Blog

Leraren die op zoek zijn naar werk, hebben een scala aan loopbaantrajecten die ze kunnen overwegen, terwijl ze nog steeds gebruikmaken van hun opleidingsachtergrond. Bedrijven in de onderwijssector zoeken mensen met een onderwijsachtergrond om hen te helpen inhoud te ontwikkelen en activiteiten op een inzichtelijke, geïnformeerde manier uit te voeren. Leraren kunnen een nieuwe baan vinden die past bij hun professionele doelen door verschillende werkgevers en hun professionele vacatures te vergelijken.

In dit artikel bespreken we enkele van de bedrijven die docenten in dienst nemen en bespreken we de carrièremogelijkheden voor docenten bij elk bedrijf.

Welke soorten bedrijven huren leraren in?

Gecertificeerde leraren kunnen werk vinden in verschillende rollen in de onderwijssector als ze eenmaal ervaring hebben in de klas. Hun leiderschapservaring en inhoudelijke kennis maken hen tot een waardevol bezit. Docenten kunnen werken als onderwijsadviseurs, technisch schrijvers, privéleraren en programma-ontwerpers. Sommige soorten bedrijven die leraren inhuren zijn:

  • Curriculumuitgevers
  • Bijlesdiensten
  • Voorbereidende bedrijven testen
  • Naschoolse programma's
  • Non-profitorganisaties

Gerelateerd: Voorbeelden en sjablonen voor sollicitatiebrieven voor leerkrachten

35 bedrijven die leraren inhuren

Leraren die een nieuwe baan als opvoeder willen vinden of hun onderwijservaring in een nieuwe context willen toepassen, kunnen beginnen met het onderzoeken van banen, zoals deze bedrijven die regelmatig leraren inhuren:

Khan Academie

Docenten die geïnteresseerd zijn in het ondersteunen van de missie van een non-profitorganisatie, kunnen werken voor Khan Academy, een populaire studietool met interactieve quizzen en boeiende lessen. Banen zijn meestal gespecialiseerd in het schrijven van inhoud en het maken van oefenoefeningen voor een specifiek onderwerp. Ze leggen vaak de nadruk op Advanced Placement-cursussen om studenten te helpen zich voor te bereiden op tests om studiepunten te verdienen.

VIPKID

Leraren die graag met ESL-leerlingen werken en op afstand willen werken, kunnen lid worden van VIPKID en 25 minuten Engelse lessen geven aan studenten in China met behulp van een voorbereid curriculum en een gebruiksvriendelijke software-interface. Je VIPKID-lessen zullen een groep jonge kinderen bevatten die leren en communiceren via video-, audio- en webopdrachten.

Gerelateerd: 9 werk-van-huis-onderwijstaken om te verkennen

Demme Leren

Demme Learning is een populaire website voor homeschooling-curriculum en aanvullende lessen. Ze huren mensen in met onderwijservaring als curriculumschrijvers, technische redacteuren en teamleiders om door onderzoek ondersteunde lessen voor alle ontwikkelingsniveaus te produceren.

IXL Leren

IXL Learning is een innovatief technologie- en onderwijsbedrijf dat studenten en docenten toegang geeft tot coaching, lessen en activiteiten die competenties voor het juiste leerjaar versterken. Ze huren docenten in om het curriculum te ontwerpen, bestaande inhoud te bewerken en video's te maken die studenten door concepten leiden.

K12

K12 produceert een verrijkend, gepersonaliseerd leerplan voor online particuliere scholen, zelfstandig leren, voorbereiding op een loopbaan of universiteit, volwasseneneducatie en opleidersopleidingen. K12 neemt naast bedrijfsfuncties docenten en curriculumschrijvers in dienst voor mensen met een achtergrond in het onderwijs.

Swing-educatie

Swing Education is een organisatie die zich richt op het plaatsen van vervangende docenten op open posities op basis van hun beschikbaarheid. Ze netwerken met lokale scholen om uw onderwijservaring te matchen met beschikbare opdrachten om afwezigheden op te vullen. Je kunt ook aan de slag als onderwijsadministrateur op hun hoofdkantoor.

