Blog

Nadenken over de toekomst kan een belangrijk onderdeel zijn van je zoektocht naar een baan. Vooruit plannen voor uw pensioen kan bijvoorbeeld een fundamentele factor zijn bij uw loopbaanbeslissingen. Voor sommige mensen is vervroegd pensioen een van hun belangrijkste doelen. In dit artikel delen we 31 banen die u kunnen helpen uw pensioendoelen te bereiken, ter ondersteuning van uw eigen loopbaanbeslissingsproces.

Gerelateerd: Pensioendoelen instellen: stappen en tips

31 banen die u kunnen helpen vervroegd met pensioen te gaan

Het vinden van een baan met een pensioentijdlijn van 20 jaar kan voor sommige mensen een belangrijk doel zijn. Als u geïnteresseerd bent om eerder met pensioen te gaan dan gewoonlijk als gemiddeld wordt beschouwd, kan het helpen om een ​​carrière te hebben die uw vooruitgang, vooruitgang en mogelijk uw financiële zekerheid ondersteunt, door middel van hoge lonen of zelfs een pensioenprogramma. Uw eigen pensioentijdlijn zal waarschijnlijk variëren, afhankelijk van factoren zoals locatie en branche; met voldoende onderzoek zou u echter carrièregebieden kunnen identificeren die een eerdere pensionering zouden kunnen ondersteunen. Om u te helpen bij uw zoektocht naar een baan, zijn hier 31 banen waarmee u mogelijk eerder met pensioen kunt gaan:

1. Soldaat

Nationaal gemiddeld salaris: $ 40.286 per jaar

Primaire taken: In dienst genomen soldaten in het Amerikaanse leger voeren alle noodzakelijke functies uit om de veiligheid en beveiliging van dat land te waarborgen. Ze vervullen meestal ook een specifieke nicherol, leren een bepaald vak en vervullen de taken van dat vak.

2. Luchtvaartpiloot

Nationaal gemiddeld salaris: $ 42.803 per jaar

Primaire taken: Luchtvaartpiloten vliegen passagiersvliegtuigen van de ene locatie naar de andere. Ze zijn meestal in dienst van een luchtvaartmaatschappij en kunnen passagiers, vracht of beide vervoeren. Luchtvaartpiloten werken vaak met zorgvuldige aandacht voor regelgeving om hun bemanning en passagiers veilig te houden.

Gerelateerd: Leer meer over het zijn van een luchtvaartpiloot

3. Brandweerman

Nationaal gemiddeld salaris: $ 44.486 per jaar

Primaire taken: Brandweerlieden reageren op noodsituaties, meestal met branden in huizen, bedrijven en andere gebouwen. Ze bieden ook vaak algemene hulpdiensten voor situaties zoals autowrakken en medische noodgevallen.

Gerelateerd: Leer meer over het zijn van een brandweerman

4. Leraar secundair

Nationaal gemiddeld salaris: $47.794 per jaar

Primaire taken: Leraren in het secundair plannen en geven instructies en beoordelingen voor studenten in de middelbare school. Ze werken vaak samen met andere opvoeders en schoolleiders zoals schoolhoofden. Sommige leraren in het secundair gebruiken zowel online als persoonlijke strategieën en bronnen.

Gerelateerd: Leer meer over het zijn van een middelbare schoolleraar

5. Computerprogrammeur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 47.931 per jaar

Primaire taken: Computerprogrammeurs schrijven de code die software en computers nodig hebben om goed te kunnen werken. Ze krijgen vaak instructies van een computerarchitect of -ingenieur. Computerprogrammeurs lossen ook vaak softwareproblemen op.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een computerprogrammeur

6. Elektricien

Nationaal gemiddeld salaris: $ 51,639 per jaar

Primaire taken: Elektriciens plannen, installeren en repareren elektrische bedrading in gebouwen zoals woningen en bedrijven. Ze kunnen rechtstreeks werken voor bedrijven die hun diensten nodig hebben, zoals productiefaciliteiten of voor bouw- en elektrische aannemers. Sommige succesvolle elektriciens kunnen ook op consultatiebasis werken.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een elektricien

7. Politieagent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 53.241 per jaar

Primaire taken: De politie biedt toezichtsgebieden voor veiligheid en misdaadpreventie, en reageert op oproepen van hulpdiensten in hun gemeenschappen. Ze onderzoeken vaak misdaden, geven dagvaardingen uit en kunnen zelfs arrestaties verrichten. Wetshandhavers, zoals politieagenten, kunnen worden ingezet als stadspolitieagent, districtsheriff of staatsagent.

