afhankelijk van hun werkgever en hun branche. Terwijl een freelance verslaggever bijvoorbeeld op freelance basis artikelen schrijft voor een bedrijf, bewerkt een freelance redacteur inhoud voor een bedrijf op freelance basis.

12. Assistent-editor

Nationaal gemiddeld salaris: $ 21,97 per uur

Primaire taken: Assistent-redacteuren bieden ondersteuning aan de hoofdredacteur van een media-outlet. Ze werken samen met de hoofdredacteur en andere teamleden, onderzoeken en implementeren nieuwe artikelen, schrijven en redigeren inhoud en stellen verbeteringen voor bepaalde artikelen voor.

13. Kopieer-editor

Nationaal gemiddeld salaris: $ 23,14 per uur

Primaire taken: Kopieerredacteuren beoordelen de tekst en corrigeren grammaticale, spelling- en interpunctiefouten. Ze verifiëren ook de feitelijke juistheid van de inhoud en controleren de tekst op de juiste stijl, toon en naleving van stijlgidsen en redactioneel beleid. Kopieerredacteuren kunnen ook beslissen over de plaatsing van advertenties, foto's en artikelen op een pagina.

14. Webdesigner

Nationaal gemiddeld salaris: $ 23,35 per uur

Primaire taken: Webdesigners maken of updaten websites. Ze testen het ontwerp van een website en brengen waar nodig verbeteringen aan. Webdesigners creëren ook ontwerprichtlijnen, creëren het ontwerp en de lay-out van de website en herontwerpen websites op basis van de behoeften van hun klant.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een webdesigner

15. Leraar Engels als vreemde taal (ESL)

Nationaal gemiddeld salaris: $ 23,51 per uur

Primaire taken: ESL-docenten leren niet-moedertaalsprekers van het Engels de Engelse taal. Online ESL-leraren helpen niet-moedertaalsprekers Engels te spreken, lezen, begrijpen en schrijven door middel van videotechnologie. ESL-leraren bereiden ook cursusmateriaal en lessen voor, volgen en volgen de voortgang van studenten en maken aangepaste plannen voor studenten die gespecialiseerde instructie nodig hebben.

16. Freelance redacteur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 25,37 per uur

Primaire taken: Freelance redacteuren werken voor een media-outlet zonder formeel dienstverband. Doorgaans werken ze op projectbasis en beoordelen en corrigeren ze onnauwkeurigheden in geschreven inhoud. Freelance-editors kunnen ook samenwerken met schrijvers om hun inhoud en schrijfvaardigheid te verbeteren.

17. Redacteur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 25,95 per uur

Primaire taken: Redacteuren coördineren de publicatiecyclus voor verschillende platforms zoals kranten, boeken of tijdschriften. Ze plannen en herzien geschreven artikelen, evalueren verhaalideeën, geven feedback aan schrijvers en zorgen ervoor dat alle gepubliceerde inhoud de interesse van de lezer wekt.

18. Schrijver

Nationaal gemiddeld salaris: $26,18 per uur

Primaire taken: Schrijvers maken geschreven inhoud voor een publicatie of outlet. Ze kiezen onderwerpen die hun lezers kunnen interesseren, doen onderzoek, bewerken hun inhoud en presenteren hun concepten aan hun klanten of aan hun redacteur voor feedback.

19. Freelance ontwerper

Nationaal gemiddeld salaris: $26,71 per uur

Hoofdtaken: Freelance ontwerpers maken op projectbasis visuele ontwerpen. Ze ontwikkelen ontwerpen met behulp van afbeeldingen, grafische afbeeldingen en typografie. Meestal beginnen ze met een ruwe schets die ze aan hun klanten presenteren, werken eraan en gebruiken ontwerpsoftware om het eindproduct te genereren.

20. Tekstschrijver

Nationaal gemiddeld salaris: $ 27,14 per uur

Primaire taken: Copywriters creëren geschreven inhoud om een ​​bedrijf en zijn producten en diensten op de markt te brengen en te promoten. Ze schrijven overtuigende content om consumenten tot actie aan te zetten. Om boeiende teksten te schrijven, voeren copywriters grondig onderzoek uit en werken ze samen met teams zoals het marketing- of public relations-team om een ​​verscheidenheid aan materialen te ontwikkelen. Copywriters zorgen er ook voor dat hun tekst voldoet aan de stijlrichtlijnen en het beleid van het bedrijf.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een copywriter

21. Webontwikkelaar

Nationaal gemiddeld salaris: $30,90 per uur

Hoofdtaken: Webontwikkelaars maken en ontwerpen websites. Ze onderhouden de technische vaardigheden van een website, maken en testen webapplicaties en werken samen met grafisch ontwerpers. Webontwikkelaars gebruiken hun kennis van programmeertalen ook om websiteproblemen op te lossen en websiteverkeer te controleren.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een webontwikkelaar

Meer online banen voor studenten

Hier zijn meer online banen voor studenten om te overwegen:

 • CV schrijver
 • Online bijlesdocent
 • Meerijdende chauffeur
 • Zoekmachine-evaluator
 • Online verkoper
 • Productrecensent

Tips om je voor te bereiden op een online baan als student

Voordat u solliciteert naar een online baan, is het belangrijk om een ​​aantal overwegingen te maken. Door dit te doen, kunt u een verstandigere keuze maken met betrekking tot uw toekomstige werk. Gebruik deze tips om je voor te bereiden op een online baan als student:

Denk aan je schema

Overweeg voordat u naar een baan solliciteert, uw lesrooster. Als je bijvoorbeeld overdag veel lessen hebt, kun je het beste een baan nemen waarmee je 's avonds kunt werken. Je beschikbaarheid buiten school bepaalt in wezen je werkschema. Gelukkig bieden veel online banen flexibele planning.

Bedenk hoeveel geld je nodig hebt of wilt

Of u nu wilt helpen uw studieleningen af ​​te betalen of in het algemeen meer kunt betalen, overweeg hoeveel geld u wilt of moet verdienen met uw online baan. Stel een doel voor uw wekelijkse inkomsten en denk na over uw inkomstenpotentieel voordat u zich aanmeldt. Houd er rekening mee dat bepaalde online banen meer betalen dan andere.

Beoordeel uw werkomgeving

Bedenk waar je zou werken als je een online baan had. Als u zich bijvoorbeeld in een slaapzaal bevindt, denk dan aan uw internetverbinding, uw technologische apparatuur en uw vermogen om uw werk gedaan te krijgen als u een kamergenoot heeft of constante afleiding. Zorg ervoor dat je de werkomgeving hebt die je nodig hebt voordat je solliciteert of begint met online zoeken naar werk. Overweeg om ergens rustig te werken, zoals een bibliotheek of een koffiebar.

Denk aan je vaardigheden

Denk aan uw vaardigheden voordat u solliciteert naar een online baan. Als u weet waar u goed in bent, kunt u uw zoektocht naar een baan beperken en heeft u een grotere kans op het vinden van een baan.


About author

Griet Spoelstra

Werken tijdens de universiteit kan je helpen je beter voor te bereiden op je toekomstige carrière. Gelukkig kun je online veel universiteitsbanen voor studenten vinden. Als u weet welke banen het beste passen bij een studentenrooster, kunt u een beter geïnformeerde beslissing nemen. In dit artikel leggen we de voordelen uit van het krijgen van een online baan als student en vermelden we 27 banen die je als student kunt nastreven die meer dan $ 15 per uur verdienen.


Scroll to Top