Blog

een baan zoeken

40 Goede Banen Om Te Hebben Tijdens Het Bijwonen Van Graduate School

Werken terwijl ze naar school gaan, is een realiteit voor veel mensen, vooral degenen die op de universiteit zitten en degenen die werken aan een hogere opleiding. Als je op de graduate school zit en op zoek bent naar werk, zijn er een aantal potentiële vacatures die je kunt aanpassen aan je lesrooster. In dit artikel bespreken we 40 goede banen die je kunt hebben tijdens het bijwonen van een graduate school, inclusief hun primaire taken en gemiddelde salarissen.

Banen om te hebben tijdens het volgen van een graduate school

Hier is een lijst met enkele van de banen die je als afgestudeerde student kunt vinden. Klik voor de meest actuele salarisinformatie van Carrieree op de salarislink voor elke functietitel hieronder:

1. Cafetariamedewerker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 11,17 per uur

Primaire taken: Cafetariamedewerkers zijn tewerkgesteld in de eetzalen op de campus en helpen bij het bereiden en serveren van eten voor studenten. Ze kunnen verantwoordelijk zijn voor het serveren in de voedsellijn, het aannemen van betalingen, het afwassen of het aanvullen van niet-bederfelijk voedsel.

2. Voedselbereider

Nationaal gemiddeld salaris: $ 11,39 per uur

Primaire taken: Voedselbereiders werken in de keuken van een restaurant of een fastfoodrestaurant. Ze bereiden voedsel voor klanten door directe bestellingen uit te voeren of voedsel aan te vullen voor lijnmedewerkers die aangepaste maaltijden voor klanten samenstellen.

3. Gastheer/gastvrouw van het restaurant

Nationaal gemiddeld salaris: $ 11,63 per uur

Primaire taken: Een gastheer of gastvrouw is verantwoordelijk voor het begroeten van gasten, het toewijzen aan een tafel op basis van de beschikbaarheid van servers en het begeleiden van gasten naar hun stoelen. Ze brengen het grootste deel van hun dienst staand door en moeten over uitstekende interpersoonlijke vaardigheden beschikken.

Lees meer: ​​Leer meer over gastheer/gastvrouw zijn

4. Barman

Nationaal gemiddeld salaris: $ 11,64 per uur

Primaire taken: Barmannen zijn verantwoordelijk voor het bedienen van klanten in een bar of restaurant waar alcohol wordt geserveerd. Ze moeten in het bezit zijn van een bartending-licentie en weten hoe ze een verscheidenheid aan drankjes moeten maken. Ze staan ​​tijdens hun dienst en werken mogelijk in een lawaaierige omgeving, dus luistervaardigheid is belangrijk.

Lees meer: ​​Leer meer over barman zijn

5. Barista

Nationaal gemiddeld salaris: $ 11,66 per uur

Primaire taken: Een barista werkt in een coffeeshop of café en maakt bestellingen voor speciale drankjes voor klanten. Ze werken op hun voeten in een snel veranderende omgeving en moeten goed kunnen multitasken en kunnen luisteren om snel de juiste bestellingen te kunnen plaatsen.

Lees meer: ​​Leer meer over het zijn van een barista

6. Nachtauditor

Nationaal gemiddeld salaris: $ 12,07 per uur

Primaire taken: Een nachtauditor is verantwoordelijk voor het werken in nachtdiensten, normaal gesproken in hotels of andere bedrijven die 24 uur per dag open blijven. Ze vullen het papierwerk in, helpen gasten en helpen met de boekhouding. Nachtauditors hebben meestal goede computer- en rekenvaardigheden en enige boekhoudkundige kennis nodig.

