Blog

De huidige arbeidsmarkt biedt veel mogelijkheden voor tieners om een ​​bron van inkomsten te verwerven. Hoewel je altijd kunt kiezen voor een baan op locatie, zijn er ook tal van mogelijkheden om thuis te werken voor deze leeftijdsgroep. Als u uw opties kent, kunt u bepalen voor welke banen u het meest geschikt bent en welke u wilt nastreven. In dit artikel leggen we uit waarom je zou moeten overwegen om als tiener een thuiswerkbaan te nemen, noemen we 35 thuiswerkbanen voor tieners en geven we je tips voor je thuiswerk.

Gerelateerd: 30 beste thuiswerkbanen voor tieners

Waarom zouden tieners thuis moeten werken?

Als u uw schoolwerk effectief kunt beheren met uw professionele baan, biedt het hebben van een baan als tiener u veel voordelen. Vooral het hebben van een thuiswerkbaan heeft zijn eigen voordelen. Hier zijn enkele van de redenen waarom je als tiener een thuiswerkbaan zou moeten overwegen:

 • Geen auto nodig: aangezien sommige tieners geen auto hebben, zorgt thuiswerken ervoor dat ze een bijverdienste kunnen verdienen zonder zich zorgen te hoeven maken over vervoer.
 • Flexibel schema: Taken op afstand bieden u meer flexibiliteit in vergelijking met traditionele in-office functies. Vanwege de flexibele schema's die ze bieden, is het gemakkelijker om je andere verantwoordelijkheden, zoals school en je buitenschoolse activiteiten, te beheren.
 • Geld- en tijdbeheer: Als u een baan heeft, kunt u meer verantwoordelijkheid krijgen, waardoor u leert hoe u uw geld kunt beheren en uw tijd effectiever kunt besteden. U kunt profiteren van beide vaardigheden op de universiteit en als u later in uw leven aan uw carrière begint.
 • CV-bouwer: als je vroeg in het personeelsbestand stapt, krijg je ervaring om toe te voegen aan je cv. Het hebben van werkervaring als tiener laat wervingsmanagers zien dat je een gedreven en verantwoordelijk persoon bent.

Gerelateerd: Voordelen van op afstand werken

Thuiswerk banen voor tieners

Als tiener heb je veel mogelijkheden om vanuit je luie stoel een inkomen te verdienen. Met mogelijkheden om vanuit huis te werken in verschillende sectoren, zul je zeker een functie vinden waarin je geïnteresseerd bent. Hieronder volgen enkele thuiswerkbanen voor tieners, hun nationale gemiddelde salarissen en hun primaire taken. Klik voor de meest actuele informatie van Carrieree op de salarislink voor elke functietitel hieronder.

1. Dierenoppas

Nationaal gemiddeld salaris: $ 24.419 per jaar

Primaire taken: Dierenoppassers houden toezicht op de huisdieren van een persoon terwijl ze weg zijn. Ze voorzien ze van voedsel en water, vermaken ze, dienen hun medicijnen toe, verzorgen ze en brengen ze naar hun afspraken als dat nodig is.

2. Bakker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 25.418 per jaar

Hoofdtaken: Bakkers bereiden verschillende soorten brood en gebak. Ze bedenken nieuwe recepten en zorgen voor de kwaliteit van hun gebakken goederen. Als bakker kun je vanuit je eigen keuken thuiswerken en je bakwaren online of in je buurt verkopen.

3. Redactiestagiair

Nationaal gemiddeld salaris: $ 25.605 per jaar

Hoofdtaken: Redactionele stagiaires assisteren redacteuren bij een uitgeverij. Ze kunnen verhaalideeën pitchen en onderzoeken, artikelen schrijven, helpen bij het kopiëren van geschreven inhoud en het maken van digitale inhoud zoals posts op sociale media.

4. Verzorger

Nationaal gemiddeld salaris: $ 26.021 per jaar

Primaire taken: Mantelzorgers zorgen voor een andere persoon. Ze helpen hen met persoonlijke verzorging zoals verzorging of aankleden, helpen hen bij het bereiden van voedsel, bepalen hun medische behoeften en helpen bij het huishouden.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een verzorger

5. Medewerker gegevensinvoer

Nationaal gemiddeld salaris: $26.976 per jaar

Primaire taken: Gegevensinvoermedewerkers werken informatie bij en voeren deze in een computerdatabasesysteem in. Ze verzamelen informatie en zorgen voor de juistheid van alle gegevens waarmee ze werken.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een gegevensinvoerklerk

6. Klantenservicemedewerker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 28,766 per jaar

Primaire taken: vertegenwoordigers van de klantenservice communiceren met de klanten van een bedrijf via e-mail, telefoon, post, een online chat of op sociale media. Ze delen productinformatie, lossen klachten van klanten op en upgraden en annuleren accounts.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een klantenservicemedewerker

