Blog

Of u nu net aan uw carrière begint of op zoek bent naar een nieuwe richting in uw huidige, u kunt overwegen welk salaris u zou kunnen verdienen in een nieuwe baan. Dit is vooral belangrijk in een stad als New York, waar veel werkgelegenheid is, maar de kosten van levensonderhoud erg hoog zijn. Hoewel geld niet altijd de belangrijkste motivatie is om een ​​baan aan te nemen, is het een goed idee om te weten welke beroepen op een bepaalde locatie de hoogste salarissen opleveren. In dit artikel bespreken we 30 van de bestbetaalde carrières in New York City.

Bestbetaalde banen in NYC

Omdat de media, financiën en het juridische kapitaal van de VS, veel banen in NYC hogere salarissen opleggen dan het nationale gemiddelde. Het verschil kan variëren van een paar duizend dollar tot bijna het dubbele van het salaris voor dezelfde baan elders.

1. PR-manager

Gemiddeld NYC-salaris: $ 63.088 per jaar

Primaire taken: Een PR-manager houdt toezicht op activiteiten die het profiel van hun klanten verhogen en de publieke perceptie van individuen, merken en organisaties verbeteren.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een PR-manager

2. Advertentiemanager

Gemiddeld NYC-salaris: $ 64.841 per jaar

Primaire taken: De taken van een advertentiemanager omvatten het vinden van geschikte plaatsingen voor advertenties in de media of online, het beoordelen van de resultaten van een advertentiecampagne en het werven van talent voor hun afdeling.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een advertentiemanager

3. Algemeen directeur

Gemiddeld NYC-salaris: $ 70.509 per jaar

Primaire taken: een algemeen directeur houdt toezicht op de dagelijkse activiteiten van een bedrijf, inclusief financiën, werving / training en het toewijzen van taken en ploegen.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een algemeen directeur

4. Marketingmanager

Gemiddeld NYC-salaris: $ 73.824 per jaar

Primaire taken: Een marketingmanager houdt toezicht op alle aspecten van marketing voor hun organisatie. Ze creëren en sturen beleid met betrekking tot marketing, inclusief het vinden van doelmarkten, het bepalen van prijsstrategieën en het creëren van vraag naar producten en diensten.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een marketingmanager

5. Verkoopmanager

Gemiddeld NYC-salaris: $ 76.351 per jaar

Primaire taken: een verkoopmanager houdt toezicht op een team van verkoopmedewerkers, werft talent, stelt doelen en leidt verkoopactiviteiten. Verkoopmanagers genereren rapporten over de voortgang van hun team en coachen teamleden om de resultaten te verbeteren.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een verkoopmanager

6. Financieel adviseur

Gemiddeld jaarlijks NYC-salaris: $ 82.870 per jaar

Primaire taken: Een financieel adviseur helpt zijn klanten bij het nemen van weloverwogen beslissingen over financiële zaken, zoals beleggingen, belastingen, pensioenen en verzekeringen.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een financieel adviseur

7. Podoloog

Gemiddeld jaarlijks NYC-salaris: $ 90.804 per jaar

Primaire taken: Een podotherapeut zorgt voor alle aspecten van de voetgezondheid. Podotherapeuten diagnosticeren en behandelen ziekten en misvormingen van menselijke voeten, inclusief infecties en aandoeningen zoals platvoeten of hamertenen.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een podotherapeut

8. Advocaat

Gemiddeld jaarlijks NYC-salaris: $ 98.157 per jaar

Primaire taken: Hoewel rechten studeren een enorme uitdaging is, zijn de beloningen aanzienlijk. New York is een bijzonder goede plek om te werken als je een algemeen adviseur of een andere juridische professional bent. Veel grote bedrijven zijn gevestigd in NYC en meer hebben satellietkantoren. Wanneer een bedrijf in Europa juridische zaken moet regelen met een bedrijf in Japan, kunnen ze New York als locatie kiezen. Om deze reden worden openingen voor advocaten zowel goed gecompenseerd als vrij overvloedig.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een advocaat

