Blog

een baan zoeken

35 Geweldige Banen Die In 2021 Vanuit Huis Kunnen Worden Gedaan

In 2021 zijn bedrijven in verschillende bedrijfstakken overgestapt om mogelijkheden voor werken op afstand aan te bieden, maar helaas kunnen niet alle bedrijfstakken en banen vanuit huis worden gedaan. Als een flexibelere werkomgeving uw prioriteit is, vraagt ​​u zich misschien af ​​of uw branche en carrière op afstand kunnen functioneren, en zo ja, waar u deze banen kunt vinden.

Misschien overweegt u zelfs een carrièreswitch, zodat u vanuit huis kunt werken. In dit artikel bieden we een lijst met taken die vanuit huis kunnen worden gedaan, waarvan u zich misschien niet realiseerde dat het virtuele, gemiddelde salarissen en handige tips over hoe u op afstand kunt werken.

25 klussen die je vanuit huis kunt doen

Hier zijn 25 banen die vanuit huis kunnen worden gedaan, hun nationale gemiddelde salarissen en hun primaire taken. Klik voor de meest actuele salarisinformatie van Carrieree Salaries op de salarislink bij elke functietitel hieronder:

1. Bakker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 25.355 per jaar

Primaire taken: Bakkers maken een verscheidenheid aan gebak en gebak. Ze bestellen ook benodigdheden, brainstormen over nieuwe recepten en zorgen voor de kwaliteit van de ingrediënten die ze gebruiken. Terwijl sommige bakkers in bakkerijen of winkels werken om de bestellingen van klanten uit te voeren, werken anderen in fabrieken die bakwaren en gebak in massa produceren. Kleine bakkers kunnen vanuit hun eigen ovens bakken op bestelling voor hun gemeenschap of goederen op voorraad houden op lokale markten.

2. Callcentervertegenwoordiger

Nationaal gemiddeld salaris: $ 25.716 per jaar

Primaire taken: Callcentermedewerkers beantwoorden telefoontjes van klanten en beantwoorden hun vragen. Ze begroeten klanten, luisteren naar hun klachten en helpen bij het oplossen van product- en serviceproblemen. Callcentervertegenwoordigers streven er ook naar om de interesse van klanten voor de producten en diensten van een bedrijf te vergroten.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een callcentervertegenwoordiger

3. Verzorger

Nationaal gemiddeld salaris: $ 25.917 per jaar

Primaire taken: Mantelzorgers verlenen zorg aan cliënten die worstelen met hun dagelijkse taken. Ze plannen maaltijden, maken voedsel, zorgen voor vervoer, beheren medicijnen en helpen hen met persoonlijke verzorging door ze te wassen of aan te kleden.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een verzorger

4. Medewerker gegevensinvoer

Nationaal gemiddeld salaris: $ 26.880 per jaar

Primaire taken: Gegevensinvoermedewerkers voeren informatie in en werken deze bij in een computerdatabase. Ze verzamelen de nodige informatie om brongegevens voor te bereiden voordat ze worden ingevoerd. Gegevensinvoermedewerkers controleren ook alle gegevens op fouten.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een gegevensinvoerklerk

5. Dierenoppas

Nationaal gemiddeld salaris: $ 27.248 per jaar

Primaire taken: Dierenoppassers zorgen voor huisdieren terwijl hun baasjes weg zijn. Ze voorzien ze van voedsel en water, vermaken ze, gaan met ze wandelen en soms verzorgen ze ze. Dierenoppassers kunnen indien nodig ook huisdieren meenemen naar hun veterinaire afspraken. Afhankelijk van de locatie kunnen sommige dierenoppassers ook bij hen thuis aan boord gaan.

6. Blogger

Nationaal gemiddeld salaris: $ 27.976 per jaar

Primaire taken: Bloggers genereren inhoudsideeën en schrijven op basis van hun meningen en onderzoek. Ze bewerken hun inhoud, publiceren deze en promoten deze op verschillende sociale mediaplatforms. Bloggers pleiten vaak voor een bepaald product of een bepaalde dienst, hoewel ze ook kunnen schrijven over hun unieke interesses of ervaring.

7. Klantenservicemedewerker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 28.579 per jaar

Primaire taken: Klantenservicemedewerkers beantwoorden telefoontjes van klanten, luisteren naar zorgen en klachten en beantwoorden verschillende vragen. Ze verwerken ook bestellingen, leiden klanten naar de juiste partij, verifiëren accountinformatie, annuleren of upgraden accounts en geven indien nodig terugbetalingen of omruilingen.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een klantenservicemedewerker

8. Transcriptionist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 30.909 per jaar

Primaire taken: Transcriptionists luisteren naar audio-opnames en schrijven op wat ze horen. Ze breiden hun stenonotities uit, zorgen ervoor dat het bericht intact blijft en bewerken hun transcripties voordat ze deze voltooien om de nauwkeurigheid te garanderen.

