Blog

Als u op zoek bent naar werk op afstand, kan een lijst met werk van thuisbedrijven bijzonder nuttig zijn. Thuiswerken past bij de levensstijl van veel werknemers en spreekt mensen op verschillende gebieden aan. Het vinden van de juiste externe positie kan ontmoedigend zijn met zoveel opties. In dit artikel geven we een lijst van 30 bedrijven die meerdere volledig externe posities hebben.

Waarom thuiswerken?

Thuiswerken is nuttig voor mensen in veel situaties, waaronder mensen met kinderen, mensen met een handicap en mensen die een flexibel schema nodig hebben. Er zijn veel opties voor bedrijven die functies op afstand aanbieden, maar het kan een uitdaging zijn om de perfecte match te vinden met zoveel opties. Naarmate technologie de werkplek blijft veranderen, is het mogelijk dat steeds meer bedrijven werknemers de kans bieden om vanuit huis te werken.

Lijst met werk van thuisbedrijven

Aetna

Aetna is een zorgverzekeraar die is aangesloten bij de CVS-maatschappij. Functies zijn onder meer klantenservice, claimspecialisten, verpleegkundig managers en andere op verzekeringen gerichte banen.

Een firma

Afirm is een bedrijf dat audits, risicodiensten en inspecties aanbiedt aan klanten om te helpen bij verzekeringsclaims. Veel van de mogelijkheden voor werken op afstand bij Afirm zijn gerelateerd aan inspecties, dus er zal wat thuiswerk en wat werk bij de klant bij komen kijken.

Amazone

Amazon is een bekende internetverkoper, software- en hardwareontwikkelaar en webhostingbedrijf. Ze bieden een verscheidenheid aan werk vanuit huis, waaronder klantenservice, inhoud, operaties en bedrijfsontwikkeling.

Anthem, Inc.

Anthem, Inc. is een zorgverzekeringsmaatschappij die particulieren en bedrijven in de hele Verenigde Staten dekt. Het grootste deel van hun thuiswerk is gericht op het helpen van klanten bij het navigeren door zorgsystemen, zoals verwijzingsspecialisten en nazorgcoördinatoren.

Appen

Appen is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van taal- en zoektechnologie, inclusief spraakherkenningssoftware. Ze huren mensen van over de hele wereld in om vanuit huis aan hun projecten te werken in functies als engineering en klantenservice.

Appirio

Appirio is een technologieadviesbureau dat hun klanten helpt met cloudopslagoplossingen, zoals Salesforce, Google en Amazon Web Services. De meeste functies die beschikbaar zijn bij Appirio zijn technologiegericht, zoals UX-consultants en Salesforce-consultants.

BCD Reizen

BCD Travel is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het begeleiden van zakenreizen. Hun externe functies omvatten een breed scala aan opties, zoals softwareontwikkeling en mediaverkoop.

Gerelateerd: Een externe taak zoeken

BroadPath-oplossingen voor de gezondheidszorg

BroadPath Healthcare Solutions is een klantenservicebedrijf in de gezondheidszorg dat hun klanten helpt met al hun behoeften op het gebied van klantenservice. Thuiswerken omvat alle aspecten van hun bedrijf, van HR-coördinator tot vertegenwoordiger van de klantenservice.

Cactus Communicatie

Cactus Communications is een wereldwijd farmaceutisch en biotechnologisch bedrijf dat onderzoekers, universiteiten en life sciences-bedrijven helpt met communicatievraagstukken. Ze hebben functies op afstand, waaronder redacteuren, vertalers en accountdirecteuren.

Concentrix

Concentrix is ​​een telecommunicatiebedrijf dat klanten helpt met technologische oplossingen. Externe posities omvatten recruiters, claimverwerkers, verkoop- en servicevertegenwoordigers en meer.

Dell Technologies

Dell Technologies is een technologiebedrijf dat een breed scala aan producten aanbiedt, waaronder computers. De meeste van hun functies zijn afgelegen en variëren van human resources tot technologiebeveiliging tot analytische rollen.

EF Education First

EF is een internationaal onderwijsbedrijf dat onderwijskansen biedt aan studenten over de hele wereld. Thuiswerkfuncties omvatten bedrijfsontwikkeling, verkoop, werving en marketing.

Enterprise Holdings

Enterprise Holdings is een transportbedrijf met merken als Alamo Rent A Car, Enterprise Rent-A-Car en National Car Rental. Hun externe functies omvatten klantenservice, vlootcoördinatie, IT en boekhouding.

Hilton

Hilton is een bekende reisorganisatie die over de hele wereld hotels bezit onder verschillende merknamen. Werk vanuit huis bij Hilton, waaronder data-analisten, verkoop en klantenservice.

intuïtief

Intuit is een technologiebedrijf dat eigenaar is van financiële software zoals TurboTax, QuickBooks en Mint. Ze hebben een breed scala aan externe functies in veel afdelingen, variërend van softwareontwikkeling tot grafisch ontwerp.

