Blog

Hoewel er veel mogelijkheden zijn om vanuit huis te werken, kunt u niet allemaal gratis beginnen. Als u geïnteresseerd bent in het starten van uw carrière zonder u zorgen te maken over extra kosten, kunt u uw zoekopdracht gemakkelijker verfijnen als u weet welke externe banen zonder opstartkosten komen. In dit artikel leggen we uit hoe u legitieme thuiswerkmogelijkheden kunt vinden en geven we een lijst van 40 legitieme thuiswerktaken zonder opstartkosten.

Gerelateerd: Alles wat u moet weten over thuiswerken

Hoe kunt u legitieme thuiswerkmogelijkheden vinden?

Wanneer u op zoek bent naar een baan op afstand, kunt u enkele oplichtingspraktijken tegenkomen. Om waardevolle kansen te vinden, kunt u bepaalde strategieën gebruiken bij het zoeken naar werk. Gebruik deze tips om legitieme thuiswerkbanen te vinden op de werkvloer:

  • Gebruik vacaturesites op afstand. Hoewel u altijd een gewone vacaturesite kunt gebruiken, kan een externe vacaturesite u helpen uw zoektocht naar een baan te verfijnen. Zoeken met deze methode biedt u doorgaans doorgelichte bedrijven die u kunt vertrouwen.
  • Lees de vacatures goed door. Lees elke externe vacature en beschrijving grondig. Vermijd banen die te mooi lijken om waar te zijn of die om uw persoonlijke gegevens vragen.
  • Vraag ernaar bij je netwerk. Laat uw netwerk weten dat u op zoek bent naar een baan op afstand. Als u geluk heeft, kent uw netwerk wellicht thuiswerkmogelijkheden bij legitieme bedrijven.

Gerelateerd: Hoe u echt werk thuis kunt vinden

Legitieme thuiswerktaken zonder opstartkosten

Wanneer u op zoek bent naar thuiswerkbanen, houd dan rekening met uw ervaring, vaardigheden en interesses. Zoek vervolgens naar kansen die passen bij uw kwalificaties. Overweeg deze legitieme thuiswerktaken zonder opstartkosten:

1. Klantenservicemedewerker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 19.406 per jaar

Primaire taken: Klantenservicemedewerkers beantwoorden vragen van klanten via telefoon, e-mail, online chat, post en sociale media. Ze verifiëren hun accountgegevens, verwerken terugbetalingen, bestellingen en uitwisselingen en geven klanten informatie over de producten van een bedrijf.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een klantenservicemedewerker

2. Dierenoppas

Nationaal gemiddeld salaris: $ 23.754 per jaar

Primaire taken: Dierenoppassers zorgen voor iemands huisdier terwijl ze weg zijn. Ze voeren ze, verzorgen ze, wassen ze en vermaken ze tot hun baasjes terugkomen.

3. Medewerker gegevensinvoer

Nationaal gemiddeld salaris: $26.928 per jaar

Primaire taken: Gegevensinvoermedewerkers voeren informatie in een computer in. Ze verzamelen informatie en zorgen voor de juistheid van de gegevens.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een gegevensinvoerklerk

4. Callcentermedewerker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 28.995 per jaar

Hoofdtaken: Callcentermedewerkers beantwoorden telefoontjes van klanten. Ze beantwoorden hun vragen, nemen hun bestellingen op en voorzien hen van nuttige informatie. Callcentermedewerkers behandelen ook hun product- of serviceklachten.

5. Bestuurder

Nationaal gemiddeld salaris: $ 30.680 per jaar

Primaire taken: Chauffeurs vervoeren doorgaans mensen van de ene locatie naar de andere. Zij voeren onderhoudscontroles uit aan het voertuig, halen en brengen aankopen en bepalen de beste vaarroute.

6. Leraar

Nationaal gemiddeld salaris: $ 30,971 per jaar

Primaire taken: Leraren bereiden lesplannen en lesmateriaal voor. Ze nemen tests af, geven huiswerk op en helpen studenten hun academische potentieel te bereiken. Docenten beoordelen ook opdrachten en informeren de ouders van elke student over hun academische prestaties.