9. UX-ontwerper

Gemiddeld jaarsalaris in NYC: $98.710 per jaar

Primaire taken: Een ontwerper van gebruikerservaringen is belast met het toezicht op de creatie van applicaties en producten, met een bijzondere nadruk op ervoor zorgen dat het product relevant en gebruiksvriendelijk is. In tegenstelling tot een UI-ontwikkelaar, die zich grotendeels met software-interfaces bezighoudt, werkt een UX-ontwikkelaar aan alle aspecten van een product. De taken van een UX-ontwerper omvatten productonderzoek, het ontwikkelen van scenario's waarin het product kan worden gebruikt en nadenken over de mensen die het zullen gebruiken.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een UX-ontwerper

10. Beheerder van informatiesystemen

Gemiddeld NYC-salaris: $ 101.277 per jaar

Primaire taken: Beheerders van informatiesystemen coördineren IT-systemen binnen een organisatie. Ze evalueren de informatiebehoeften van het bedrijf, bevelen nieuwe technologie en software aan, implementeren upgrades en verbeteringen en houden toezicht op de rest van de IT-afdeling.

Gerelateerd: Meer informatie over hoe u een informatiesysteembeheerder bent

11. Financieel manager

Gemiddeld NYC-salaris: $ 103.173 per jaar

Primaire taken: Een financieel manager gebruikt een reeks tools om financiële analyses uit te voeren, die vervolgens worden gebruikt om de huidige financiële gezondheid van het bedrijf te beoordelen en toekomstige ontwikkelingen te voorspellen. Financiële managers stellen rapporten en andere financiële documenten op en onderzoeken inkomende documenten om ervoor te zorgen dat ze nauwkeurig zijn en in overeenstemming zijn met wet- en regelgeving.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een financieel manager

12. Huisarts

Gemiddeld NYC-salaris: $ 105.957 per jaar

Hoofdtaken: Een huisarts is een arts die is opgeleid in het voorkomen, diagnosticeren en behandelen van aandoeningen die veel voorkomen in de algemene bevolking.

Gerelateerd: Leer meer over huisarts zijn

13. Arts-assistent

Gemiddeld jaarsalaris: $ 110.009 per jaar

Primaire taken: Een arts-assistent is een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Ze beoefenen de geneeskunde, maar alleen onder direct of indirect toezicht van een gekwalificeerde arts. Een arts-assistent heeft een vergunning om patiënten te diagnosticeren en te behandelen en mag medicijnen voorschrijven.

Studeren om arts-assistent te worden omvat klinische uren en uitgebreide cursussen, die de kandidaat helpen zich voor te bereiden op een snel beroep in een ziekenhuis, medische faciliteit of een andere klinische omgeving. Net als veel andere banen in de medische sector, is dit een veeleisende, maar dankbare functie die veel vaardigheden en kennis vereist.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een arts-assistent

14. Compensatiemanager

Gemiddeld NYC-salaris: $ 115.781 per jaar

Primaire taken: Een vergoedingsmanager zorgt voor alle aspecten van betaling en vergoeding voor werknemers. Dit omvat conventionele betalingen zoals een salaris of uurbetaling, maar kan zich ook uitstrekken tot zaken als reiskostenvergoedingen, bonussen en andere voordelen.

Gerelateerd: Meer informatie over hoe u een compensatiemanager bent

15. Regelaar

Gemiddeld NYC-salaris: $ 122.338 per jaar

Primaire taken: Een controller is verantwoordelijk voor financiële en boekhoudkundige activiteiten op hoog niveau, evenals voor veel managementactiviteiten. De controller rapporteert meestal aan de CFO, hoewel de twee rollen soms worden gecombineerd in kleinere organisaties. Een controller helpt bij het opstellen van budgetten en financiële rapportages, evenals het uitvoeren van belangrijke salaristaken.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een controller

16. Mobiele ontwikkelaar

Gemiddeld NYC-salaris: $ 134.205 per jaar

Primaire taken: Een mobiele ontwikkelaar is een softwareontwikkelaar die gespecialiseerd is in mobiele technologie, websites en applicaties voor mobiele apparaten. Ze kunnen ook mobiele versies van bestaande sites en applicaties voor desktops ontwikkelen. Mobiele ontwikkelaars hebben een sterke achtergrond in softwareontwerp en up-to-date kennis van de huidige mobiele technologie nodig.