Varsity-leraren

Varsity Tutors biedt live, online instructie voor één-op-één begeleiding, groepslessen en zelfstudie-activiteiten die studenten kunnen gebruiken om hun opleiding aan te vullen. Ze huren docenten in om met studenten te werken aan een scala aan academische onderwerpen en testvoorbereidingen, plus educatieve verkopers en productontwikkelaars met een onderwijsachtergrond.

Pearson

Pearson is een groot onderwijsbedrijf dat een reeks producten en diensten levert, waaronder studieboeken, online leerplatforms en digitale leermiddelen. Ze huren leraren in om hun producten te ontwikkelen, beoordelingen te ontwerpen, directe studentenondersteuning te bieden, bij te dragen aan de publicatie en educatieve diensten aan scholen te verkopen.

International Education Corporation

International Education Corporation is een bedrijf dat opleidingsinstituten voor postsecundair onderwijs sponsort. Ze bieden carrièremogelijkheden voor leraren die geïnteresseerd zijn in het werken op het gebied van loopbaandiensten. Ze werken samen met klanten om werkbegeleiding en persoonlijke coaching te bieden om hun loopbaanvaardigheden te vergroten.

Girl Scouts van de VS

Leraren die geïnteresseerd zijn in het werken als kampleiders, programmabegeleiders en lesplanners, kunnen werk vinden bij een nationale of lokale afdeling van Girl Scouts of the USA. Ze zoeken kandidaten met sterke onderwijsvaardigheden om verrijkende, educatieve kampen en cursussen over verschillende levensvaardigheden te leiden.

EF Internationaal

EF International is een organisatie die docenten in contact brengt met mogelijkheden om studenten voor een bepaalde tijd in het buitenland les te geven. Je verhuist naar een ander land en gebruikt je vaardigheden als docent en moedertaalspreker van het Engels om Engelse les te geven aan kinderen van alle leeftijden.

Kinderverzorgingsonderwijs

KinderCare Education is een kinderopvangcentrum dat het leren in de vroege kinderjaren bevordert door leraren in te huren om hun programma's te leiden en verrijkende activiteiten voor jonge kinderen te ontwerpen. Mensen met een achtergrond in het onderwijs kunnen banen vinden als beheerders, directeuren van kinderopvangcentra, hoofddocenten en assistent-leraren.

Cengage

Cengage produceert leermateriaal, online cursussen, verhuur van studieboeken en trainingsprogramma's om de cognitieve vaardigheden te verbeteren en academische vaardigheden te cultiveren. Cengage neemt mensen met onderwijservaring in dienst om inhoud voor hun software en abonnementsdiensten te ontwerpen en te bewerken.

La Petite Academie

La Petite Academy is een andere educatieve dagopvang en naschoolse instelling die leraren inhuurt om groepen studenten te begeleiden en verrijkende stimulering en sociale ontwikkelingsmogelijkheden te bieden. Docenten van La Petite hebben de mogelijkheid om studenten te begeleiden bij interactieve buitenschoolse en academische activiteiten in een ontspannen omgeving.

Kaplan

Kaplan biedt voornamelijk producten en diensten voor toetsvoorbereiding, zoals oefenexamens voor gestandaardiseerde toetsen, voorbereidingscursussen en quizzen. Leraren kunnen werk vinden bij Kaplan om inhoud te produceren voor toelatingstests voor middelbare scholen, universiteiten en afgestudeerden. Ze ontwikkelen unieke oefenvragen en heldere uitleg om tot het juiste antwoord te komen.

McGraw-Hill

McGraw-Hill Education produceert educatieve inhoud, software en professionele bronnen voor studenten en docenten. De meeste banen als curriculumschrijver en projectleider bij McGraw-Hill leggen de nadruk op wiskunde, dus het is een ideale werkplek voor wiskundeleraren van alle niveaus.

Sylvan Leren

Bijlescentra van Sylvan Learning bieden aanvullende instructies voor studenten, zowel persoonlijk als online. Sylvan Learning heeft bijles- en coachingfuncties in hun leercentrum en bij verschillende partnerscholen om studenten uitgebreide academische en ontwikkelingsondersteuning te bieden.

