Blog

een baan zoeken

30 Online Bijbanen Die Meer Dan $ 15 Per Uur Betalen

Ook als je een fulltime baan hebt, zou je een online bijbaan kunnen overwegen om extra geld te verdienen of om een ​​hobby of passie na te streven. Dankzij videoconferenties, instant messaging en betere algemene online communicatietools, zijn er verschillende contract- en freelance vacatures die je vanuit huis kunt doen in een groot aantal verschillende industrieën.

In dit artikel zetten we 30 online bijbanen op een rij om je te helpen een goede bijbaan te vinden waarmee je vanuit huis kunt werken.

Interessante online bijbanen om meer geld te verdienen

Hier is een lijst met online bijbanen die meer dan $ 15 per uur betalen om u te helpen de juiste kans te vinden. Voor de meest actuele salarisinformatie van Carrieree, klikt u op elke salarislink hieronder:

1. Medewerker gegevensinvoer

Nationaal gemiddeld salaris: $ 15,03 per uur

Primaire taken: Gegevensinvoermedewerkers voeren gegevens in en werken deze bij in een computerdatabase die bestaat uit klant- en accountinformatie. Ze bereiden ook brongegevens voor, sorteren informatie en zorgen voor de juistheid van alle gegevens.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een gegevensinvoerklerk

2. Vertegenwoordiger van de technische ondersteuning

Nationaal gemiddeld salaris: $ 15,69 per uur

Primaire taken: vertegenwoordigers van de technische ondersteuning helpen klanten die problemen ondervinden met een product of dienst. Ze lossen problemen op, beantwoorden vragen, begeleiden bellers bij het zelf oplossen van problemen, helpen bij de installatie van software en apparatuur en houden een register bij van elke klantinteractie.

3. Gezondheidscoach

Nationaal gemiddeld salaris: $ 15,97 per uur

Primaire taken: Gezondheidscoaches geven fitnessadvies aan personen die hun algehele welzijn willen verbeteren. Ze creëren programma's om hun klanten te helpen hun voedings- en levensstijlgewoonten te veranderen en ervoor te zorgen dat het programma hen helpt hun specifieke behoeften en gezondheidsdoelen te bereiken.

4. Transcriptionist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 16,51 per uur

Primaire taken: Een transcriptionist luistert naar audio- of video-opnames en transcribeert deze naar een geschreven versie van de opname. Deze professionals zijn veelal werkzaam in de medische of juridische sector. Andere taken zijn onder meer het beoordelen van transcripties om nauwkeurigheid te garanderen, vertrouwelijkheid te handhaven en contact te houden met de supervisor of klant om ervoor te zorgen dat projecten op tijd worden voltooid.

5. Merkambassadeur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 16,90 per uur

Primaire taken: Een merkambassadeur is een persoon die een merk of organisatie vertegenwoordigt en werkt aan het vergroten van de bekendheid van nieuwe productlanceringen en het verhogen van de algehele verkoop. Ze promoten producten op sociale medianetwerken, gaan in contact met klanten door vragen te beantwoorden en een positief beeld van het merk aan het publiek te presenteren.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een merkambassadeur

6. Beheer van sociale media

Nationaal gemiddeld salaris: $ 16,94 per uur

Primaire taken: Social-mediamanagers houden toezicht op de sociale-mediaplatforms van een bedrijf. Ze monitoren social media kanalen, reageren op reacties en ontwikkelen een effectieve social media marketingstrategie. Managers van sociale media hebben tot doel de naamsbekendheid te vergroten en een grotere merkconsistentie te bevorderen.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een Social Media Manager

7. Marktonderzoeker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 17,01 per uur

Primaire taken: Marktonderzoekers voeren enquêtes uit en analyseren consumentengegevens om de huidige markttrends en consumentengedrag te beoordelen. Met dit soort onderzoek kan een marketingteam of bedrijfseigenaar weloverwogen beslissingen nemen over hoe ze hun producten of diensten adverteren en verkopen om een ​​doelgroep te bereiken.