Gerelateerd: Leer meer over het zijn van een politieagent

8. Boekhouder

Nationaal gemiddeld salaris: $ 54,140 per jaar

Primaire taken: Accountants voeren boekhoudtaken uit voor particulieren, bedrijven en organisaties. Ze houden vaak informatie bij zoals cashflow en schulden, en ze kunnen ook verantwoordelijk zijn voor belastingvoorbereiding en -betalingen.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een accountant

9. Kwaliteitscontrole-inspecteur:

Nationaal gemiddeld salaris: $ 55.128 per jaar

Primaire taken: Kwaliteitscontrole-inspecteurs bewaken en beoordelen het kwaliteit- en veiligheidsniveau van een product of dienst. Ze werken vaak op systeemniveau om ervoor te zorgen dat productieprocessen werken zoals ze zouden moeten werken. Ze evalueren ook vaak de producten en diensten zelf om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de volledige specificaties van het bedrijf en alle relevante wet- en regelgeving.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een kwaliteitscontrole-inspecteur

10. Verzekeringsagent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 56.807 per jaar

Primaire taken: Verzekeringsagenten verkopen verzekeringsproducten aan particuliere en zakelijke klanten. Ze kunnen een aantal soorten dekking verkopen, waaronder ziektekosten-, auto-, woning- en zakelijke verzekeringen. Ze helpen hun klanten ook vaak bij het proces van het indienen van verzekeringsclaims en het verkrijgen van voordelen.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een verzekeringsagent

11. Onderwijsmanager

Nationaal gemiddeld salaris: $ 58.207 per jaar

Primaire taken: Onderwijsmanagers houden toezicht op de trainingsactiviteiten van een bedrijf of organisatie. Ze evalueren vaak de onderwijsbehoeften van hun organisatie, plannen of zoeken geschikte training en implementeren leermogelijkheden waar nodig. Onderwijsmanagers kunnen ook helpen bij het coördineren van de leerinspanningen van werknemers op individueel niveau.

12. Ondernemer

Nationaal gemiddeld salaris: $63.102 per jaar

Primaire taken: Een ondernemer heeft de leiding over zijn eigen bedrijf, meestal in elke fase van het bedenken van een bedrijfsidee tot het vestigen van zijn klantenkring en het onderhandelen over zakelijke beslissingen. Ze kunnen goederen of diensten aanbieden, en ze kunnen zelfstandig of met een partner of team werken.

13. Chemisch ingenieur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 63.897 per jaar

Primaire taken: Chemische ingenieurs gebruiken hun expertise in chemische en fysische processen om uitdagingen in industrieën zoals voedselproductie, gezondheidszorg en chemische productie op te lossen. Ze ontwerpen vaak processen voor grootschalige bedrijven en productiebedrijven.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een chemisch ingenieur

14. Vliegtuigmonteur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 69.522 per jaar

Primaire taken: vliegtuigmechanica problemen oplossen en repareren van luchttransportvoertuigen. Ze voeren vaak zowel routine-onderhoud als intensieve reparaties uit. Vliegtuigmonteurs kunnen werken voor een onafhankelijke winkel of voor een bedrijf zoals een luchtvaartmaatschappij, vaak onder strikte tijd- en veiligheidseisen.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een monteur

15. Bedrijfsadviseur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 69.762 per jaar

Primaire taken: Bedrijfsadviseurs gebruiken hun expertise om klantbedrijven te adviseren over de beste bedrijfspraktijken voor hun specifieke situatie. Ze analyseren vaak hun huidige praktijken, helpen hen doelen te stellen en strategieën te ontwikkelen en te implementeren om deze te bereiken.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een bedrijfsadviseur

16. Regeringsleider

Nationaal gemiddeld salaris: $75.734 per jaar

Primaire taken: Overheidsfunctionarissen zijn meestal functionarissen die in een gekozen of benoemde hoedanigheid in lokale, staats- of federale regeringen dienen. Hun taken variëren afhankelijk van hun specifieke rol, maar ze zijn vaak verantwoordelijk voor het vertegenwoordigen van de behoeften van hun kiezers en het nemen van belangrijke beslissingen over hun rechtsgebied.