Larson-teksten

Docenten kunnen hun vakkennis toepassen op technisch schrijven door te werken bij Larson Texts, een leerboekenbedrijf dat wiskundeboeken en gerelateerde online tools produceert als aanvulling op onafhankelijk leren. Wiskundeleraren met kennis van ontwikkelingsgericht lezen kunnen schrijvers worden bij Larson Texts om toegankelijke lessen te produceren over onderwerpen variërend van wiskunde op de kleuterschool tot toegepaste calculus.

Drobots Company

Drobots is een STEM-zomerkamp voor K-12-studenten dat ervaren leraren en opvoeders inhuurt om een ​​curriculum te ontwikkelen en zomerkampen te leiden die zijn gericht op codering, robotica, game-ontwikkeling en andere STEM-onderwerpen. Technisch onderlegde docenten kunnen werken met bestaande lesplannen of hun eigen lesplannen ontwikkelen om studenten te betrekken bij hun opleiding en loopbaanontwikkeling met moderne technische hulpmiddelen.

Udemy

Udemy is een online onderwijsplatform met open-source videocursussen over verschillende onderwerpen. Docenten kunnen zichzelf opnemen terwijl ze een lezing geven en geld verdienen wanneer studenten een online cursus kopen die ze hebben gemaakt. Het Udemy-platform wordt geleverd met een dashboard dat u kunt gebruiken om uw eigen werkbladen en ander te koop materiaal te uploaden.

Ontdekkingseducatie

Discovery Education huurt docenten in om digitale schoolboeken te schrijven, leermiddelen te ontwerpen en educatieve partnerschappen te onderhouden met schooldistricten, non-profitorganisaties en andere leerinstellingen. Docenten kunnen hun expertise toepassen door gerichte lessen te schrijven met interactieve, creatieve elementen.

YMCA

De YMCA huurt docenten in om ondersteuning te bieden aan Learning Academies in het hele land. Gecertificeerde docenten geven lessen en begeleiden lessen persoonlijk en op afstand om de ontwikkeling van elke student te verrijken met spelletjes, knutselen en opdrachten. Ze hebben fulltime, parttime en seizoensbanen om verschillende gemeenschapsprogramma's te bemannen.

Club voor jongens en meisjes

De Boys and Girls Club biedt naschoolse programma's voor kinderen waar ze contact kunnen maken met mentoren en leeftijdsgenoten. Ze zoeken kandidaten met onderwijsvaardigheden zoals gedragsmanagement, motivatie en flexibiliteit om leuke activiteiten te begeleiden en te relateren aan de academische of persoonlijke ontwikkeling van hun studenten.

Instituut voor leesontwikkeling

Het Institute of Reading Development is een non-profitorganisatie op het gebied van geletterdheid met als missie het cultiveren van liefde voor lezen en het verbeteren van geletterdheid in de gemeenschap. Ze hebben onderwijs-, bestuurs- en leerplanontwikkelingsposities beschikbaar voor docenten met een passie voor lezen en schrijven.

Leraren betalen leraren

Teachers Pay Teachers is een digitale marktplaats waar docenten hun originele werkbladen, lesplannen en diavoorstellingen kunnen uploaden, zodat ze tegen een prijs kunnen worden gedownload. Docenten kunnen profiteren van het leermateriaal, afbeeldingen, printables en games die ze voor hun eigen klas hebben ontwikkeld.

Curriculummedewerkers

Curriculum Associates produceert gestandaardiseerde en geïndividualiseerde lessen, beoordelingsmateriaal en leermiddelen voor ontwikkeling. Ze huren docenten in hun team in om educatieve programma's en aanvullend materiaal te schrijven, ontwerpen, bewerken en coördineren. Docenten kunnen ook werken als onderwijsadviseurs om collega-leraren te begeleiden en te werken aan productbereik.

De Princeton-recensie

De Princeton Review heeft docenten in dienst als gespreksleiders en privéleraren voor de SAT-, ACT-, GRE-, MCAT-, LSAT- en andere examens voor afgestudeerden. Ze bieden ook de mogelijkheid om huiswerkbegeleiding en toelatingsadvies van docenten in hun vakgebied te bieden.

