Blog

Als je het leuk vindt om buiten de normale werkuren te werken, overweeg dan om een ​​deeltijdse avondbaan op de werkvloer te zoeken. Je kunt dit soort werk in verschillende industrieën en op verschillende vaardigheidsniveaus en loontarieven vinden. Als u weet wat de beste parttime avondbanen zijn en wat ze inhouden, kunt u een meer strategische beslissing nemen over uw carrière. In dit artikel leggen we de voordelen uit van een parttime avondbaan en noemen we 39 van de beste parttime avondbanen die meer dan $ 16 per uur verdienen.

Gerelateerd: 20 deeltijdbanen die goed betalen

Wat zijn de voordelen van een deeltijdse avondbaan?

Een deeltijdse avondbaan biedt werkgevers verschillende voordelen. Als u deze voordelen begrijpt, kunt u bepalen of het de moeite waard is om dit soort werk op de arbeidsmarkt na te streven. Overweeg deze voordelen van een deeltijdse avondbaan:

 • Ideaal voor late slapers: Als u graag laat opblijft en uitslapen, past een parttime avondbaan wellicht gemakkelijker in uw slaapschema. Niet alleen dat, maar het betekent ook dat u aan het werk gaat wanneer u het meest productief bent.
 • Voegt nog een bron van inkomsten toe: Een parttime avondbaan levert u extra geld op dat u kunt gebruiken om schulden of uw dagelijkse uitgaven zoals huur en rekeningen af ​​te betalen. Deze extra bron van inkomsten kan zelfs de stress verlichten die gepaard gaat met financiële spanningen.
 • Potentieel beter loon: aangezien niet zo veel mensen het leuk vinden om in de late uren van de dag te werken, kunnen avondbanen een hoger loon bieden. Afhankelijk van uw werkgever en branche kan dit meer geld betekenen voor dezelfde hoeveelheid werk.

Gerelateerd: Alles wat u moet weten over parttime werknemersvoordelen

Beste parttime avondbanen

Zoals bij elke zoektocht naar een baan, is het belangrijk om een ​​baan te vinden die past bij uw vaardigheidsniveau en algemene ervaring. Voordat u op een baan solliciteert, moet u ervoor zorgen dat u aan de minimumvereisten voldoet en dat u oprecht geïnteresseerd bent om deze na te streven. Hier zijn 12 van de beste parttime avondbanen die meer dan $ 16 per uur verdienen:

1. Transcriptiemedewerker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 16,20 per uur

Primaire taken: Transcriptionists luisteren naar opgenomen audio en zetten deze om in een tekstformaat. Ze gebruiken steno-aantekeningen bij het luisteren naar de opname, breiden deze uit voor toekomstig gebruik en bewerken hun transcripties voordat ze worden gearchiveerd.

2. Bezorger

Nationaal gemiddeld salaris: $ 16,44 per uur

Primaire taken: Bezorgers halen producten op en vervoeren deze naar de bestemming van de koper. Ze kunnen eten, meubels of andere producten bezorgen. Bezorgers beoordelen bestellingen voorafgaand aan levering, laden, transporteren en leveren artikelen en zorgen ervoor dat de klant tevreden is.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een bezorger

3. Beheer van sociale media

Nationaal gemiddeld salaris: $ 16,80 per uur

Primaire taken: Managers van sociale media ontwikkelen de merkidentiteit van een bedrijf. Ze plannen en beheren de socialemediastrategie van een bedrijf om de naamsbekendheid te vergroten. Socialmediamanagers plannen ook inhoud voor sociale media, houden toezicht op het beheer van socialemediacampagnes en zorgen ervoor dat het bedrijf een positieve online aanwezigheid behoudt.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een Social Media Manager

4. Grafisch ontwerper

Nationaal gemiddeld salaris: $ 17,65 per uur

Primaire taken: Grafisch ontwerpers ontwikkelen visuele concepten die aansluiten bij het merk van hun klant. Ze maken met de hand schetsen en digitaliseren hun werk met computersoftware. Grafisch ontwerpers kunnen concepten maken voor advertenties, brochures, rapporten en tijdschriften.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een grafisch ontwerper

5. Oppas

Nationaal gemiddeld salaris: $ 18,18 per uur

Primaire taken: Babysitters zorgen voor kinderen van wie de ouders weg zijn. Ze kleden ze aan, verschonen hun luier, vermaken ze met verschillende soorten speelgoed en speeltoestellen en bereiden en serveren hun eten of snacks.