Lees meer: ​​Leer meer over het zijn van een nachtauditor

7. Verkoopmedewerker detailhandel

Nationaal gemiddeld salaris: $ 12,15 per uur

Primaire taken: Verkoopmedewerkers in de detailhandel zijn verantwoordelijk voor het handhaven van de organisatie en netheid in de winkel. Ze vouwen en hangen kleding op, slaan koopwaar op en begroeten klanten. Ze zorgen ook voor transacties aan de kassa, beantwoorden telefoontjes en kunnen de manager assisteren bij promotionele evenementen.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een verkoopmedewerker in de detailhandel

8. Stagiaire sociale media

Nationaal gemiddeld salaris: $ 12,35 per uur

Primaire taken: Een stagiair op het gebied van sociale media helpt een bedrijf zijn aanwezigheid op sociale media te vergroten om ervaring op te doen in het veld, normaal gesproken als stagiair bij de huidige marketing- of mediadirecteur. Ze kunnen helpen bij het creëren van sociale media-inhoud om een ​​doelgroep beter te betrekken, een campagne te ontwikkelen om het bereik en de verkoop te vergroten en andere kleinere taken uit te voeren, zoals het beantwoorden van berichten en reageren op online opmerkingen.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een social media-stagiair

9. Gastenservicemedewerker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 12,55 per uur

Primaire taken: Gastenservicemedewerkers bieden uitzonderlijke klantenservice door met klanten samen te werken om problemen op te lossen, ze aan te melden voor lidmaatschappen en andere taken met betrekking tot het bedrijf. Servicemedewerkers beantwoorden telefoontjes, plannen afspraken en werken mogelijk met lidmaatschapsdatabases. Ze kunnen ook administratieve ondersteuning bieden aan ander personeel.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een receptiemedewerker

10. Horecapersoneel

Nationaal gemiddeld salaris: $ 12,98 per uur

Hoofdtaken: Horecamedewerkers werken bij een cateringbedrijf en assisteren bij evenementen. Ze werken op verschillende locaties en zijn meestal verantwoordelijk voor het dekken van tafels, het uitbrengen van eten naar de gasten of het aanvullen van een buffet, het serveren van drankjes en het opruimen na een evenement.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een traiteur

11. Conciërge

Nationaal gemiddeld salaris: $ 13,00 per uur

Primaire taken: verzorgers helpen senioren bij het uitvoeren van dagelijkse en wekelijkse basistaken waarbij ze hulp nodig hebben. Taken kunnen bestaan ​​uit boodschappen doen, koken, schoonmaken en het geven van ritten van en naar afspraken. Verzorgers kunnen cliënten helpen met hygiëne, aankleden en oefenen, afhankelijk van de vereisten van de functie.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een verzorger

12. Persoonlijke assistent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 13,04 per uur

Primaire taken: Een persoonlijke assistent is in dienst van een persoon die hulp nodig heeft bij persoonlijke of zakelijke aangelegenheden. Een assistent helpt normaal gesproken met het doen van boodschappen waar de persoon geen tijd voor heeft, zoals pakjes naar het postkantoor brengen of boodschappen doen.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een persoonlijke assistent

13. Bewonersadviseur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 13,13 per uur

Primaire taken: Resident-adviseurs wonen in de slaapzalen op universiteitscampussen en communiceren met, controleren en helpen invloed uitoefenen op studenten die daar wonen. Ze zorgen ervoor dat alle studenten die in hun studentenhuis wonen veilig blijven en volgen alle procedures en voorschriften die de universiteit heeft opgesteld. Ze verspreiden ook informatie over beleidswijzigingen en ontmoeten andere huisvestingsambtenaren over problemen met regelgeving of studenten.

14. Verkoopstagiair

Nationaal gemiddeld salaris: $ 13,35 per uur

Primaire taken: Een verkoopstagiair werkt onder een verkoopmanager om vaardigheden en ervaring op te doen in de verkoop- en marketingindustrie. Ze helpen normaal gesproken de directeur en het verkoopteam met projecten en voeren taken op instapniveau uit. Ze kunnen ook helpen bij ongevraagde telefoontjes, e-mailcontacten en andere manieren om contact te leggen met potentiële klanten.

15. Schoonmaakster

Nationaal gemiddeld salaris: $ 13,47 per uur

Primaire taken: Huisschoonmakers zorgen voor de huizen van klanten door schoonmaaktaken uit te voeren, zoals vegen en stofzuigen, afstoffen, dweilen en grondige reiniging van keukens en badkamers. Ze kunnen helpen met wat buitenwerk, maar normaal gesproken brengen ze het grootste deel van hun tijd binnen door. Ze kunnen het huis van een klant een keer per week of vaker schoonmaken, afhankelijk van hun behoeften.