Mobiele ontwikkelaars ontwerpen, coderen, testen en implementeren mobiele oplossingen. Ook zullen zij betrokken zijn bij het onderhouden en updaten van bestaande applicaties. Mobiele ontwikkeling is niet alleen een redelijk lucratief gebied, het is ook een groeisector met veel nieuwe kansen voor ervaren ontwikkelaars.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een mobiele ontwikkelaar

17. Chief executive officer

Gemiddeld NYC-salaris: $ 135.059 per jaar

Primaire taken: Een CEO moet een uitstekend begrip hebben van zijn bedrijf, zodat hij belangrijke beslissingen kan nemen en moeilijke problemen kan oplossen. Een CEO moet goed kunnen communiceren, of dat nu is met leidinggevenden, andere leidinggevenden, hun medewerkers of mensen van buiten de organisatie. CEO's moeten experts zijn in het verzamelen van informatie, het effectief sturen van medewerkers en ervoor zorgen dat iedereen gemotiveerd is.

18. Software-engineer

Gemiddeld NYC-salaris: $ 140.257 per jaar**

Hoofdtaken: Een software engineer ontwikkelt software voor computersystemen. Ze passen hun kennis van software-engineering toe bij het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe producten, maar ook bij het testen en evalueren ervan. Een software-engineer zal ook betrokken zijn bij het onderhouden van softwareoplossingen zodra deze zijn geïmplementeerd, het bijwerken van code voor nieuwe technologie, het oplossen van bugs en het toevoegen van nieuwe functies. Ze kunnen werken aan het ontwikkelen van producten voor de massamarkt of ze kunnen worden ingezet bij het creëren van softwareoplossingen voor een bepaalde organisatie.

19. Klinische apotheker

Gemiddeld NYC-salaris: $ 140.287 per jaar

Primaire taken: een klinisch apotheker werkt samen met artsen en andere beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg om ervoor te zorgen dat patiënten de beste medicatie krijgen voor hun specifieke ziekten. Een klinisch apotheker werkt in een zorgomgeving, zoals een ziekenhuis, kliniek of een andere medische instelling. Klinische apothekers hebben uitgebreide kennis van medicijnen nodig en kunnen verschillende rollen vervullen.

Gerelateerd: Leer meer over het zijn van een klinisch apotheker

20. Gegevenswetenschapper

Gemiddeld NYC-salaris: $ 141.433 per jaar

Primaire taken: De rol van een datawetenschapper is het analyseren en interpreteren van gegevens uit verschillende bronnen. De baan omvat zowel een hoog niveau van wiskundige studie als geavanceerde computerwetenschappelijke vaardigheden. Een datawetenschapper moet weten hoe hij betrouwbare informatie uit de databases van een bedrijf kan halen en deze effectief kan analyseren. Als datawetenschapper moet je samenwerken met andere afdelingen in het bedrijf, met name projectmanagement- en engineeringafdelingen.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een datawetenschapper

21. Engineering manager

Gemiddeld NYC-salaris: $ 143.840 per jaar

Primaire taken: Een engineering manager coördineert activiteiten met betrekking tot engineering. Dit kan civiele, werktuigbouwkundige of elektrotechniek zijn.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een Engineering Manager

22. Verpleegkundige anesthesist

Gemiddeld NYC-salaris: $ 155.895 per jaar

Primaire taken: Een anesthesiemedewerker is een verpleegkundige die gespecialiseerd is in anesthesie. Deze rol omvat het toedienen van anesthetica en andere medicatie, het bewaken van patiënten tijdens de anesthesie en het verzorgen van patiënten die herstellen van anesthesie.