17. Aardolie-ingenieur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 75.788 per jaar

Primaire taken: Petroleumingenieurs plannen, ontwikkelen en implementeren apparatuur en systemen met betrekking tot aardoliewinning, raffinage en transport. Ze werken vaak zowel in kantooromgevingen als on-site op boorlocaties en raffinaderijen.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een petroleumingenieur

18. Accountant

Nationaal gemiddeld salaris: $ 89.354 per jaar

Primaire taken: Auditors beoordelen de financiële gegevens van individuen en organisaties op nauwkeurigheid en transparantie. Ze kunnen werken voor onafhankelijke auditbureaus of voor overheidsinstanties, vooral die met betrekking tot belastingen. Succesvolle auditors werken soms op adviserende basis.

Gerelateerd: Leer hoe u een auditor bent

19. Beleggingsanalist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 89.476 per jaar

Primaire taken: Beleggingsanalisten gebruiken hun expertise om markten te analyseren en potentiële en bestaande investeringen te evalueren. Ze kunnen deze diensten op contractbasis uitvoeren voor een bedrijf of voor individuele klanten.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een financieel analist

20. Zorgmanager

Nationaal gemiddeld salaris: $92,352 per jaar

Primaire taken: Zorgmanagers en -beheerders ondersteunen de functies van een medische instelling zoals een ziekenhuis of kliniek door toezicht te houden op de bedrijfsvoering. Ze behandelen vaak personeelszaken, interbestuurlijke relaties en budgetberekeningen. Zorgmanagers gebruiken hun leiderschapskwaliteiten vaak om teams te organiseren en taken te delegeren.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een gezondheidsbeheerder

21. Mechanisch ingenieur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 93.379 per jaar

Primaire taken: werktuigbouwkundigen identificeren en lossen uitdagingen op die kunnen worden aangepakt met behulp van de bewegingswetten. Ze identificeren meestal de behoeften van hun klant of bedrijf en creëren processen en items om aan die behoeften te voldoen. Ze kunnen werken voor particuliere bedrijven of voor openbare instanties.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een werktuigbouwkundig ingenieur

22. Verkoopmedewerker

Nationaal gemiddeld salaris: $94,931 per jaar

Primaire taken: Sales executives leiden de verkoopactiviteiten van een bedrijf of organisatie, waaronder het genereren van nieuwe klanten, het verkopen van producten en diensten en het opvolgen van hun klanten. Ze kunnen deze functies zelf uitvoeren of ze kunnen een team aansturen bij hun verkoopinspanningen.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een verkoopmanager

23. psycholoog

Nationaal gemiddeld salaris: $ 104.902 per jaar

Primaire taken: Psychologen diagnosticeren en behandelen uitdagingen op het gebied van geestelijke gezondheid, levensstijl en welzijn voor en met hun patiënten. Ze gebruiken vaak technieken zoals één-op-één counseling en groepstherapeutische technieken om het welzijn van hun patiënten te ondersteunen. Psychologen kunnen zelfstandig werken in de privépraktijk of voor een zorgverlener.