Gerelateerd: Leer meer over het zijn van een oppas

6. Gids

Nationaal gemiddeld salaris: $ 18,29 per uur

Primaire taken: Gidsen geven groepen bezoekers een rondleiding door een attractie of faciliteit. Ze begroeten de gasten op de geplande tourtijd, maken een tijdlijn van de tour voordat deze begint, overwegen of gasten fysieke beperkingen hebben waar ze rekening mee moeten houden en geven duidelijke informatie aan elke groep die ze leiden.

7. Virtuele assistent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 19,23 per uur

Primaire taken: Virtuele assistenten bieden externe administratieve en administratieve ondersteuning aan een organisatie. Ze plannen meestal afspraken, boeken reisarrangementen, telefoneren en beheren de e-mailaccounts van hun klant of bedrijf.

8. Fitness instructeur

Nationaal gemiddeld salaris: $24,17 per uur

Primaire taken: Fitnessinstructeurs leiden individuen of groepen mensen bij een verscheidenheid aan bewegingsactiviteiten. Ze bepalen het fitnessniveau of de gezondheid van hun cliënt, volgen de fysieke voortgang van hun cliënt en passen hun trainingsplannen aan op basis van de behoeften van hun cliënt. Fitnessinstructeurs geven ook zowel individuele als groepstrainingen.

9. Loodgieter

Nationaal gemiddeld salaris: $24,39 per uur

Primaire taken: Loodgieters installeren en repareren de leidingen en fittingen voor systemen zoals een water-, afvoer- of verwarmingssysteem. Ze onderhouden leidingen, afsluiters en hulpstukken, houden zich aan bouwplannen en blauwdrukken en reageren op loodgietersnoodgevallen zodra ze zich voordoen.

Gerelateerd: Leer meer over loodgieter zijn

10. Redacteur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 25,54 per uur

Primaire taken: Redacteuren wijzigen de schriftelijke kopie van een schrijver. Ze lezen de inhoud en corrigeren spel-, grammatica- en interpunctiefouten. Editors maken ook een contentkalender, genereren ideeën voor content, houden toezicht op de productie van content, creëren content, wijzen projecten toe en helpen schrijvers hun content te verbeteren.

11. Docent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 25,23 per uur

Hoofdtaken: Docenten bieden onderwijskundige hulp aan studenten of een groep studenten. Ze beoordelen hun huiswerk, helpen hen hun huiswerk af te maken, helpen hen zich voor te bereiden op toetsen en helpen hen uiteindelijk te begrijpen wat ze in een klaslokaal hebben geleerd.

Gerelateerd: Leer meer over het zijn van een bijlesdocent

12. Freelance ontwerper

Nationaal gemiddeld salaris: $26,68 per uur

Primaire taken: Freelance ontwerpers maken illustraties en afbeeldingen voor hun klanten. Met behulp van ontwerpsoftware maken ze lay-outs en schetsen voordat ze hun werk digitaliseren en hun ontwerpen presenteren. Freelance ontwerpers werken op niet-contractuele basis.

Meer parttime avondbanen

Hier zijn meer parttime avondbanen:

 • receptioniste
 • Blogger
 • Hondenuitlater
 • Call center vertegenwoordiger
 • Evaluator voor sociale media
 • Zoekmachine-evaluator
 • Callcenter telefonische onderzoeksinterviewer
 • Online coach
 • Medewerker klantenservice
 • conciërge
 • Woonadviseur
 • Verkoopmedewerker
 • Beveiligingsbeambte
 • Bioscoopmedewerker
 • Barman
 • Medewerker klantenservice
 • Gastheer
 • Slaapzaal receptioniste
 • Server
 • Taxi chauffeur
 • Conciërge
 • Parkeerwachter
 • Rijden delen bestuurder
 • Bakker
 • huisoppas
 • Dieren oppas
 • Nachtschool assistent leraar

About author

Cathelijn Smidt

Als je het leuk vindt om buiten de normale werkuren te werken, overweeg dan om een deeltijdse avondbaan op de werkvloer te zoeken. Je kunt dit soort werk in verschillende industrieën en op verschillende vaardigheidsniveaus en loontarieven vinden. Als u weet wat de beste parttime avondbanen zijn en wat ze inhouden, kunt u een meer strategische beslissing nemen over uw carrière. In dit artikel leggen we de voordelen uit van een parttime avondbaan en noemen we 39 van de beste parttime avondbanen die meer dan $ 16 per uur verdienen.


Scroll to Top