16. Bibliotheekassistent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 13,74 per uur

Primaire taken: Bibliotheekassistenten helpen bibliothecarissen met taken die nodig zijn om een ​​bibliotheek efficiënt te onderhouden en te runnen, zoals het catalogiseren en opbergen van boeken en het voorbereiden en organiseren van ander materiaal. Ze bevinden zich normaal gesproken bij de receptie en kunnen gasten helpen bij het vinden van boeken of het gebruik van computers.

17. Blogger

Nationaal gemiddeld salaris: $ 14,18 per uur

Primaire taken: Bloggers werken voor bedrijven of bureaus om boeiende website-inhoud te maken die het bedrijf vervolgens op sociale media kan delen om klanten aan te trekken. Bloggers schrijven inhoud op basis van de diensten of producten die het bedrijf aanbiedt en gerelateerde onderwerpen.

18. Campusgids

Nationaal gemiddeld salaris: $ 14,75 per uur

Primaire taken: Campusgidsen gebruiken spreekvaardigheid in het openbaar en kennis van de campus om toekomstige studenten rond te leiden en hen aan te moedigen aanwezig te zijn. Wandeltochten kunnen een uur of langer duren, afhankelijk van de grootte van de campus, dus de mogelijkheid om lange afstanden te lopen is vereist.

19. Administratief medewerker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 15,52 per uur

Primaire taken: Administratieve assistenten voeren verschillende taken uit, zoals gegevensinvoer, afdelingspersoneel helpen met evenementen en projecten en tijdgevoelige rapporten bijhouden. Ze houden ook bestanden bij in georganiseerde vulsystemen, voeren routinematige administratieve taken uit en plannen afspraken.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een administratief medewerker

20. Hondenuitlater

Nationaal gemiddeld salaris: $ 15,64 per uur

Primaire taken: Een hondenuitlater is verantwoordelijk voor het uitlaten van honden voor personen die hun hond overdag niet voldoende beweging en aandacht kunnen geven. Hondenuitlaters nemen normaal gesproken elke hond mee op een wandeling van 30 tot 60 minuten en zorgen voor speeltijd en andere stimulerende activiteiten.

21. Onderzoeksassistent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 15,83 per uur

Primaire taken: Onderzoeksassistenten werken met een professor in hun interessegebied aan een onderzoeksproject. Ze zijn verantwoordelijk voor het assisteren bij taken die verband houden met het project, die variëren afhankelijk van het onderwerp, maar kunnen bestaan ​​uit het uitvoeren van onderzoek en het samenvatten van bevindingen, het beantwoorden van e-mailvragen over het onderzoek en het controleren van de voortgang van het bachelorwerk.

22. Inhoudsschrijver

Nationaal gemiddeld salaris: $ 16,08 per uur

Primaire taken: Contentschrijvers creëren meestal content voor de website van een bedrijf, waaronder verkoopexemplaren, e-books, blogposts, product- of servicebeschrijvingen en whitepapers. Ze kunnen ook helpen met berichten op sociale media. Ze zijn verantwoordelijk voor het creëren van waardevolle inhoud om de klanten van een bedrijf te betrekken en een merkstem op te bouwen en te behouden.

23. Oppas/oppas

Nationaal gemiddeld salaris: $ 16,50 per uur

Primaire taken: Babysitters en kindermeisjes zorgen voor kinderen terwijl hun voogden weg zijn. Zij zijn verantwoordelijk voor de veiligheid van de kinderen, hen te voorzien van aan hun leeftijd aangepaste activiteiten en kunnen ook worden gevraagd om maaltijden te bereiden.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een oppas

24. Merkambassadeur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 17,49 per uur

Primaire taken: Een merkambassadeur helpt een bedrijf te promoten door speciale evenementen te organiseren om het bedrijf te vertegenwoordigen, gratis merchandise weg te geven, flyers uit te delen en door andere promotiemiddelen. Ambassadeurs presenteren zich als het gezicht van een bedrijf en moeten enthousiasme, vriendelijkheid en een zelfgemotiveerde houding aan de dag leggen.