8. Inhoudsschrijver

Nationaal gemiddeld salaris: $ 17,66 per uur

Primaire taken: Contentschrijvers onderzoeken specifieke onderwerpen en maken kopieën om een ​​bepaald product of een bepaalde dienst te promoten. Ze werken samen met klanten om hun producten en diensten beter te begrijpen en gebruiken een klantenbrief om hun schrijven te begeleiden.

9. Grafisch ontwerper

Nationaal gemiddeld salaris: $ 17,76 per uur

Primaire taken: Grafisch ontwerpers creëren visuele concepten met behulp van computersoftware. Ze gebruiken hun creativiteit om een ​​bepaald ontwerp te ontwikkelen dat past bij het merk van hun klant. Ze kunnen een advertentie, banner, menu, uitnodiging of soortgelijke digitale leveringen maken.

10. Boekhouder

Nationaal gemiddeld salaris: $ 18,01 per uur

Primaire taken: een boekhouder heeft verschillende taken, waaronder het verwerken en vastleggen van verschillende transacties in de grootboekrekeningen van een bedrijf. Ze gebruiken hun sterke aandacht voor detail om ervoor te zorgen dat elke invoer en berekening nauwkeurig is. Ze werken met de kasstroomoverzichten van een bedrijf, verwerken financiële rapporten en zorgen ervoor dat rekeningen worden afgestemd.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een boekhouder

11. Wervingscoördinator

Nationaal gemiddeld salaris: $ 18,59 per uur

Primaire taken: Wervingscoördinatoren bepalen en implementeren de wervingsstrategie van een bedrijf. Ze zoeken kandidaten door effectieve functiebeschrijvingen te maken en deze op sociale media en databases voor het zoeken naar werk te plaatsen. Wervingscoördinatoren selecteren ook de meest gekwalificeerde kandidaten en voeren verschillende interviews voordat ze potentiële kandidaten aan een werkgever voorstellen.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een recruiter

12. Personeelscoördinator

Nationaal gemiddeld salaris: $19.00 per uur

Primaire taken: als onderdeel van de personeelsafdeling van een bedrijf voeren personeelscoördinatoren een breed scala aan administratieve taken uit, waaronder salarisadministratie en secundaire arbeidsvoorwaarden. Over het algemeen is het hun taak om de afdeling personeelszaken te ondersteunen en werknemers rechtstreeks te helpen bij het volgen van het bedrijfsbeleid.

13. Virtuele assistent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 19,06 per uur

Primaire taken: Virtuele assistenten voeren administratieve en administratieve taken uit, waaronder het beantwoorden van telefoontjes en e-mails, het plannen van vergaderingen en het maken van reisarrangementen voor hun klanten. Ze zetten hun technische vaardigheden en communicatieve expertise dagelijks in.

14. Freelance schrijver

Nationaal gemiddeld salaris: $ 19,47 per uur

Primaire taken: Freelance schrijvers doen onderzoek en verzamelen informatie voor een bepaalde opdracht. Ze schrijven teksten voor verschillende formaten en bewerken hun concepten voordat ze een definitief stuk inleveren.

15. Medisch codeerspecialist

Nationaal gemiddeld salaris: $20,66 per uur

Primaire taken: werken voor een zorgverlener, medische coderingsspecialisten houden toezicht op audits en coderingsbeoordelingen om de nauwkeurigheid van de gegevens te garanderen. Ze zetten patiëntinformatie om in gestandaardiseerde codes die vervolgens worden gebruikt voor databases of verzekeringsclaims.

Gerelateerd: Leer hoe u een medische codeur bent

16. Proeflezer

Nationaal gemiddeld salaris: $ 22,87 per uur

Primaire taken: Proeflezers controleren geschreven teksten op spel- en grammaticafouten. Ze controleren ook de inhoud en zorgen ervoor dat deze voldoet aan de richtlijnen van een bepaalde klant. Op basis van hun bevindingen kunnen ze correcties aanbrengen of wijzigingen voorstellen.