7. Callcentervertegenwoordiger

Nationaal gemiddeld salaris: $ 29.328 per jaar

Primaire taken: Callcentermedewerkers behandelen zowel inkomende als uitgaande oproepen. Ze gebruiken hun kennis van de producten en diensten van een bedrijf om vragen en klachten van klanten te beantwoorden. Callcentervertegenwoordigers helpen ook bij het oplossen van eventuele problemen van een klant, terwijl ze zich houden aan het bedrijfsbeleid.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een callcentervertegenwoordiger

8. Artiest

Nationaal gemiddeld salaris: $29.370 per jaar

Primaire taken: Kunstenaars gebruiken hun creativiteit om ideeën te schetsen of modellen te maken in een bepaalde kunstvorm. Terwijl sommige kunstenaars in een studio werken, kun je op een andere locatie werken om kunstwerken te maken die je wilt verkopen.

9. Blogger

Nationaal gemiddeld salaris: $29.619 per jaar

Primaire taken: Bloggers schrijven inhoud voor hun blogwebsite. Ze schrijven meestal over een bepaald onderwerp, zoals reizen, eten of entertainment. Bloggers genereren blogideeën, schrijven en publiceren berichten en delen hun inhoud op hun sociale mediaplatforms.

10. Producttester

Nationaal gemiddeld salaris: $ 30.555 per jaar

Primaire taken: Producttesters testen de kwaliteit van een gefabriceerd goed of product. Zij inspecteren deze goederen en hun onderdelen visueel en voeren tests uit om de kwaliteit ervan te waarborgen.

11. Transcriptiemedewerker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 31.470 per jaar

Primaire taken: Transcriptionists luisteren naar audioberichten en schrijven wat ze horen in steno-aantekeningen. Voordat ze hun transcripties voltooien, beoordelen ze deze op duidelijkheid en nauwkeurigheid.

12. Hondenuitlater

Nationaal gemiddeld salaris: $ 32.469 per jaar

Primaire taken: Hondenuitlaters nemen de hond van een huisdiereigenaar mee voor een wandeling van en naar de woning van de hond. Ze kunnen ze van voedsel of water voorzien en hun poten schoonmaken als ze terugkomen.

13. Coördinator sociale media

Nationaal gemiddeld salaris: $ 33.259 per jaar

Primaire taken: Social media coördinatoren creëren en implementeren een social media strategie voor een bedrijf gericht op het vergroten van de naamsbekendheid. Ze controleren ook de sociale-media-accounts van een bedrijf, creëren sociale-media-inhoud en communiceren met de sociale-media-volgers van het bedrijf.

14. Bezorger

Nationaal gemiddeld salaris: $ 33.426 per jaar

Primaire taken: Bezorgers verzamelen verschillende items zoals voedsel of winkelproducten en vervoeren deze naar verschillende thuis- of bedrijfsadressen. Ze beoordelen de bestelling om ervoor te zorgen dat deze volledig en nauwkeurig is, laden en lossen de artikelen uit hun voertuig en helpen bij het oplossen van klachten van klanten.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een bezorger

15. Oppas

Nationaal gemiddeld salaris: $36.920 per jaar

Primaire taken: Babysitters zorgen voor baby's en kinderen terwijl hun ouders weg zijn. Enkele van hun taken zijn luiers verschonen, de kinderen vermaken, maaltijden bereiden, de kinderen voeden en licht huishoudelijk werk doen.

Gerelateerd: Leer meer over het zijn van een oppas

16. Virtuele assistent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 39.166 per jaar

Primaire taken: Virtuele assistenten voeren verschillende administratieve taken uit voor hun klanten. Enkele van hun taken zijn het beantwoorden van telefoontjes en e-mails, het maken van reisarrangementen voor hun klanten, het beheren van de agenda van hun klant en het plannen van vergaderingen.

17. Grafisch ontwerper

Nationaal gemiddeld salaris: $ 41.556 per jaar

Hoofdtaken: Grafisch ontwerpers schetsen en ontwikkelen visuele concepten voor hun klanten of hun bedrijf. Ze gebruiken ontwerpsoftware om logo's, websites en andere materialen zoals uitnodigingen of brochures te ontwerpen.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een grafisch ontwerper

18. Freelance schrijver

Nationaal gemiddeld salaris: $ 43.077 per jaar

Primaire taken: Freelance schrijvers maken als zelfstandige geschreven inhoud voor een bedrijf. Ze verzamelen informatie over hun schrijfopdracht, schrijven concepten, bewerken de inhoud en dienen deze ter goedkeuring in.