Gerelateerd: Leer meer over leraar zijn

7. Transcriptionist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 31.990 per jaar

Primaire taken: transcriptionisten luisteren naar audiobestanden en maken steno-aantekeningen op basis van wat ze horen. Ze beoordelen hun transcripties voordat ze ze finaliseren en bewaren ze voor later gebruik.

8. Mysteryshopper

Nationaal gemiddeld salaris: $ 32.261 per jaar

Primaire taken: Mystery shoppers bepalen de kwaliteit van de producten van een bedrijf, de klantenservice van het bedrijf en de winkelomgeving. Op basis van hun bevindingen dienen zij rapportages in.

9. Blogger

Nationaal gemiddeld salaris: $ 33.134 per jaar

Primaire taken: Bloggers genereren ideeën voor berichten, schrijven blogberichten en bewerken hun inhoud voordat ze op hun blog worden gepubliceerd. Vervolgens publiceren ze hun berichten en promoten ze op sociale media.

10. Dierenverzorger

Nationaal gemiddeld salaris: $ 33.514 per jaar

Primaire taken: Dierentrimmers wassen een verscheidenheid aan dieren. Ze hebben verschillende verzorgingstaken, waaronder het ontwarren van hun haar, het controleren op huidaandoeningen, het knippen van hun nagels, het schoonmaken van hun oren en het poetsen van hun tanden.

11. Telemarketeer

Nationaal gemiddeld salaris:** [ $34.860 per jaar**](https://www.Carrieree.com/career/telemarketer/salaries)

Primaire taken: Telemarketeers ongevraagd bellen met mensen met het doel om donaties te vragen of een verkoop te doen. Ze beantwoorden telefoontjes van potentiële klanten en gebruiken scripts om het beste verkooppraatje te maken.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een telemarketeer

12. Belastingvoorbereider

Nationaal gemiddeld salaris: $ 34.986 per jaar

Primaire taken: Belastingvoorbereiders ontmoeten hun klanten en bereiden hun belastingaangiften voor en dienen deze in. Ze controleren ook belastingformulieren en adviseren hun klanten over het belastingvoorbereidingsproces.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een belastingvoorbereider

13. Animator

Nationaal gemiddeld salaris: $ 36.254 per jaar

Primaire taken: Animators gebruiken verschillende afbeeldingen om de illusie van snelle beweging te creëren. Ze werken vaak in film, televisie of in de ontwikkeling van videogames.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een animator

14. Oppas/oppas

Nationaal gemiddeld salaris: $ 37.066 per jaar

Primaire taken: Babysitters zorgen voor een kind of kinderen terwijl hun ouders weg zijn. Ze verschonen hun luier, bereiden hun maaltijden, vermaken ze en zorgen ervoor dat ze op tijd naar bed gaan.

Gerelateerd: Leer meer over het zijn van een oppas

15. Social media-assistent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 37.444 per jaar

Primaire taken: Social media assistenten creëren social media posts, ontwikkelen campagnes en gebruiken analytics om het succes of falen van een social media campagne te bepalen. Ze onderzoeken ook concurrerende merken en ontwikkelen de online stem en het imago van een bedrijf.

16. Boekhouder

Nationaal gemiddeld salaris: $ 37.898 per jaar

Primaire taken: Boekhouders houden de financiële administratie van een bedrijf bij. Ze werken het grootboek van het bedrijf bij, registreren de transacties en verwerken de betalingen.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een boekhouder

17. Kleermaker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 39.432 per jaar

Primaire taken: Kleermakers wijzigen, wijzigen en repareren een verscheidenheid aan kledingstukken voor hun klanten. Ze nemen de maten van hun klanten op, helpen hen bij het selecteren van de juiste stof en plannen hun aanpassingen voor aanpassingen.

18. Virtuele assistent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 39.728 per jaar

Primaire taken: Virtuele assistenten voeren veel administratieve en administratieve taken uit. Ze reageren op e-mails en telefoontjes, plannen vergaderingen, maken hun reisplannen en organiseren de agenda van hun manager.

