Blog

een baan zoeken

35 Banen Voor Nachtbrakers: Met Taken En Gemiddelde Salarissen

Een nachtbraker is een persoon die zich 's nachts energiek voelt. Bij het zoeken naar carrièremogelijkheden, zoeken nachtbrakers mogelijk naar banen met flexibele uren of nachtdiensten. Als je liever 's avonds of 's nachts werkt, zijn er veel mogelijkheden waaruit je kunt kiezen. In dit artikel bieden we 35 banen voor nachtbrakers, samen met hun gemiddelde salarissen en typische taken.

35 banen voor nachtbrakers

Hier zijn 35 geweldige vacatures voor nachtbrakers:

1. Taxi- of carpoolchauffeur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 25.389 per jaar

Primaire taken: Een taxichauffeur is een professional die mensen in auto's naar hun bestemming brengt. Taxichauffeurs kunnen een bepaalde dienst draaien of kunnen wisselende uren hebben. Onafhankelijke chauffeurs van deelauto's kunnen vaak hun eigen schema's maken.

2. Hotelreceptionist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 25.471 per jaar

Primaire taken: Een hotelreceptionist is een professional in de horeca die klanten begroet en helpt bij het inchecken voor hun bezoek. In veel hotels kan een receptionist tijdens een nachtdienst de receptie bedienen om klanten te helpen.

3. Thuiszorghulp

Nationaal gemiddeld salaris: $ 29.257 per jaar

Primaire taken: Een thuishulpverlener is een medische professional die patiënten thuis helpt. Hun taken kunnen bestaan ​​uit het monitoren van patiënten, het assisteren bij medische taken en het assisteren bij persoonlijke verzorging. Thuiszorgmedewerkers kunnen een nachtdienst werken of kunnen werken als inwonend hulpmiddel, waarbij ze dag en nacht gezondheidszorg aan een persoon bieden.

Gerelateerd: Leer meer over het zijn van een thuisgezondheidshulp

4. Veterinaire technicus

Nationaal gemiddeld salaris: $ 29.429 per jaar

Primaire taken: Een dierenartsassistent helpt een dierenarts bij het verlenen van dierenzorg. Hun taken kunnen onder meer zijn: het nemen van medische monsters van dieren, het voorbereiden van dieren op een operatie en het geven van vaccinaties of medicijnen aan dieren. Dierenartsen die geïnteresseerd zijn in nachtwerk, kunnen ervoor kiezen om te werken in een 24-uurs veterinair ziekenhuis.

Gerelateerd: Leer meer over het zijn van een veterinair technicus

5. Bewaker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 31.042 per jaar

Primaire taken: Beveiligers waken over een aangewezen ruimte en beschermen het gebied. Ze kunnen de aankomst van gasten bewaken, beveiligingscamera's observeren en routine-inspecties uitvoeren. Sommige gebouwen vereisen nachtelijke beveiliging en kunnen bewakers inhuren voor een avondploeg.

Gerelateerd: Meer informatie over hoe u een bewaker bent

6. Magazijnbediende

Nationaal gemiddeld salaris: $ 31.054 per jaar

Primaire taken: Een magazijnbediende helpt bij het verzenden en ontvangen van taken binnen een magazijn. Ze kunnen artikelen verpakken voor verzending, vrachtwagens laden of lossen en het magazijn bevoorraden. Veel magazijnen huren werknemers in om 's nachts te werken om te helpen met verzendtaken.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een magazijnmedewerker

7. conciërge

Nationaal gemiddeld salaris: $ 33,133 per jaar

Primaire taken: Een conciërge werkt om ruimtes veilig en schoon te houden. Hun taken kunnen bestaan ​​uit het vervangen van lampen, het dweilen van gemorste vloeistoffen, het verwijderen van afval en het schoonmaken van vloeren. Sommige conciërges werken 's nachts om gebouwen schoon te maken buiten de bedrijfsuren van het bedrijf.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een conciërge