Katapult Leren

Opvoeders die op zoek zijn naar werk, kunnen een aanvraag indienen bij Catapult Learning om instructie in kleine groepen en holistische studentenondersteuning te bieden. Docenten van Catapult Learning passen datagestuurde lessen aan aan de vereisten van het districtscurriculum en individuele leerbehoeften.

Prof360

Prof360 is een wervingsplatform voor hoger onderwijs dat professoren in contact brengt met functies op universitair niveau. Ze huren docenten in en plaatsen ze op geïnteresseerde postsecundaire scholen, community colleges en universiteiten. Prof360 neemt ook intern personeel aan om de implementatie van online academische programma's te begeleiden en administratieve tools voor onderwijsinstellingen te onderhouden.

Panorama-educatie

Panorama Education neemt mensen in dienst met een achtergrond in lesgeven en onderwijs om te werken in community-outreach- en verkoopfuncties om scholen en districten te verbinden met softwaretools, een curriculumbibliotheek en impactvolle enquêtes om gegevens over de ontwikkeling van studenten te verzamelen.

Coursera

Coursera is een online leerplatform dat e-learning cursussen, professionele certificaten en toegepaste leermogelijkheden biedt. Coursera huurt docenten in als contentstrategen en consultants die hun kennis van best practices voor lesgeven gebruiken om deskundige instructie te geven.

Stichting Great Oaks

The Great Oaks Foundation huurt gekwalificeerde docenten in om studenten van Great Oaks Charter Schools in hun netwerk les te geven. Docenten kunnen een aanvraag indienen om deel te nemen aan een residency-fellowship waar ze professionele ontwikkeling kunnen ondergaan terwijl ze studenten begeleiden in een kleine groepsomgeving.

Gerelateerd: Top 11 lerarencarrières (plus onderwijsvereisten, salaris en taken)

Amerikaanse ministerie van Onderwijs

Leraren kunnen werken bij het Amerikaanse ministerie van Onderwijs als onderdeel van een subprogramma zoals Upward Bound, het Office of Postsecondary Education, het Institute of Education Services en het Office of Special Education. Ze kunnen banen krijgen als instructeurs in de klas, adviseurs en programmaspecialisten.

Het College van Bestuur

The College Board is een non-profitorganisatie met als missie het hoger onderwijs toegankelijker te maken en de universiteitsbereidheid te ontwikkelen. Zij nemen gestandaardiseerde toetsen af ​​voor het hoger onderwijs. Ze huren opvoeders in om in educatieve kansencentra te werken, academisch onderzoek uit te voeren en leerevaluatiemateriaal te ontwikkelen.

Chegg

Chegg is een verhuurdienst voor studieboeken en huiswerkbegeleiding met veel vacatures voor docenten die geïnteresseerd zijn in het begeleiden van studenten in gespecialiseerde vakken. Ze bieden 24/7 service, zodat docenten flexibele uren kunnen selecteren om live met studenten te chatten of video-uitleg vooraf op te nemen.

Banen vergelijkbaar met leraar

Als u geïnteresseerd bent om leraar te worden of in een vergelijkbare functie in de branche wilt werken, overweeg dan een van de volgende 10 banen:

1 . Decaan

2 . School psycholoog

3 . Curriculumschrijver

4 . Voornaam

5 . Sociaal werker

6 . Assistent van de leerkracht

7 . Instructeur Engels als tweede taal (ESL)

8 . Vertaler

9 . Onderwijsadviseur

10 . College academisch adviseur


About author

Jurrian Smoddies

Leraren die op zoek zijn naar werk, hebben een scala aan loopbaantrajecten die ze kunnen overwegen, terwijl ze nog steeds gebruikmaken van hun opleidingsachtergrond. Bedrijven in de onderwijssector zoeken mensen met een onderwijsachtergrond om hen te helpen inhoud te ontwikkelen en activiteiten op een inzichtelijke, geïnformeerde manier uit te voeren. Leraren kunnen een nieuwe baan vinden die past bij hun professionele doelen door verschillende werkgevers en hun professionele vacatures te vergelijken.


Scroll to Top