19. Grafisch ontwerper

Nationaal gemiddeld salaris: $ 40.272 per jaar

Primaire taken: Grafisch ontwerpers maken logo's en ontwerpen voor hun klanten. Ze ontmoeten klanten om hun behoeften te bepalen en hun merkstem beter te begrijpen. Ze kunnen logo's of ontwerpen maken voor menu's, uitnodigingen of advertenties.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een grafisch ontwerper

20. Inhoudsschrijver

Nationaal gemiddeld salaris: $ 42.120 per jaar

Primaire taken: Contentschrijvers maken marketingteksten om de producten of diensten van een bedrijf te promoten. Ze doen onderzoek om het onderwerp waarover ze schrijven beter te begrijpen en gebruiken een contentmanagementsysteem om hun concepten voor te bereiden.

21. Freelance schrijver

Nationaal gemiddeld salaris: $ 42.182 per jaar

Primaire taken: Freelance schrijvers maken op niet-contractuele basis schriftelijke teksten voor klanten of bedrijven. Ze schrijven over een bepaald onderwerp en bewerken hun inhoud indien nodig. Ze kunnen ook samenwerken met redacteuren om hun schrijven te verbeteren.

22. Tolk

Nationaal gemiddeld salaris: $ 42.869 per jaar

Primaire taken: Tolken nemen een bericht in de ene taal op en zetten het om in een andere taal. Zij vertalen zowel mondelinge als schriftelijke communicatie.

23. Technische ondersteuningsspecialist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 44.214 per jaar

Primaire taken: Technische ondersteuningsspecialisten bieden technische ondersteuning aan hun klanten of verschillende bedrijven. Ze helpen met hardware- en softwareproblemen en assisteren bij installaties en reparaties.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een technische ondersteuningsspecialist

24. Beheer van sociale media

Nationaal gemiddeld salaris: $ 44.750 per jaar

Primaire taken: Managers van sociale media vergroten de aanwezigheid op sociale media van hun bedrijf. Ze ontwikkelen social media campagnes, creëren social media content en blijven op de hoogte van de nieuwste social media tools en trends.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een Social Media Manager

25. Proeflezer

Nationaal gemiddeld salaris: $ 46.592 per jaar

Primaire taken: Proeflezers bewerken geschreven inhoud voor spelling, grammatica, interpunctie en algemene leesbaarheid. Ze beoordelen geschreven werk en dienen als laatste kwaliteitscontrole voorafgaand aan de publicatie van de inhoud.

26. Persoonlijke trainer

Nationaal gemiddeld salaris: $ 46.883 per jaar

Primaire taken: Personal trainers maken oefenplannen voor hun klanten. Ze demonstreren oefeningen, passen deze aan om aan de behoeften van hun klanten te voldoen en volgen de voortgang van hun klant. Personal trainers werken in wezen om de conditie en gezondheid van hun cliënt te verbeteren.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een personal trainer

27. Vertaler

Nationaal gemiddeld salaris: $47.719 per jaar

Primaire taken: Vertalers lezen of luisteren naar materiaal in een brontaal en vertalen dit naar een tweede taal. Ze zorgen ervoor dat de betekenis van het materiaal of de boodschap hetzelfde blijft.

28. Leraar Engels als tweede taal (ESL)

Nationaal gemiddeld salaris: $ 47.902 per jaar

Primaire taken: ESL-docenten geven instructie met betrekking tot de Engelse taal. Ze bereiden lesplannen voor om aan de behoeften van hun studenten te voldoen en passen zich aan hun leerstijl en snelheid aan.

29. Kopieer-editor

Nationaal gemiddeld salaris: $ 48.402 per jaar

Primaire taken: Kopieerbewerkers proeflezen tekst voor grammatica, spelling en naleving van stijlgidsen. Ze verifiëren de feitelijke juistheid van de inhoud en zorgen ervoor dat de inhoud voldoet aan al het redactionele beleid.