8. Stewardess

Nationaal gemiddeld salaris: $ 33.282 per jaar

Primaire taken: Een stewardess helpt passagiers voor en tijdens de vlucht om een ​​veilige reis te garanderen. Ze bereiden passagiers voor op het opstijgen en landen, instrueren passagiers over veiligheidsmaatregelen en bewaken de cabine. Ze kunnen 's nachts vliegen of hebben unieke uren, afhankelijk van hun schema.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een stewardess

9. Verzend- en ontvangstmedewerker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 34.263 per jaar

Primaire taken: Verzend- en ontvangstmedewerkers werken in magazijnen om te helpen bij verzendactiviteiten. Ze kunnen verzendlabels voorbereiden en afdrukken, de voorraad volgen en een veilig verzendcentrum onderhouden. Op sommige locaties werken expeditiemedewerkers nachtdiensten.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een expeditiemedewerker

10. Nieuwsanker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 36.037 per jaar

Primaire taken: Een nieuwsanker rapporteert lokaal of nationaal nieuws aan een publiek. Ze kunnen meewerken aan televisie- of radioprogramma's. Ze onderzoeken actuele verhalen, voeren interviews, schrijven scripts en brengen nieuws. Ze kunnen 's nachts werken om nieuws te brengen.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een nieuwsanker

11. Barman

Nationaal gemiddeld salaris: $ 36.854 per jaar

Primaire taken: Barmannen zijn professionals die dranken maken en serveren in de voedingsindustrie. Ze kunnen werken in bars, restaurants of evenementenlocaties. Afhankelijk van hun locatie en specialiteit kunnen barmannen 's avonds of 's nachts werken.

Gerelateerd: Leer meer over het zijn van een barman

12. Paramedicus

Nationaal gemiddeld salaris: $ 38.394 per jaar

Primaire taken: Een paramedicus is een medische professional die patiënten bijstaat in noodsituaties. Ze kunnen naar patiënten reizen, zorg verlenen en patiënten stabiliseren op weg naar het ziekenhuis. Ze kunnen nachtdiensten draaien en samenwerken met de hulpdiensten om patiënten te vinden en de beste route naar een ziekenhuis te bepalen.

Gerelateerd: Leer meer over paramedicus zijn

13. Alarmcentrale

Nationaal gemiddeld salaris: $38.806 per jaar

Primaire taken: Een alarmcentrale verbindt personen met hulpdiensten. Ze kunnen samenwerken met een brandweer, politieteam of medisch noodteam. Ze kunnen nachtdiensten draaien om te allen tijde spoedeisende zorg te bieden.

14. Bakker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 39.712 per jaar

Primaire taken: Een bakker is een culinaire professional die gebakken goederen maakt, zoals brood, cake of koekjes. Ze kunnen werken in een bakkerij, restaurant of winkel met levensmiddelen. Afhankelijk van de locatie kunnen zij in de avondploeg of in de vroege ochtenduren gebakken goederen bereiden.

15. Piloot

Nationaal gemiddeld salaris: $ 43.009 per jaar

Primaire taken: Luchtvaartpiloten besturen een vliegtuig om passagiers of commerciële goederen te vervoeren. Ze houden het vliegtuig in de gaten, communiceren met de luchtverkeersleiding en besturen het vliegtuig. Ze kunnen op een specifieke route of vluchtpatroon werken en kunnen op elk moment van de dag werken.

Gerelateerd: Leer meer over het zijn van een luchtvaartpiloot

16. IT-ondersteuningstechnicus

Nationaal gemiddeld salaris: $ 43.213 per jaar

Primaire taken: Een IT-ondersteuningstechnicus is een professional die klanten helpt en technologiegerelateerde vragen beantwoordt. Ze kunnen software installeren, computerhardware repareren of technische ondersteuning bieden. In sommige bedrijven kunnen ze 's nachts werken of 24 uur per dag ondersteuning bieden.

17. Brandweerman

Nationaal gemiddeld salaris: $ 44.473 per jaar

Primaire taken: Een brandweerman is een professional die branden blust. Ze kunnen te allen tijde brandpreventietrainingen geven, medische noodhulp verlenen, een brandweerwagen besturen en mensen evacueren bij brand.