Verwant: Leer meer over het zijn van een anesthesiemedewerker

23. Oplossingsarchitect

Gemiddeld NYC-salaris: $ 160.342 per jaar

Primaire taken: Een oplossingsarchitect is verantwoordelijk voor het toezicht op de creatie van services of applicaties, vaak softwareoplossingen. Om een ​​oplossingsarchitect te worden, heb je een combinatie van zowel zakelijke vaardigheden als technische kennis nodig. Oplossingsarchitecten hebben ook goede mensenvaardigheden nodig, omdat ze nauw samenwerken met andere afdelingen.

24. Arts verloskunde en gynaecologie

Gemiddeld NYC-salaris: $ 168.001 per jaar

Hoofdtaken: Een arts verloskunde en gynaecologie, ook wel verloskundige/gynaecoloog genoemd, is een arts die toezicht houdt op alle aspecten van gynaecologische zorg en zorg rondom zwangerschap en bevalling.

Meer informatie over het zijn van een verloskundige en gynaecologische arts

25. Tandarts

Gemiddeld NYC-salaris: $ 187.655 per jaar

Hoofdtaken: Een tandarts is een arts die gespecialiseerd is in mond- en tandzorg. Naast het verzorgen van tanden en tandvlees, kan een tandarts röntgenfoto's interpreteren, behandelplannen maken en medicijnen voorschrijven.

Gerelateerd: Leer meer over tandarts zijn

26. Kinderarts

Gemiddeld NYC-salaris: $ 193.465 per jaar

Primaire taken: Een kinderarts is een arts die gespecialiseerd is in kindergeneeskunde.

Gerelateerd: Leer meer over kinderarts zijn

27. Psychiater

Gemiddeld NYC-salaris: $ 206.266 per jaar

Hoofdtaken: Een psychiater is een specialist in de geestelijke gezondheidszorg. Psychiaters beoordelen patiënten, diagnosticeren aandoeningen, schrijven behandelingen voor en maken zorgplannen voor mensen met psychische behoeften.

Meer informatie over het zijn van een psychiater

28. Chirurg

Gemiddeld NYC-salaris: $ 232.514 per jaar

Primaire taken: Een chirurg is een arts die gespecialiseerd is in chirurgische technieken. Chirurgen voeren operaties uit, stellen diagnoses en zien toe op het herstel van postoperatieve patiënten.

Gerelateerd: Leer meer over het zijn van een chirurg

29. Orthodontist

Gemiddeld NYC-salaris: $ 282.347 per jaar

Primaire taken: Een orthodontist is een tandheelkundige zorgverlener die gespecialiseerd is in het verzekeren dat de tanden van een patiënt goed in hun kaak zijn uitgelijnd en in het verlenen van orthodontische zorg, zoals beugels en corrigerende procedures.

30. Anesthesist

Gemiddeld NYC-salaris: $ 327.565 per jaar

Primaire taken: Een anesthesist is gespecialiseerd in het geven van anesthesie aan patiënten die een operatie of andere pijnlijke of overmatig stressvolle procedures ondergaan. Anesthesiologen zorgen voor lokale of algemene anesthesie, implementeren pijnbestrijdingsmaatregelen, monitoren patiënten tijdens anesthesie en begeleiden patiënten die herstellen van anesthesie.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een anesthesist


About author

Louw Veldkamp

Of u nu net aan uw carrière begint of op zoek bent naar een nieuwe richting in uw huidige, u kunt overwegen welk salaris u zou kunnen verdienen in een nieuwe baan. Dit is vooral belangrijk in een stad als New York, waar veel werkgelegenheid is, maar de kosten van levensonderhoud erg hoog zijn. Hoewel geld niet altijd de belangrijkste motivatie is om een baan aan te nemen, is het een goed idee om te weten welke beroepen op een bepaalde locatie de hoogste salarissen opleveren. In dit artikel bespreken we 30 van de bestbetaalde carrières in New York City.


Scroll to Top