Lees meer: ​​Leer hoe u een merkambassadeur bent

25. Stagiair software engineering

Nationaal gemiddeld salaris: $ 18,84 per uur

Primaire taken: Een stagiair software-engineering voert taken op instapniveau uit, zoals basiscodering en foutopsporing. Ze kunnen ook experimenteren met software-ontwerpelementen en helpen bij het beoordelen van code, het testen van nieuwe softwareontwikkelingen en patches en helpen bij de implementatie van updates of wijzigingen aan software.

26. Persoonlijke trainer

Nationaal gemiddeld salaris: $ 21,37 per uur

Primaire taken: Een personal trainer werkt in een sportschool en helpt klanten met lichaamsbeweging en voeding. Ze maken trainingsprogramma's voor klanten en komen meestal één tot drie keer per week samen om ze te trainen. Ze controleren het formulier van hun cliënten om er zeker van te zijn dat ze veilig en effectief trainen. Ze kunnen ook advies geven over voeding en gezonde gewoonten.

Lees meer: ​​Meer informatie over het zijn van een personal trainer

27. Docent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 21,76 per uur

Primaire taken: een tutor kan werken met medestudenten, middelbare scholieren of zelfs een privéfamilie in de buurt van de campus begeleiden. Docenten helpen anderen bij het leren van onderwerpen waar ze mee worstelen, en bieden één-op-één begeleiding door de lessen diepgaander door te nemen.

Lees meer: ​​Leer meer over het zijn van een bijlesdocent

28. Vertaler

Nationaal gemiddeld salaris: $ 22,58 per uur

Primaire taken: Vertalers zijn personen die vloeiend zijn in een andere taal en die specifiek met geschreven woord werken en tekst van de ene taal naar de andere vertalen. Ze zetten meestal concepten uit de brontaal om in equivalente concepten in de andere taal en kunnen informatie verzamelen in woordenlijsten of andere databases.

29. Grant-schrijver

Nationaal gemiddeld salaris: $ 22,78 per uur

Primaire taken: Subsidieschrijvers zijn verantwoordelijk voor het werken met non-profitorganisaties om hen te helpen nieuwe financieringsopties te vinden. Subsidieschrijvers maken onderzoeksvoorstellen om financiering aan te vragen bij verschillende instanties en hebben uitstekende schrijf- en onderzoeksvaardigheden nodig.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een subsidieschrijver

Bijkomende banen geschikt voor studenten die een graduate school volgen

Hier zijn nog een paar potentiële vacatures voor studenten in de graduate school:

 • Digitale marketing assistent
 • Meerijden chauffeur
 • Freelance grafisch ontwerper
 • Medewerker foodtruck
 • Slaapzaal receptioniste
 • Onderzoek studie deelnemer
 • Kopieer-editor voor studenten
 • SAT-test voorbereidingsschrijver
 • Student toelatingsspecialist
 • Student personeel schrijver
 • Stagiaire sociale marketing

Bij het zoeken naar werk tijdens het volgen van een graduate school, is het een goed idee om te zoeken naar een baan waarvoor je gekwalificeerd bent en die gemakkelijk voor je toegankelijk is met een flexibel schema. Als je een baan wilt om je loopbaanvaardigheden te vergroten, zoek dan naar een functie die verband houdt met het vakgebied waarin je wilt werken.


About author

Albert-Jan Smid

Werken terwijl ze naar school gaan, is een realiteit voor veel mensen, vooral degenen die op de universiteit zitten en degenen die werken aan een hogere opleiding. Als je op de graduate school zit en op zoek bent naar werk, zijn er een aantal potentiële vacatures die je kunt aanpassen aan je lesrooster. In dit artikel bespreken we 40 goede banen die je kunt hebben tijdens het bijwonen van een graduate school, inclusief hun primaire taken en gemiddelde salarissen.


Scroll to Top