Gerelateerd: Leer meer over het zijn van een brandweerman

18. Freelance schrijver

Nationaal gemiddeld salaris: $45.202 per jaar

Primaire taken: Een freelance schrijver is een professional die geschreven inhoud maakt. Ze kunnen met één klant werken of met meerdere klanten. Hun taken kunnen het onderzoeken van inhoud, het bewerken van documenten en het volgen van stijlgidsen voor klanten omvatten. Als freelancer kunnen ze hun eigen uren bepalen.

19. Website-ontwerper

Nationaal gemiddeld salaris: $ 46.867 per jaar

Primaire taken: Webdesigners zijn professionals die websites maken voor klanten. Ze kunnen klanten ontmoeten, computercodering schrijven en functionaliteit testen op nieuwe websites. Ze kunnen voor een bedrijf werken of freelance websites ontwerpen, waar ze hun eigen uren kunnen bepalen.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een webdesigner

20. Klantenservicemedewerker

Nationaal gemiddeld salaris: $47.107 per jaar

Primaire taken: Klantenservicemedewerkers zijn professionals die klanten helpen, vragen beantwoorden en problemen oplossen. Ze kunnen aan de telefoon of online werken en opmerkingen van klanten beantwoorden via een chatservice. Afhankelijk van het bedrijf kunnen medewerkers van de klantenservice nachtdiensten draaien.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een klantenservicemedewerker

21. Grafisch ontwerper

Nationaal gemiddeld salaris: $ 47.668 per jaar

Primaire taken: Een grafisch ontwerper is een kunstenaar die digitale ontwerpen maakt. Hun taken kunnen zijn het ontwerpen van logo's, het selecteren van kleuren en lettertypen en het ontmoeten van klanten om ontwerpen en stijlen te bespreken. Ze kunnen voor bedrijven werken of diensten aanbieden als freelancers.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een grafisch ontwerper

22. Luchtverkeersleider

Nationaal gemiddeld salaris: $47.762 per jaar

Primaire taken: Luchtverkeersleiders communiceren met piloten en zorgen voor veilige vliegreizen. Ze gebruiken computers en technologiesystemen om het luchtverkeer te volgen. Ze kunnen landingen, starts en weersveranderingen met piloten bespreken.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een luchtverkeersleider

23. Inventaris medewerker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 49.265 per jaar

Primaire taken: Een voorraadbediende beheert de inventaris of voorraad in een magazijn of magazijn. Hun taken kunnen zijn het bijwerken van inventarisgegevens, het beoordelen van inkomende verzendingen en ervoor zorgen dat producten aan bepaalde productienormen voldoen.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een inventarisadministrateur

24. Klinische laboratoriumtechnicus

Nationaal gemiddeld salaris: $ 49.416 per jaar

Primaire taken: Een klinisch laboratoriumtechnicus voert tests uit op medische monsters. Ze kunnen monsters analyseren, gegevens invoeren in medische dossiers en resultaten bespreken met medische professionals. Sommige technici kunnen in ziekenhuizen werken en 's avonds of 's nachts medische tests uitvoeren.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een laboratoriumtechnicus

25. Politieagent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 53.248 per jaar

Primaire taken: Politieagenten zijn professionals op het gebied van wetshandhaving die werken aan het voorkomen en onderzoeken van misdaden. Hun taken kunnen het beantwoorden van noodoproepen omvatten, het maken van verslagen van gebeurtenissen en het verzamelen van bewijsmateriaal. Ze kunnen zowel overdag als 's nachts dienst hebben.

Gerelateerd: Leer meer over het zijn van een politieagent

26. Redacteur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 55.400 per jaar

Primaire taken: Een redacteur is een professional die inhoud leest en wijzigingen voorstelt om het document te verbeteren. Hun taken kunnen bestaan ​​uit het controleren van feiten, het corrigeren van grammatica en spelling en het maken van suggestiecommentaar voor een auteur. Ze kunnen voor een bedrijf werken of zelfstandig als freelancer, waar ze hun eigen uren kunnen bepalen.

