Blog

Flexibele banen kunnen werknemers in staat stellen om thuis te werken en op uren die passen bij het schema van een werkgever. U moet met verschillende factoren rekening houden voordat u een aanbod accepteert, maar door flexibiliteit bent u in een positie waar u een balans tussen werk en privé kunt bereiken die zowel uw gezin als uw werkgever ten goede komt. U moet echter nog steeds rekening houden met de branche waarin u wilt werken om te zien of de eisen overeenkomen met het werkschema dat u wilt. In dit artikel bespreken we wat flexibele banen zijn en sommen we er 30 nader op.

Lees meer: ​​Een jobaanbieding accepteren

Lijst met flexibele banen

Met deze 30 flexibele banen kun je je eigen planning maken terwijl je een zinvolle carrière hebt:

1. Vervangende leraar

Gemiddeld salaris: $21.040 per jaar

Primaire taken: Een vervangende leraar is verantwoordelijk voor het vervangen van de leraar van een klaslokaal wanneer deze op een bepaalde dag niet beschikbaar is om te werken. Ze volgen instructies van docenten om opdrachten aan studenten te geven met betrekking tot hun lesplannen en verzamelen deze aan het einde van de les.

2. Ontwerper van videogames

Gemiddeld salaris: $22.080 per jaar

Primaire taken: Ontwerpers van videogames bouwen de verhaalmodus en uitdagingen voor gebruikers die een game spelen. Ontwerpers werken samen met artiesten en programmeurs om ervoor te zorgen dat ze het ontwerp volgen en dat het consistent is met de audio- en visuele presentatie.

3. Thuiszorghulp

Gemiddeld salaris: $ 23.960 per jaar

Primaire taken: Een thuishulpverlener zorgt voor de gezondheidsbehoeften van een patiënt in zijn eigen huis. Ze verlenen wasservices naast boodschappen doen, bereiden en serveren maaltijden, en wassen patiënten om hen te helpen schoon te blijven.

4. Productieassistent

Gemiddeld salaris: $ 27.320 per jaar

Primaire taken: Een productie-assistent is een instapfunctie binnen de film- en televisie-industrie die zich bezighoudt met administratieve taken, zoals koffie halen, kopieën van scripts afdrukken en bemanningsleden vervoeren naar goeddunken van de regisseur.

5. Fotograaf

Gemiddeld salaris: $ 28.660 per jaar

Primaire taken: Een fotograaf maakt foto's voor klanten bij speciale evenementen, zoals bruiloften, familiefotoshoots en zakelijke bijeenkomsten. Ze kunnen ook foto's van het landschap maken en deze op hun portfolio, website en sociale media-accounts plaatsen om opgemerkt te worden, nieuwe klanten te werven en de foto's te verkopen als ze interesse wekken.

6. Virtuele assistent

Gemiddeld salaris: $ 31.700 per jaar

Primaire taken: Een virtuele assistent helpt bij taken met betrekking tot administratieve ondersteuning voor een organisatie. Een virtuele assistent kan de agenda van een werknemer beheren, presentaties plannen, presentatiedecks maken om senior leiderschap te tonen en posten op het socialemedia-account van een bedrijf.

7. Grafisch ontwerper

Gemiddeld salaris: $ 35.460 per jaar

Primaire taken: Een grafisch ontwerper is verantwoordelijk voor het visuele concept van een product of een merk. Ze kunnen ofwel met de hand kunstwerken maken met verschillende materialen, of ze kunnen computersoftware gebruiken om klanten aan te trekken en te informeren. Kunstwerk kan verschillende producten, zoals e-books, brochures en tijdschriften, helpen om op te vallen bij de doelgroep.

8. Autotechnicus

Gemiddeld salaris: $39.100 per jaar

Primaire taken: Automotive technici verversen de olie en inspecteren alle voertuigen die aankomen bij de carrosserie. Vervolgens voeren ze reparaties uit op basis van hun observatie en het functioneren van het voertuig. Ze werken samen met andere monteurs en de klant om de nodige reparaties uit te voeren aan relevante voertuigcomponenten.

9. Docent

Gemiddeld salaris: $ 42.620 per jaar

Primaire taken: een tutor beoordeelt opdrachten die door studenten zijn voltooid en werkt individueel met studenten als ze hulp nodig hebben. Studenten leren opmerkelijke studievaardigheden van docenten, naast testvoorbereiding en methoden voor het maken van aantekeningen die hen kunnen helpen essentiële informatie vast te houden en hun prestaties in de klas te verbeteren.

10. Persoonlijke trainer

Gemiddeld salaris: $ 42.680 per jaar

Primaire taken: Een personal trainer werkt samen met klanten om een ​​trainingsroutine te bedenken die het beste bij hun fysieke behoeften past. Ze bedienen machines, leren klanten hoe ze deze correct moeten gebruiken en geven feedback over hun voortgang.