Gerelateerd: Leer meer over het zijn van een psycholoog

24. Architect

Nationaal gemiddeld salaris: $ 108.698 per jaar

Primaire taken: Architecten ontwerpen en tekenen de plannen en esthetische kenmerken van gebouwen zoals woningen, bedrijven en openbare voorzieningen zoals scholen. Ze werken vaak in een kantooromgeving en kunnen naar bouwplaatsen reizen om de voortgang van de bouw te beoordelen.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een architect

25. Software-engineer

Nationaal gemiddeld salaris: $ 110.791 per jaar

Primaire taken: Software-ingenieurs ontwerpen en schrijven de code voor programma's waarmee gebruikers met computers kunnen communiceren. Ze werken meestal om erachter te komen wat hun gebruikers nodig hebben, maken een plan voor het maken van die functies en ontwerpen de programma's om ze te implementeren. Ze kunnen hun oplossingen zelf coderen of instructies geven aan een andere computerprogrammeur of een ander team.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een software-ingenieur

26. Actuaris

Nationaal gemiddeld salaris: $ 115.212 per jaar

Primaire taken: Actuarissen analyseren het relatieve risico van bepaalde omstandigheden, vaak voor verzekeringsmaatschappijen. Ze kunnen ook voor andere soorten bedrijven werken, waardoor ze het relatieve risico van zakelijke beslissingen in een financiële context kunnen evalueren.

Gerelateerd: Leer meer over actuaris zijn

27. Rechter

Nationaal gemiddeld salaris: $ 115.447 per jaar

Primaire taken: Rechters houden toezicht op de activiteiten van een rechtbank op lokaal, staats- of federaal niveau. Ze zijn experts in de wet en gebruiken die expertise om belangrijke beslissingen te nemen, vaak met betrekking tot criminele en civiele activiteiten en klachten. In sommige situaties kunnen rechters samenwerken met een jury om tot een beslissing te komen over een bepaalde zaak.

28. Apotheker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 116.659 per jaar

Primaire taken: Apothekers verwerken voorschriften van medische professionals en verstrekken de juiste soort en hoeveelheid medicatie aan patiënten. Ze geven vaak voorlichting over de voorschriften die ze verstrekken, en soms voeren ze ook andere gezondheidstaken uit, zoals het verstrekken van immunisaties. Apothekers werken om de hoogste veiligheids- en nalevingsnormen te handhaven, met zorgvuldige aandacht voor branchevoorschriften en relevante wetten.

Gerelateerd: Leer meer over apotheker zijn

29. Advocaat

Nationaal gemiddeld salaris: $ 119.988 per jaar

Primaire taken: Advocaten gebruiken hun expertise in de wet om de belangen van hun cliënten te behartigen. Ze zijn vaak gespecialiseerd in een bepaald gebied, zoals strafrecht, eigendomsrecht of auteursrecht. Een advocaat kan zelfstandig werken in de eigen praktijk, als partner of als werknemeradvocaat van een kantoor. Sommige grote bedrijven, organisaties en de overheid hebben ook advocaten in dienst.

Gerelateerd: Leer meer over advocaat zijn

30. Tandarts

Nationaal gemiddeld salaris: $ 237.715 per jaar

Primaire taken: Tandartsen diagnosticeren en behandelen ziekten van het gebit en de mond. Ze voeren ook preventieve zorg uit, zoals tandheelkundige röntgenfoto's en onderzoeken. Tandartsen kunnen in de huisartsenpraktijk werken of ze kunnen zich specialiseren in een bepaald soort behandeling of demografie, zoals pediatrische tandheelkunde.

Gerelateerd: Leer meer over tandarts zijn

31. Arts

Nationaal gemiddeld salaris: $ 246.308 per jaar

Primaire taken: Artsen zorgen voor de gezondheid van hun patiënten door preventieve welzijnsdiensten uit te voeren en ziekten te diagnosticeren en te behandelen. Een arts kan werkzaam zijn in de huisartsenpraktijk, of hij kan zich specialiseren in een bepaald type ziekte of demografie.

Verwant: Leer meer over het zijn van een arts


About author

Jasmijn van Schippers op den Twilhaar

Nadenken over de toekomst kan een belangrijk onderdeel zijn van je zoektocht naar een baan. Vooruit plannen voor uw pensioen kan bijvoorbeeld een fundamentele factor zijn bij uw loopbaanbeslissingen. Voor sommige mensen is vervroegd pensioen een van hun belangrijkste doelen. In dit artikel delen we 31 banen die u kunnen helpen uw pensioendoelen te bereiken, ter ondersteuning van uw eigen loopbaanbeslissingsproces.


Scroll to Top