30. Reisbureau

Nationaal gemiddeld salaris: $48.872 per jaar

Primaire taken: Reisbureaus maken reisarrangementen voor hun klanten. Ze boeken onderdak, regelen hun vervoer en adviseren hen over de culturen of activiteiten van hun bestemming.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een reisagent

31. Freelance redacteur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 50.502 per jaar

Primaire taken: Freelance redacteuren lezen en proeflezen inhoud op niet-contractuele basis. Ze zorgen ervoor dat de kopie voldoet aan de normen van hun klant en corrigeren eventuele grammatica- of spelfouten.

32. Winkelshopper

Nationaal gemiddeld salaris: $ 51,587 per jaar

Primaire taken: winkelklanten kiezen met de hand artikelen die een klant in een winkel bestelt en leveren deze artikelen bij hen thuis. Ze verwerken ook betalingen via de telefoon of via een online app en reageren op klachten en zorgen van klanten.

33. Docent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 51,938 per jaar

Primaire taken: Docenten helpen studenten zich voor te bereiden op toetsen, helpen hen met hun huiswerkopdrachten en helpen hen hun studiegewoonten te verbeteren. Docenten motiveren de studenten ook als dat nodig is.

Gerelateerd: Leer meer over het zijn van een bijlesdocent

34. Boekhouder

Nationaal gemiddeld salaris: $ 54.881 per jaar

Hoofdtaken: Accountants bereiden de rekeningen en belastingaangiften van hun klanten voor. Ze analyseren rekeningen, controleren financiële informatie, stellen financiële overzichten op en zorgen voor de juistheid van financiële gegevens.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een accountant

35. Schrijver

Nationaal gemiddeld salaris: $ 60.025 per jaar

Primaire taken: Schrijvers creëren inhoud voor verschillende lezers. Ze kiezen een onderwerp dat lezers interesseert en doen onderzoek om het onderwerp waarover ze schrijven beter te begrijpen.

36. Tekstschrijver

Nationaal gemiddeld salaris: $61.811 per jaar

Primaire taken: Copywriters schrijven teksten voor verschillende media, zoals nieuwsbrieven of blogberichten. Ze willen de behoeften van hun klanten begrijpen om hun producten of diensten aantrekkelijker te maken voor consumenten.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een copywriter

37. Verkoopvertegenwoordiger

Nationaal gemiddeld salaris: $64,995 per jaar

Primaire taken: vertegenwoordigers promoten producten en diensten bij potentiële klanten. Ze nemen contact op met zowel nieuwe als bestaande klanten, organiseren winkelschappen, wonen verkoopvergaderingen bij, demonstreren producten en onderhouden een goede relatie met potentiële en huidige klanten.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een verkoopvertegenwoordiger

38. Stemacteur

Nationaal gemiddeld salaris: $68.848 per jaar

Primaire taken: Voice-over-acteurs lenen hun stem aan personages in een film, commercial, tv-show of videogame. Ze doen stemoefeningen om beschadiging van hun stembanden te voorkomen en werken vaak zelfstandig in een opnamestudio.

39. Therapeut

Nationaal gemiddeld salaris:** [ $69.118 per jaar**](https://www.Carrieree.com/career/therapist/salaries)

Primaire taken: Therapeuten helpen bij de behandeling van psychische stoornissen. Ze ontwikkelen behandelplannen op basis van de behoeften van hun cliënten en bewaken hun voortgang.

40. Adviseur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 72.572 per jaar

Primaire taken: Consultants doen onderzoek en houden interviews om de praktijken van een bedrijf beter te begrijpen. Ze identificeren problemen om te bepalen hoe ze kunnen worden opgelost en geven suggesties aan de uitvoerende leiders van het bedrijf in een poging hun zakelijke praktijken te verbeteren.


About author

Albert Textor

Hoewel er veel mogelijkheden zijn om vanuit huis te werken, kunt u niet allemaal gratis beginnen. Als u geïnteresseerd bent in het starten van uw carrière zonder u zorgen te maken over extra kosten, kunt u uw zoekopdracht gemakkelijker verfijnen als u weet welke externe banen zonder opstartkosten komen. In dit artikel leggen we uit hoe u legitieme thuiswerkmogelijkheden kunt vinden en geven we een lijst van 40 legitieme thuiswerktaken zonder opstartkosten.


Scroll to Top