9. Medisch transcriptionist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 31.637 per jaar

Primaire taken: Medische transcriptionists luisteren naar opgenomen dictaat van een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg, interpreteren wat ze zeggen en nemen het op in de medische dossiers van een patiënt, examennota's, verwijsbrieven en andere medische documenten. Ze beoordelen ook documenten die zijn gemaakt met spraakherkenningstechnologie.

10. Juridisch medewerker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 33.550 per jaar

Primaire taken: Juridisch assistenten ondersteunen advocaten bij het opstellen van juridische documenten en assisteren bij juridisch onderzoek. Hoewel ze vaak bij advocatenkantoren werken, kunnen juridische assistenten ook werken bij overheidsinstanties of voor de juridische afdeling van een bedrijf.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een juridisch assistent

11. Animator

Nationaal gemiddeld salaris: $ 34.507 per jaar

Primaire taken: Animators creëren meerdere afbeeldingen en verplaatsen deze snel achter elkaar om de illusie van beweging te geven die bekend staat als 'animatie'. Veel animators werken in de film- of tv-industrie en creëren originele inhoud. Ze gebruiken computersoftware om hun animaties tot leven te brengen en hun ontwerpen te presenteren aan hun bazen, klanten of opdrachtgevers.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een animator

12. Oppas

Nationaal gemiddeld salaris: $ 36.317 per jaar

Primaire taken: Babysitters passen op kinderen als hun ouders weg zijn. Ze vermaken ze, bereiden hun maaltijden en voeren ze, verschonen luiers als dat nodig is en regelen de bedtijd. Babysitters kunnen ook helpen met huishoudelijke taken, zoals de was doen of de vaatwasser inladen als de tijd het toelaat.

Gerelateerd: Leer meer over het zijn van een oppas

13. Social media specialist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 37.138 per jaar

Primaire taken: Social media specialisten helpen bedrijven hun merk, producten en diensten te promoten via social media marketing. Ze creëren en publiceren inhoud op de sociale-mediaplatforms van een bedrijf, controleren de statistieken van de site, reageren op opmerkingen en werken om de aanwezigheid van het bedrijf op sociale media te vestigen en uit te bouwen.

14. Boekhouder

Nationaal gemiddeld salaris: $ 37.898 per jaar

Primaire taken: Boekhouders houden de financiële transacties van een bedrijf nauwkeurig bij. Met behulp van een boekhoudsysteem stemmen ze boekingen af, houden ze debet- en creditnota's bij en werken ze het grootboek bij.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een boekhouder

15. Virtuele assistent

Nationaal gemiddeld salaris: $38.875 per jaar

Primaire taken: Virtuele assistenten bieden administratieve ondersteuning aan klanten uit verschillende sectoren. Ze plannen vaak vergaderingen, maken reisarrangementen, beheren de agenda's van hun klanten en beantwoorden e-mails en telefoontjes.

16. Grafisch ontwerper

Nationaal gemiddeld salaris: $ 41.520 per jaar

Hoofdtaken: Grafisch ontwerpers creëren visuele concepten voor hun klanten. Na een ontmoeting met hun klant, schetsen ze een idee dat het merk van hun klant nauwkeurig weergeeft. Vervolgens gebruiken ze ontwerpsoftware om hun schets tot leven te brengen. Ze ontwerpen vaak logo's, brochures, uitnodigingen en advertenties.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een grafisch ontwerper

17. Beheer van sociale media

Nationaal gemiddeld salaris: $44.098 per jaar

Primaire taken: Socialmediamanagers bouwen en onderhouden de aanwezigheid van een bedrijf op sociale media. Ze vergroten de naamsbekendheid door boeiende social media content te creëren. Social media managers houden toezicht op alle social media campagnes en accounts en blijven op de hoogte van de laatste social media trends.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een Social Media Manager

18. Vertaler

Nationaal gemiddeld salaris: $ 46.803 per jaar

Primaire taken: Vertalers lezen geschreven documenten en luisteren naar audio-opnames om berichten van de ene taal naar de andere te begrijpen en om te zetten, terwijl ze ervoor zorgen dat het originele bericht intact blijft. Vertalers kunnen ook ondertitels leveren voor verschillende media.

19. Reisbureau

Nationaal gemiddeld salaris: $ 47.346 per jaar

Primaire taken: Reisagenten ontmoeten hun klanten en regelen hun reisplannen. Ze coördineren hun accommodatie, vervoer en bestemmingsactiviteiten. Reisagenten adviseren hun klanten ook over verschillende bestemmingen, lokale cultuur, reistips, wat te doen waar en welk seizoen optimaal is.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een reisagent

20. Docent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 50.939 per jaar

Primaire taken: Docenten helpen studenten met verschillende vakgebieden. Ze helpen hen met hun huiswerk en helpen hen bij het studeren voor de komende examens. Docenten bieden waar nodig ondersteuning en aanmoediging en helpen studenten meer vertrouwen te krijgen in hun academische vaardigheden.