17. Leraar Engels als tweede taal (ESL)

Nationaal gemiddeld salaris: $ 23,83 per uur

Primaire taken: Verschillende online bedrijven zijn op zoek naar moedertaalsprekers van het Engels om Engels te leren aan studenten over de hele wereld. Enige ervaring met lesgeven is een pluspunt, maar geen vereiste. Geïnteresseerde kandidaten kunnen een certificaat voor het onderwijzen van Engels als vreemde taal (TEFL), een cursus van drie maanden behalen.

Gerelateerd: Leer Engels online: de ultieme gids

18. Docent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 25,29 per uur

Primaire taken: Docenten helpen studenten met hun schoolwerk. Ze helpen studenten zich voor te bereiden op examens en bieden een frisse kijk op huiswerkopdrachten. Docenten bieden ook aanmoediging en vinden manieren om studenten te helpen bepaalde concepten of onderwerpen beter te begrijpen.

Gerelateerd: Leer meer over het zijn van een bijlesdocent

19. Freelance redacteur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 25,31 per uur

Primaire taken: Freelance redacteuren beoordelen geschreven inhoud voor verschillende klanten. Ze verifiëren feiten, proeflezen kopiëren en bewerken voor stijl en leesbaarheid. Meestal werken ze samen met een team van schrijvers en managers.

20. Computerprogrammeur

Nationaal gemiddeld salaris: $26,36 per uur

Primaire taken: Computerprogrammeurs die hun kennis van programmeertalen gebruiken om een ​​verscheidenheid aan software en mobiele applicaties te coderen en te testen. Ze maken ook computertoepassingen, repareren codeerfouten en werken samen met verschillende bedrijfsafdelingen, zoals de marketing- en ontwerpafdelingen.

Gerelateerd: Zoeken naar werk op afstand op Carrieree

Meer online bijbanen om je passie na te jagen

Van creatieve kunsten tot trends in technologie, er zijn veel opties online om een ​​waardevolle kans te vinden die aansluit bij uw vaardigheden en passie. Hier is een lijst met banen om je zoektocht naar een spannende online bijbaan een vliegende start te geven:

 1. Affiliate marketeer
 2. Fitness instructeur
 3. Evenementenplanner
 4. Website-tester
 5. Audioboekrecensent
 6. Online verkoop specialist
 7. Ghost Writer
 8. Vakantieplanner
 9. Helpdesk analist
 10. fotobewerker

Gerelateerd: 100 verschillende side-hustles vanuit huis

Tips voor het kiezen van een online bijbaan

Moet je je carrièrepad volgen met een traditionele rol of je passie nastreven? Deze tips kun je gebruiken wanneer je klaar bent om op zoek te gaan naar een online bijbaan:

 • Bedenk waar je blij van wordt. Een bijbaan moet iets zijn dat je leuk vindt om te doen, vooral nadat je in je primaire baan hebt gewerkt. Misschien kunt u een hobby of werkgerelateerd talent laten renderen om uw inkomen aan te vullen.

 • Doe iets waar je goed in bent. Houd rekening met uw interesses naast uw ervaring en opleiding. Als u bijvoorbeeld goed thuis bent in sociale media, kunt u online platforms voor een klein bedrijf beheren.

 • Houd rekening met uw tijdslimieten. Aangezien een bijbaan niet je primaire baan is, moet je tijd vrijmaken in je persoonlijke agenda. Plan je tijd zorgvuldig, zodat je jezelf niet overbelast.

Gerelateerd: Hoe u een side-hustle start: stappen en ideeën


About author

Eliza Moleman

Ook als je een fulltime baan hebt, zou je een online bijbaan kunnen overwegen om extra geld te verdienen of om een hobby of passie na te streven. Dankzij videoconferenties, instant messaging en betere algemene online communicatietools, zijn er verschillende contract- en freelance vacatures die je vanuit huis kunt doen in een groot aantal verschillende industrieën.


Scroll to Top