27. Machinist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 60.385 per jaar

Primaire taken: Een machinist, ook wel machinebediener genoemd, is een professional die gespecialiseerde machines gebruikt. Zij mogen de apparatuur inspecteren en onderhouden, kleine reparaties uitvoeren en de veiligheidsrichtlijnen volgen. Machinisten kunnen werken in de productie of de bouw, waar ze nachtdiensten kunnen draaien.

Gerelateerd: Leer hoe u een machine-operator bent

28. Vrachtwagenchauffeur

Nationaal gemiddeld salaris: $62,173 per jaar

Primaire taken: Een vrachtwagenchauffeur is een professional die goederen vervoert in een trekker-oplegger of bedrijfswagen. Hun taken kunnen het laden van het voertuig, het lossen van goederen en het bijhouden van een reislogboek omvatten. Ze kunnen 's nachts rijden om een ​​tijdige levering te garanderen.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een vrachtwagenchauffeur

29. Productieleider

Nationaal gemiddeld salaris: $65.293 per jaar

Primaire taken: Productieleiders houden toezicht op het productieproces in een fabriek. Ze kunnen een team van professionals aansturen, de productiekwaliteit controleren en ervoor zorgen dat het team voldoet aan de veiligheidsrichtlijnen. Afhankelijk van de branche werken ze mogelijk een nachtdienst.

30. Vliegtuigmonteur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 69,594 per jaar

Primaire taken: Een vliegtuigmonteur is een professional die vliegtuigen onderhoudt en repareert. Ze inspecteren vliegtuigen, voeren veiligheidscontroles uit en repareren vliegtuigen voordat ze op reis gaan. Ze kunnen werken in een luchthaven, overheidsgebouw of privé-hangar.

31. Bouwmanager

Nationaal gemiddeld salaris: $78,696 per jaar

Primaire taken: Bouwvakkers houden toezicht op projecten vanaf de eerste planningsfase tot de uitvoering. Ze kunnen onderhandelen over de kosten, een bouwteam aansturen en bouwtaken coördineren. Ze kunnen 's nachts werken aan bepaalde projecten, zoals wegontwikkelingen.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een bouwmanager

32. Systeembeheerder

Nationaal gemiddeld salaris: $ 80.018 per jaar

Primaire taken: Een systeembeheerder is een IT-professional die toezicht houdt op het netwerksysteem van een organisatie. Ze kunnen technische ondersteuning bieden, besturingssystemen configureren en beveiligingsnetwerken bewaken. Sommige beheerders kunnen 's avonds werken om software te installeren of te testen buiten kantooruren.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een systeembeheerder

33. Verpleegkundige

Nationaal gemiddeld salaris: $ 83.080 per jaar

Primaire taken: Een verpleegkundige is een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg die zorg en ondersteuning biedt aan patiënten. Zij kunnen patiënten monitoren, testen uitvoeren en medicatie verstrekken. Ze kunnen 's nachts werken om de veiligheid van de patiënt te waarborgen.

Gerelateerd: Leer meer over het zijn van een verpleegster

34. Databasebeheerder

Nationaal gemiddeld salaris: $ 95.895 per jaar

Primaire taken: Een databasebeheerder onderhoudt de databasesoftware van een organisatie. Ze kunnen gebruikersaccounts aanmaken, nieuwe programma's testen en systemen bewaken. Ze kunnen 's nachts werken om systemen te evalueren of te repareren.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een databasebeheerder

35. Spoedeisende hulp arts

Nationaal gemiddeld salaris: $ 186.084 per jaar

Primaire taken: Een arts voor spoedeisende hulp werkt in de ER-kamer om onmiddellijke medische behandeling aan patiënten te bieden. Ze diagnosticeren en stabiliseren patiënten in een ziekenhuis of spoedeisende zorg.


About author

Theun ter Meer

Een nachtbraker is een persoon die zich 's nachts energiek voelt. Bij het zoeken naar carrièremogelijkheden, zoeken nachtbrakers mogelijk naar banen met flexibele uren of nachtdiensten. Als je liever 's avonds of 's nachts werkt, zijn er veel mogelijkheden waaruit je kunt kiezen. In dit artikel bieden we 35 banen voor nachtbrakers, samen met hun gemiddelde salarissen en typische taken.


Scroll to Top