Gerelateerd: Leer meer over het zijn van een bijlesdocent

21. Schrijver

Nationaal gemiddeld salaris: $ 51.543 per jaar

Primaire taken: Schrijvers maken geschreven inhoud voor verschillende vormen van media. Ze bewerken en proeflezen hun werk, krijgen input van redacteuren en schrijven vaak over onderwerpen waar ze bekend mee zijn of gepassioneerd over zijn. Sommige soorten schrijvers zijn onder meer technische schrijvers, verslaggevers en auteurs.

22. Gezinstherapeut

Nationaal gemiddeld salaris: $ 54.865 per jaar

Primaire taken: Gezinstherapeuten diagnosticeren mentale en emotionele stoornissen die verband houden met een gezin. Zij begeleiden de cliënt, zowel in groepsverband als individueel. Gezinstherapeuten identificeren en pakken problemen aan die een oplossing nodig hebben en helpen hun cliënten door een overgangscrisis binnen een gezin, zoals een echtscheiding of overlijden.

23. Redacteur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 57.085 per jaar

Primaire taken: Redacteuren lezen inhoud en corrigeren grammaticale, spellings- en interpunctiefouten. Ze beoordelen ook de inhoud op leesbaarheid, naleving van stijlgidsen en feitencontrole, indien van toepassing. Redacteuren streven ernaar om het kopiëren te verbeteren en werken samen met editors om hen te helpen hun vak aan te scherpen.

24. PR-manager

Nationaal gemiddeld salaris: $61,936 per jaar

Primaire taken: PR-managers ontwikkelen pr-strategieën om het publieke imago van een bedrijf of klant te behouden. Ze beheren media-aanvragen, schrijven en verspreiden persberichten en organiseren evenementen zoals persreizen en persconferenties.

25. Webontwikkelaar

Nationaal gemiddeld salaris: $ 78.507 per jaar

Primaire taken: Webontwikkelaars maken en ontwerpen zowel persoonlijke als commerciële websites. Ze hebben een gedegen kennis van verschillende programmeertalen, lossen websiteproblemen op en testen websiteapplicaties.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een webontwikkelaar

Andere banen waarvan u misschien niet wist dat u ze vanuit huis kunt doen

Naarmate meer banen overgaan naar flexibele werkomgevingen, vinden meer bedrijven manieren om werknemers uit te rusten met de juiste tools om op afstand te werken. Bovendien vinden onafhankelijke contractanten manieren om thuis zaken te doen. Hier is een shortlist van ooit traditionele persoonlijke functies die een manier hebben gevonden om op afstand aan productiviteitsdoelen te voldoen:

  • Verpleegkundige (telegezondheid)
  • Barman (instructeur)
  • Chef-kok (instructeur)
  • Digitale schilder
  • Interieur ontwerper
  • paralegal
  • Bibliothecaris
  • Natuurkundige
  • Sociaal werker
  • Psychiater

Lees meer: ​​23 bestbetaalde externe banen

Tips voor thuiswerken

Het hebben van een baan die vanuit huis kan worden gedaan, heeft verschillende voordelen. Weten hoe u uw productiviteit kunt behouden of verhogen met een taak op afstand, vergt echter vaak een bewuste inspanning. Gebruik deze tips om efficiënter thuis te werken:

Werk tijdens je meest productieve uren

Als u vanuit huis werkt in een positie waarin u uw eigen uren kunt bepalen, houd dan rekening met uw schema. Om het meeste uit uw werkdag te halen, moet u uw belangrijkste taken tijdens uw spitsuren uitvoeren. Als u vroeg opstaat, doet u het grootste deel van uw werk 's ochtends. Als je piek in de vroege namiddag of nacht hebt, werk dan de avond door. Plan uw dienst rond uw meest productieve uren om het meeste uit uw tijd te halen.

Volg een routine

Plan je werkdag van tevoren en houd je aan een routine. In plaats van uitslapen, overweeg vroeg op te staan ​​zoals je zou doen voor een traditionele baan, een gezond ontbijt te maken en je aan te kleden voor de dag. Door dingen te doen die u voor een gewone baan zou doen, krijgt u de juiste mindset en verhoogt u uw productiviteit.

Een thuiskantoor opzetten

Richt een aangewezen ruimte in uw huis in om uw werk te voltooien. Door uw werk en uw privéleven te scheiden, kunt u zich concentreren op uw werkgerelateerde taken en kunt u ongewenste afleiding elimineren. Het kan u ook helpen uw werk in een fysieke ruimte achter te laten en mogelijke onderbrekingen te voorkomen wanneer de werkdag voorbij is om een ​​evenwicht tussen werk en privéleven te behouden.

Gerelateerd: 15 tips om op afstand te werken


About author

Magnus Klein Velderman

In 2021 zijn bedrijven in verschillende bedrijfstakken overgestapt om mogelijkheden voor werken op afstand aan te bieden, maar helaas kunnen niet alle bedrijfstakken en banen vanuit huis worden gedaan. Als een flexibelere werkomgeving uw prioriteit is, vraagt u zich misschien af of uw branche en carrière op afstand kunnen functioneren, en zo ja, waar u deze banen kunt vinden.


Scroll to Top