11. Freelance schrijver

Gemiddeld salaris: $ 47.720 per jaar

Primaire taken: een schrijver is verantwoordelijk voor het onderzoeken van onderwerpen waaraan hij is toegewezen en schrijft een verhaal op basis van de feiten die ermee verband houden. Een schrijver proeft zijn artikel voordat het wordt ingediend en kan er wijzigingen in aanbrengen zodra het door de redactie is beoordeeld. Ze krijgen de kans om wijzigingen in hun verhaal aan te brengen en opnieuw in te dienen voor definitieve goedkeuring. Een productiemanager of klant kan de schrijver meer bewerkingen laten maken, afhankelijk van het proces dat ze hebben opgesteld.

12. Redacteur

Gemiddeld salaris: $ 50.161 per jaar

Primaire taken: Een redacteur beoordeelt documenten die zijn geschreven en ingediend door een schrijver. Ze doen suggesties over hoe de inhoud kan worden verbeterd en controleren daarbij op grammaticale en spelfouten. Ze kunnen de inhoud ook goedkeuren voor distributie, maar ze kunnen rapporteren aan een productiemanager boven hen die de uiteindelijke beslissing kan nemen.

13. Loodgieter

Gemiddeld salaris: $ 50.560 per jaar

Primaire taken: Een loodgieter installeert nieuwe leidingen en voert reparaties uit aan oudere leidingen die afvalwater en gas wegvoeren van een woning. Ze kunnen indien nodig ook andere huishoudelijke apparaten installeren, zoals gootstenen, toiletten en vaatwassers. Ze bepalen hoeveel ze in rekening brengen voor reparaties en geven andere verbetertips aan eigenaren van onroerend goed.

14. Elektricien

Gemiddeld salaris: $ 51,860 per jaar

Primaire taken: Elektriciens installeren en onderhouden alle elektrische apparaten en stroombronnen op een bepaald eigendom. Ze beoordelen bedrading en regelen apparatuur door de stroom van elektriciteit, en ze gebruiken handgereedschap om problemen op te lossen. Ze moeten complexe bedradingssystemen kennen en federale, staats- en lokale bouwvoorschriften volgen.

15. Boekhouder

Gemiddeld salaris: $ 54,535 per jaar

Primaire taken: Een accountant analyseert de financiële status van een organisatie en adviseert hoe deze informatie te communiceren naar interne en externe belanghebbenden. Ze zorgen ook voor de juistheid van financiële rapporten die door de organisatie zijn opgesteld, samen met belastingen die bij de overheid worden ingediend.

16. Massagetherapeut

Gemiddeld salaris: $ 56,180 per jaar

Primaire taken: Een massagetherapeut masseert cliënten om hun spieren en lichaamsweefsels los te maken om spanning en stress te verlichten. Regelmatige massages kunnen klanten ook helpen ontspannen, de verwondingen die ze hebben opgelopen en hun immuunsysteem helpen. Therapeuten die $ 100 per uur verdienen, opereren over het algemeen vanuit privépraktijken in grote steden als New York en Los Angeles.

17. Accountmanager

Gemiddeld salaris: $60.143 per jaar

Primaire taken: Een accountmanager houdt toezicht op de verkoop en de relaties die het bedrijf heeft met zijn klanten. Ze dienen meestal als aanspreekpunt voor klanten en helpen bij het oplossen van problemen die zich voordoen met een product of dienst die aan hen wordt geleverd.

18. Chemicus

Gemiddeld salaris: $60,664 per jaar

Primaire taken: Een chemicus is gespecialiseerd in de studie van chemie en de relatie die chemicaliën met elkaar hebben. Ze doen een test met bepaalde chemicaliën om te zien of producten kunnen worden verfijnd en of ze aan hun eisen voldoen.

19. IT-beheerder

Gemiddeld salaris: $62,789 per jaar

Primaire taken: Een IT-beheerder houdt toezicht op de computerinfrastructuur van een organisatie om te bepalen waar systemen en beveiligingsprogramma's kunnen worden geüpgraded. Ze bepalen procedures voor het afdwingen van gebruik en implementeren indien nodig oplossingen op software en hardware.

20. Inhoudsstrateeg

Gemiddeld salaris: $63.205 per jaar

Primaire taken: een contentstrateeg werkt samen met een bedrijf om een ​​volledig inzicht te krijgen in de contentbehoeften voor hun product. Ze werken samen met hun klanten om goedkeuring te krijgen voor inhoud die namens hun bedrijf is ingediend en om te bepalen welke inhoud bruikbaar en gepubliceerd kan worden.

21. Diëtist

Gemiddeld salaris: $65.780 per jaar

Primaire taken: Een diëtist werkt samen met zijn patiënten om hun dieet te beheren, zoals hun inname van gezond voedsel, plannen voor het maken en bereiden van gezonde maaltijden en het voorstellen van veranderingen in hun levensstijl met betrekking tot hun gezondheid. Ze kunnen ook beslissen hoe een patiënt binnen zijn financiële budget kan werken om gezonder te eten.

22. Webontwikkelaar

Gemiddeld salaris: $ 72.350 per jaar

Primaire taken: Een webontwikkelaar is verantwoordelijk voor de presentatie van de website van een klant en zijn functionaliteiten. Ze werken met programmeertalen om de lay-out van de website te specificeren, ervoor te zorgen dat deze gebruiksvriendelijk is en effectief kan worden genavigeerd.