Kaplan

Kaplan is een educatieve dienstverlener die werkt met particulieren, scholen en bedrijven. Veel van hun werk vanuit thuisposities omvat het publiceren van educatief materiaal, zoals redacteuren, proeflezers en creatieve regisseurs.

Kelly-services

Kelly Services is een uitzendbureau dat banen over de hele wereld aanbiedt. Hun externe posities variëren op basis van de behoeften van hun klanten, maar ze hebben vaak een klantenservicemedewerker en posities voor gegevensinvoer.

LanguageLine-oplossingen

LanguageLine Solutions is een vertaal- en lokalisatiebedrijf dat diensten aanbiedt aan bedrijven, waaronder telefoonvertaling en documentvertaling. Hun werk vanuit huis is in de eerste plaats bedoeld voor vertalers in verschillende talen.

Gerelateerd: Voordelen van op afstand werken

Lionbridge

Lionbridge is een bedrijf dat diensten levert op het gebied van marketing, vertaling en wereldwijd contentbeheer. Veel van hun externe functies zijn onder meer data-analisten, kwaliteitsborging en redacteuren.

Liveops

Liveops is een externe callcenterorganisatie die werkt met een verscheidenheid aan klanten in verschillende sectoren. Hun werk vanuit huis is in de eerste plaats klantenservice.

Magellan Health Services

Magellan Health Services is een zorgbedrijf dat samenwerkt met gezondheidsplannen, werkgevers, vakbonden en andere organisaties. Veel van hun externe functies zijn gericht op de gezondheidszorg, zoals manager gedragsgezondheidszorg, klinisch recensent en apotheektechnicus.

Robert Half International

Robert Half is een uitzendbureau met merken als Accountemps, OfficeTeam en The Creative Group die gespecialiseerd zijn in verschillende soorten kandidaten. Beschikbare rollen kunnen variëren op basis van hun klanten, maar kunnen een documentbeoordelingsspecialist, een medische claimanalist en een gegevensinvoermedewerker zijn.

SAP

SAP is een technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in bedrijfstoepassingssoftware die bedrijven helpt bij het beheren van verschillende soorten gegevens met betrekking tot bedrijfsvoering en boekhouding. Rollen op afstand omvatten adviseurs en kwaliteitsborging.

Sykes Enterprises, Inc.

Sykes Enterprises is een bedrijf dat klantenservice, marketing en technische ondersteuning biedt aan hun klanten. Hun werk vanuit thuisposities omvat vertegenwoordigers van de klantenservice, uitkeringsbeheerders en technische ondersteuning.

Transcom

Transcom is een telecommunicatiebedrijf dat een breed scala aan bedrijven ondersteunt met callcentermedewerkers. Externe posities omvatten klantenservice en technische ondersteuning van het callcenter.

Transcribeer Mij

TranscribeMe is een technologie- en communicatieorganisatie die audiotranscriptiediensten aanbiedt aan klanten. Hun werk vanuit huis is in de eerste plaats bedoeld voor transcriptionists.

TTEC

TTEC is een telecommunicatiebedrijf dat klantenservicemedewerkers levert aan hun klanten, waaronder zorg- en verzekeringsmaatschappijen. De meeste van hun externe posities zijn voor telefonische of online chat-klantenservice.

UnitedHealth Group

UnitedHealth Group is een zorgverzekeraar die ook zorgtechnologiediensten aanbiedt aan klanten. Veel van hun functies zijn afgelegen, waaronder banen die zo gevarieerd zijn als grafisch ontwerper, beroepscoördinator, vermogensbeheerder voor sociale verantwoordelijkheid en accountant.

VIPKID

VIPKid is een wereldwijde aanbieder van online onderwijs die voornamelijk werkt met docenten Engels voor studenten in China. Het merendeel van het thuiswerk bij VIPKid is voor Engelse docenten of docenten.

Williams-Sonoma, Inc.

Williams-Sonoma is een retailbedrijf met merken voor huishoudelijke artikelen zoals Williams-Sonoma, Pottery Barn, West Elm en Mark and Graham. Veel van hun externe posities zijn voor klantenservice, maar ze hebben ook externe trainingsposities.


About author

Freek Harkema

Als u op zoek bent naar werk op afstand, kan een lijst met werk van thuisbedrijven bijzonder nuttig zijn. Thuiswerken past bij de levensstijl van veel werknemers en spreekt mensen op verschillende gebieden aan. Het vinden van de juiste externe positie kan ontmoedigend zijn met zoveel opties. In dit artikel geven we een lijst van 30 bedrijven die meerdere volledig externe posities hebben.


Scroll to Top