19. Proeflezer

Nationaal gemiddeld salaris: $ 46.114 per jaar

Primaire taken: Correctoren bewerken materialen voor spelling, syntaxis, grammatica en interpunctie. Ze maken waar nodig herzieningen van de geschreven tekst en dienen in wezen als een laatste kwaliteitscontrole voordat de inhoud wordt gepubliceerd.

20. Kopieer-editor

Nationaal gemiddeld salaris: $ 49.608 per jaar

Primaire taken: Kopieerredacteuren herzien geschreven inhoud op spelling, grammatica, leesbaarheid en naleving van stijlgidsen. Ze helpen schrijvers ook om hun werk te verbeteren en de feitelijke juistheid van de inhoud die ze bewerken te verifiëren.

21. Docent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 51.542 per jaar

Primaire taken: Docenten helpen studenten in verschillende leerjaren bij hun schoolwerk. Ze helpen hen met hun huiswerk, projecten, onderzoekspapers en helpen hen bij het studeren voor hun aanstaande examens. Docenten helpen studenten ook de belangrijkste onderwerpen die in de klas worden besproken te begrijpen en bieden waar nodig aanmoediging en ondersteuning.

Gerelateerd: Leer meer over het zijn van een bijlesdocent

22. Tekstschrijver

Nationaal gemiddeld salaris: $ 62.635 per jaar

Primaire taken: Copywriters schrijven teksten die bedoeld zijn om de producten en diensten van een bedrijf of klant op de markt te brengen of te adverteren. Ze schrijven teksten voor verschillende media zoals blogs of nieuwsbrieven, doen onderzoek en helpen bij het opzetten van marketingcampagnes en -projecten.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een copywriter

23. Voice-over artiest

Nationaal gemiddeld salaris: $64.152 per jaar

Primaire taken: Voice-over artiesten gebruiken hun spreekstem om een ​​script voor te lezen om zo een stemopname te maken die over een videoproductie wordt gelegd. Ze lenen vaak hun stem voor mediaplatforms, waaronder radio, tv en animatiefilms.

24. Videograaf

Nationaal gemiddeld salaris: $ 68.328 per jaar

Primaire taken: Videografen maken videofilms door live-evenementen op camera vast te leggen. Ze gebruiken camera-, licht- en videoapparatuur tijdens het werk en bewerken hun opnames voordat ze deze tot een definitieve video samenstellen.

25. Freelance fotograaf

Nationaal gemiddeld salaris: $ 69.410 per jaar

Primaire taken: Freelance fotografen maken beelden voor hun klanten of voor een bedrijf als zelfstandige. Ze gebruiken verschillende technische apparatuur en hun kennis van fotografie om professionele afbeeldingen te maken op basis van de behoeften of wensen van hun klanten.

Extra thuiswerkbanen voor tieners

Afgezien van de lijst met thuiswerkbanen hierboven, zijn hier enkele extra thuiswerkbanen voor tieners om te overwegen:

 1. Website-tester
 2. Producttester:
 3. Enquêtenemer
 4. Eigenaar online winkel
 5. Boekrecensent
 6. Online gamer
 7. huisoppas
 8. Crafter
 9. Mobiele app-tester
 10. Creatief schrijver

Tips voor tieners die thuis werken

Als je als tiener vanuit huis werkt, is het belangrijk om verschillende dingen in gedachten te houden om je te helpen het meeste uit je baan te halen. Hier zijn enkele tips om te overwegen als tiener die thuis werkt:

 • Houd ouders op de hoogte. Breng je ouders op de hoogte van je nieuwe inkomstenbron. Laat hen bovendien weten wanneer u op zoek gaat naar thuiswerkbanen en wat u doet zodra u een baan hebt gevonden.
 • Controleer de leeftijdsvereisten. Sommige bedrijven stellen leeftijdseisen voor hun werknemers. Voordat u solliciteert, moet u ervoor zorgen dat u aan de criteria voldoet om u en de recruiter kostbare tijd te besparen.
 • Volg uw geld. Houd bij hoeveel geld u verdient met thuiswerken. Door uw inkomen te controleren, weet u de bron van uw inkomen en hoeveel u verdient. Het leert je ook over budgetteren, wat later in het leven helpt.

About author

Tatiana Kolkman

De huidige arbeidsmarkt biedt veel mogelijkheden voor tieners om een bron van inkomsten te verwerven. Hoewel je altijd kunt kiezen voor een baan op locatie, zijn er ook tal van mogelijkheden om thuis te werken voor deze leeftijdsgroep. Als u uw opties kent, kunt u bepalen voor welke banen u het meest geschikt bent en welke u wilt nastreven. In dit artikel leggen we uit waarom je zou moeten overwegen om als tiener een thuiswerkbaan te nemen, noemen we 35 thuiswerkbanen voor tieners en geven we je tips voor je thuiswerk.


Scroll to Top