23. Verkoopmanager

Gemiddeld salaris: $ 75.386 per jaar

Primaire taken: een verkoopmanager stelt quota vast voor verkooppersoneel om hun doelen te bereiken om het klantenbestand van een bedrijf uit te breiden. Ze helpen bij het begeleiden en trainen van medewerkers om hen te positioneren voor succes en om het wervingsproces voor nieuwe medewerkers in handen te nemen.

24. Onderzoeker

Gemiddeld salaris: $77.752 per jaar

Primaire taken: Een onderzoeker onderzoekt de informatie uit verschillende bronnen, verzamelt deze en presenteert deze aan zijn werkgever. Hun werkgever kan in veel bedrijfstakken zijn, maar het verzamelde onderzoek is absoluut noodzakelijk voor de doelen die ze proberen te bereiken. Onderzoek kan gaan over trends uit de aandelenmarkt, het milieu, consumentengedrag en meer.

25. Managementconsulent

Gemiddeld salaris: $ 85.976 per jaar

Primaire taken: Een management consultant bedenkt verschillende manieren om de effectiviteit van de processen van een organisatie te vergroten. Ze gebruiken branchegegevens en onderzoek en passen praktijken toe die huidige problemen met workflows, de prestaties van werknemers en de besteding van financiën oplossen.

26. Lucht- en ruimtevaartingenieur

Gemiddeld salaris: $ 100,303 per jaar

Primaire taken: Een ruimtevaartingenieur werkt aan de fysieke componenten van vliegtuigen, ruimtevaartuigen en satellieten. Ze ontwikkelen systemen om de veiligheid van het vliegtuig in de lucht te verbeteren, doen onderzoek om de brandstofefficiëntie te verhogen en de impact op het milieu te verbeteren. Ze zorgen ervoor dat de items waaraan ze werken aansluiten bij de verzoeken van hun klant en manager, en zorgen ervoor dat ze werken binnen de richtlijnen van toegewezen procedures.

27. Productmanager

Gemiddeld salaris: $ 104.001 per jaar

Primaire problemen: Een productmanager creëert een weg naar het succes van een product door strategische beslissingen te nemen die de kans vergroten dat een product wordt gekocht. Sommige taken omvatten het identificeren van de implementatie van een product, het bedenken van nieuwe producten en de functies die klanten kunnen intrigeren.

28. Software-engineer

Gemiddeld salaris: $106.941 per jaar

Primaire taken: Software-ingenieurs passen hun kennis van wiskunde en informatica toe om nieuwe software te maken en te verbeteren. Ze kunnen werken aan bedrijfsapplicaties, besturingssystemen en netwerkcontrolesystemen, allemaal voorbeelden van software die bedrijven kunnen helpen hun IT-infrastructuur op te schalen.

29. Actuaris

Gemiddeld salaris: $ 107.655 per jaar

Primaire taken: Een actuaris benadrukt het financiële risico van beslissingen die door een organisatie worden genomen. Ze gebruiken wiskunde en statistieken om de resultaten in kaart te brengen van verschillende gebeurtenissen die zich binnen een bedrijf kunnen voordoen, met name wijzigingen in compensatie- en voordelenprogramma's.

30. Mobiele applicatie-ontwikkelaar

Gemiddeld salaris: $ 117.989 per jaar

Primaire taken: Ontwikkelaars van mobiele applicaties werken uitsluitend aan applicaties voor smartphone-apparaten. Ze leren programmeertalen en ontwikkelen nieuwe omgevingen voor apps om op te draaien, en ze kunnen ook in game-design werken om een ​​interactieve ervaring voor gebruikers te creëren.

Extra banen met flexibele uren

Als de bovenstaande banen niet helemaal zijn wat je zoekt, zijn hier enkele meer flexibele banen om te overwegen:

 • Ergotherapie assistent
 • Instructie-ontwerper
 • Online instructeur
 • Testscorer
 • Bouwmanager
 • Klinisch onderzoeker
 • Genetisch adviseur
 • Timmerman
 • Ontwerper gebruikerservaring
 • Ontwerper gebruikersinterface
 • Veterinair cardioloog
 • Burgerlijk ingenieur
 • Uitvoerend assistent
 • Spel tester
 • Bibliothecaris
 • Video bewerker
 • Filmeditor
 • Vertaler
 • Beveiligingsanalist
 • Manager bedrijfsontwikkeling

About author

Arjen Oehlenschlager

Flexibele banen kunnen werknemers in staat stellen om thuis te werken en op uren die passen bij het schema van een werkgever. U moet met verschillende factoren rekening houden voordat u een aanbod accepteert, maar door flexibiliteit bent u in een positie waar u een balans tussen werk en privé kunt bereiken die zowel uw gezin als uw werkgever ten goede komt. U moet echter nog steeds rekening houden met de branche waarin u wilt werken om te zien of de eisen overeenkomen met het werkschema dat u wilt. In dit artikel bespreken we wat flexibele banen zijn en sommen we er 30 nader op.


Scroll to Top